sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Мясо, Птица
noavatar
Natali8377• 02 апреля 2018

Крученики.

Як готуєте крученики? Яка начинка? Поділіться перевіреними рецептами. Дякую.
10 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_110
Перемелица• 02 апреля 2018
1
філе (куряче, індиче) відбила, всредину сулугуні (варіації: гриби, зелень-масло, шмоточок твердого сиру), завернула на гарячу пательню на пару хвилин , потім тушити. підлива теж за смаком - сметанна, із домашнього кетчупу, або ткемалі

моя мама обжарює іх у сухарях, яйці. іноді ще бере муку та яйця
anonim_101
Мама Карло• 02 апреля 2018
2
отбиваю мясо, внутрь начинка - творог с зеленью, яйца с луком, грибы, персик, вариантов масса
anonim_65
Рву и мечу• 02 апреля 2018
3
Ви знаете я для себе відкрила ютюб. Там гарно і детально розказують що і як робити. Подивіться там.
anonim_186
сказочное_Бали• 02 апреля 2018
4
Ответ дляРву и мечу
Ви знаете я для себе відкрила ютюб. Там гарно і детально розказують що і як робити. Подивіться там.
дайте ссылочку)
anonim_65
Рву и мечу• 02 апреля 2018
5
Ответ длясказочное_Бали
дайте ссылочку)
Просто заходите на ютюб і вбиваєте рецепт кручеников. Там маса варіантів.
noavatar
автор Natali8377 • 02 апреля 2018
6
Я колись в гостях пробувала крученики з телятини. Дуже мініатюрні. Всередині тушена морква і цибулька. Напевно, треба спробувати.
anonim_82
очки_ннадо• 02 апреля 2018
7
А мне нравится, когда мясной фарш всередине. Мясо с мясом
noavatar
OGala• 02 апреля 2018
8
Я крутила з відбитого м´яса, всередину м´ясний фарш (свинина) і пару штук чорносливу. Потім обсмажувала, тушила... та ну його:), часу стільки йде... Тепер запікаю м´ясо з овочами, яблуками і чорносливом. А цього року буде качка..
anonim_32
Дама-мадама• 02 апреля 2018
9
Удалено администрацией...
anonim_153
Шумелка Мышь• 02 апреля 2018
10
якщо з битка свинячого, то найсмачніше з чорносливом з гострим том.соусом,
якщо з кур.філе то досить смачно з плавл.сиром(такий підкопчений) просто протушкований в томаті,
якщо гречаники в свинній сітці, то начинка стандартна: гречага каша, перемелена печінка, зеленьпетрушки
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff