черная мамба• 30 ноября 2015
Как приготовить сушеные белые грибы?
Их вымачивать нужно? Сколько?
что можно из них приготовить?
что можно из них приготовить?
автор
черная мамба
• 30 ноября 2015
Ответ для4мама
или не добавляете сметану/сливки, а обжареные в цибульке грибы - начинка для пирожков, ’ушек’, также в суп можно добавить.
Спасибо!
Мейк-ап форева• 30 ноября 2015
Залийте грибочки гарячою водою на 30хв(молоком не раджу-втратиться смак грибів). Можете зварити СУП,у ’Все буде добре’ є хороший рецепт,або плов.
Ответ дляМейк-ап форева
Залийте грибочки гарячою водою на 30хв(молоком не раджу-втратиться смак грибів). Можете зварити СУП,у ’Все буде добре’ є хороший рецепт,або плов.
чому це? нічого він не втрачається - і смак і аромат - все на місці. Гриби взагалі дуже добре поєднуються саме з тваринними жирами. Я відколи себе пам’ятаю - і бабуся і мама, ми все в молоці замочували, потім у вершках тушили.
А собі я заготовлюю заморозкою свіжі гриби, але сушу в сушарці теж - потім подаруночки на НР родичам і друзям не з нашого регіону роблю. Карпатські гриби - це для них ексклюзив.
Мейк-ап форева• 30 ноября 2015
Ответ для4мама
чому це? нічого він не втрачається - і смак і аромат - все на місці. Гриби взагалі дуже добре поєднуються саме з тваринними жирами. Я відколи себе пам’ятаю - і бабуся і мама, ми все в молоці замочували, потім у вершках тушили.
А собі я заготовлюю заморозкою свіжі гриби, але сушу в сушарці теж - потім подаруночки на НР родичам і друзям не з нашого регіону роблю. Карпатські гриби - це для них ексклюзив.
Я з Карпат-ніколи не вимочували сухі гриби в молоці і не тушили з вершками,лише з свіжими так робимо,хто на шо звик) Можливо колись спробую)))
Ответ дляМейк-ап форева
Я з Карпат-ніколи не вимочували сухі гриби в молоці і не тушили з вершками,лише з свіжими так робимо,хто на шо звик) Можливо колись спробую)))
так, варто спробувати самі різні способи і обрати собі той, який до смаку
Якщо класично притримуватися Різдвяного столу - то звичайно у воді, на тій воді потім юшка вариться. І на вушка начинка на олії засмажується. Бо мають бути пісні страви.
А мене ще в дитинстві бабуся навчила супчик грибний з фасолькою готувати - то там саме в вершках протушували цибульку, моркву, грибочки і додавали до відвареної картоплі з фасолею. Я так любила той супчик, що кожен день готувала і майже всю каструлю сама з’їдала
до речі давно не робила, бо то вагітна то діти малі, якось наїлась грибів ще зі старшою - то дитина цілу ніч не спала, зригувала. З того часу і не їм грибів при ГВ.
Зараз якраз в піст підуть такі грибні супчики.
Ще дуже за смаком до грибів баклажани схожі.
Можна таке рагу баклажани з грибами зробити - теж дуже смачно.
Цього року дуже мало грибів було, я трохи заморозила і нічого не насушила зовсім. Ще з минулого року є трохи сушених.
Мейк-ап форева• 30 ноября 2015
Ответ для4мама
так, варто спробувати самі різні способи і обрати собі той, який до смаку
Якщо класично притримуватися Різдвяного столу - то звичайно у воді, на тій воді потім юшка вариться. І на вушка начинка на олії засмажується. Бо мають бути пісні страви.
А мене ще в дитинстві бабуся навчила супчик грибний з фасолькою готувати - то там саме в вершках протушували цибульку, моркву, грибочки і додавали до відвареної картоплі з фасолею. Я так любила той супчик, що кожен день готувала і майже всю каструлю сама з’їдала
до речі давно не робила, бо то вагітна то діти малі, якось наїлась грибів ще зі старшою - то дитина цілу ніч не спала, зригувала. З того часу і не їм грибів при ГВ.
Зараз якраз в піст підуть такі грибні супчики.
Ще дуже за смаком до грибів баклажани схожі.
Можна таке рагу баклажани з грибами зробити - теж дуже смачно.
Цього року дуже мало грибів було, я трохи заморозила і нічого не насушила зовсім. Ще з минулого року є трохи сушених.
У нас зараз білі грибочки від 85грн. за 100гр. Привезла знайомим у Запоріжжя також на подаруночки!
Карпатський грибар• 19 декабря 2015
Замочить в холодной воде на 2 часа - на 30 г грибов 1 л - и в той же воде варить примерно час бульон с добавлением лука и моркови. Разваренные грибы мелко порезать.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу