KidstaffСоветчица

Огурцы корнишоны консервированные. Подскажите рецептик проверенный.

Подскажите. Спасибо.
07 июля 2012 в 00:46
  • Ответов: 2
  • Благодарочка  1
Отвечать можно только зарегистрированным пользователям Зарегистрируйтесь на сайте или авторизируйтесь, если Вы уже зарегистрированы
Мнения, высказанные в этой теме, передают взгляды авторов и не обязательно отражают позицию администрации
Пусин Кукин
2 Пусин Кукин
07 июля 2012 в 14:43
Я купую приправу фірми ’Любисток’називається ’Приправа для маринования огурцов’.Там ззаду на упаковці написаний рецептік.Значить банки промити і стерелізувати 2 хв.На дно банки покласти зелень.Овочі ретельно помити і скласти в банки та залити гарячим маринадом.Готуємо маринад: на 4,5 л води - 1 пакетик приправи, 180 г(6 ст.л.) солі, 400 г (2 склянки)цукру, 700 мл.оцту 9%.Це все ретельно перемішати,довести до кипіння і кипятити 2-3 хв.Готовим маринадом залити банки з овочами.Потім банки накрити кришками і стерилізувати залежності 1-3 л відповідно 8-15 хв.Герметично закупорити банки і перевернути і залишити до охолодження.З одного пакетика 10 л концервації.Сьогодні закрутила 10 літрових баночок огірочків.Дуже смачні))))Пакетик на базарі коштує 3 грн...
Тема закрыта