Тарабарщина• 18 августа 2015
Поделитесь рецептом домашнего мороженка.
Хочу сделать, поделитесь пожалуйста простым и провернным рецептиком :)
дуже смачне морозиво, яке я готовлю найчастіше
350 мл вершків ( від 30 %)
250 мл молока
3 жовтки
100 гр цукру
1,5 п ванільного цукру
це базовий пломбір.готую в морожениці. сам процес приготовлення з подібними продуктами пошукайте в інтернеті. ( немаю часу , біжу:)))
можна додати різні фрукти,
сьогодні я робила з чорним шоколадом....
350 мл вершків ( від 30 %)
250 мл молока
3 жовтки
100 гр цукру
1,5 п ванільного цукру
це базовий пломбір.готую в морожениці. сам процес приготовлення з подібними продуктами пошукайте в інтернеті. ( немаю часу , біжу:)))
можна додати різні фрукти,
сьогодні я робила з чорним шоколадом....
Пиу!Пиу!• 18 августа 2015
вот мне дали рецепт:
Треба вершки кондитерські, 26% жиру і ванільний соус. Це буде ванільне звичайне біле морозиво. Вершки треба збити до густої консистенції. Щоб зварити соус треба: 8яєць, 800грамів або 1 літр молока, 280 чи 300 гр цукру, різниці не має. Вибиваєш яйця в миску, вливаєш туди ж молоко, перемішуєш, але не збиваєш, просто розмішуєш. Туди ж цукор, можна додати ванільний цукор також. Перемішай, за потребою можна перецідити через сито. Варити на Паровій Бані, постійно помішуючи венчиком. До загустіння. Як тільки почне густіти знімай. Охолоди, змішай з вершками, і в морозилку! Десь через пів години помішую його поки не замерзне.
Треба вершки кондитерські, 26% жиру і ванільний соус. Це буде ванільне звичайне біле морозиво. Вершки треба збити до густої консистенції. Щоб зварити соус треба: 8яєць, 800грамів або 1 літр молока, 280 чи 300 гр цукру, різниці не має. Вибиваєш яйця в миску, вливаєш туди ж молоко, перемішуєш, але не збиваєш, просто розмішуєш. Туди ж цукор, можна додати ванільний цукор також. Перемішай, за потребою можна перецідити через сито. Варити на Паровій Бані, постійно помішуючи венчиком. До загустіння. Як тільки почне густіти знімай. Охолоди, змішай з вершками, і в морозилку! Десь через пів години помішую його поки не замерзне.
1 литр молока, 4 яйца, 1 стакан сахара, 1 стакан сметаны - если любите сильно жирное возьмите стакан 33 процентных сливок, молоко закипело сняли с огня на пару минут, пока закипало молока вы взбили 4 яйца со стаканом сахара добавили чуть ванильки, взбивать 3 минуты))) после, молоко закипело сняли с огня на пару минут, далее тоненькой струйкой вливаете взбитые яйца при этом интенсивно помешивая и еще на минуту на огонь маленький, сняли с огня поставили остывать до полного, когда остыло добавляете стакан сметаны или сливок миксером взбили чтобы сметана перемешалась со всеми компонентами и разливаете по пластиковым стаканчикам 200 гр, у меня выходит 10 стаканчиков,мороженицы нет))) Приятного аппетита!!!
Незнакомлюся• 18 августа 2015
Пробовала несколько рецептов, остановилась на двух
По первому рецепту делаю тоже шоколадное, кладу пол плитки горького шоколада, с карамелью морочаюсь очень редко. Можно и просто обычное белое делать по обоим рецептам. Ванильку обязательно добавляю, люблю её очень))) И так как использую домашнее молоко, то сливки беру от 15 до 21% не больше. Семья в восторге, требуют еще и еще, практически не переводится в морозилке мороженко.
По первому рецепту делаю тоже шоколадное, кладу пол плитки горького шоколада, с карамелью морочаюсь очень редко. Можно и просто обычное белое делать по обоим рецептам. Ванильку обязательно добавляю, люблю её очень))) И так как использую домашнее молоко, то сливки беру от 15 до 21% не больше. Семья в восторге, требуют еще и еще, практически не переводится в морозилке мороженко.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу