Вкаблучках• 23 апреля 2020
Хто робить сам сир кисломолочний (творог)?
Який у Вас вихід? Які секрети? Я сьогодні зробила і просто в захваті, дуже вигідно, за 30 грн ціла купа продуктів. Але я так, без тезнологій. Може щось порадите.
показать весь текст
Самый умный• 23 апреля 2020
Ответ дляТвоя подруга
Если не доводить до 40+ выживут
При нагреве в любом случае будет выше температура.
автор
Вкаблучках
• 23 апреля 2020
Ответ дляпостою_послушаю
А что, получается сметана это просто верхний слой скисшего молока? Скисшие сливки, да?
Так, а як по Вашому робиться справжня сметана, не порошкова? А вершки - це жир відібраний зі свіжого молока сепаратором.
автор
Вкаблучках
• 23 апреля 2020
Ответ дляДолькиКабана
Я використовую сік лимона.
Мені педіатр радив робити немовлятам з хлористого кальцію, але я не робила ні разу.
ДолькиКабана• 23 апреля 2020
Ответ дляВкаблучках
Мені педіатр радив робити немовлятам з хлористого кальцію, але я не робила ні разу.
Я колись вичитала в кулінарній книзі про те, як пришвидчити скисання молока. Працює 100%
автор
Вкаблучках
• 23 апреля 2020
Ответ дляПрыг-скок
У нас лит молока 20грн(
Так, добре, я теж беру в радіусі 30 км від Києва по 20 грн, але за 60 грн непоганий вихід теж. Це мені мама привозила з іншої області (250 км від Києва).
автор
Вкаблучках
• 23 апреля 2020
Ответ дляДолькиКабана
Я колись вичитала в кулінарній книзі про те, як пришвидчити скисання молока. Працює 100%
Як, поділіться .
ДолькиКабана• 23 апреля 2020
Ответ дляВкаблучках
Як, поділіться .
На 1 л молока сік 1/2 лимону. Залишити на 5 хв, а потім поставити на водяні баню, щоб утворився сир.
постою_послушаю• 23 апреля 2020
Ответ дляВкаблучках
Так, а як по Вашому робиться справжня сметана, не порошкова? А вершки - це жир відібраний зі свіжого молока сепаратором.
Про сливки знала. А про сметану как-то не задумывалась. Спасибо за ликбез
автор
Вкаблучках
• 23 апреля 2020
Ответ дляДолькиКабана
На 1 л молока сік 1/2 лимону. Залишити на 5 хв, а потім поставити на водяні баню, щоб утворився сир.
Дякую, це швидкий рецепт, але без сметани і сир жирний. Хоча з магазинного молока можна. А скільки приблизно соку виходить з 1/2 лимона, у мене просто є концентрат, скільки його, 1 столової ложки достатньо?
КонхфЭдкаТузик• 23 апреля 2020
Какие страсти, добавьте ложку сметаны или кефира в молоко и моментом скиснет
Ото проблема - лимон, хоористый кальций, танец с бубном
Ото проблема - лимон, хоористый кальций, танец с бубном
ДолькиКабана• 23 апреля 2020
Ответ дляВкаблучках
Дякую, це швидкий рецепт, але без сметани і сир жирний. Хоча з магазинного молока можна. А скільки приблизно соку виходить з 1/2 лимона, у мене просто є концентрат, скільки його, 1 столової ложки достатньо?
Так, це для магазинного більш підходить. Концентрат не рекомендую- зовсім не той результат ( я пробувала і концентрат і лимонну кислоту)
автор
Вкаблучках
• 23 апреля 2020
Ответ дляпостою_послушаю
Про сливки знала. А про сметану как-то не задумывалась. Спасибо за ликбез
Будь ласка. Я просто все дитинсиво у бабусі була, то бачила, а ще із сметани в банці масло колотили домашнє, в потім його підсолювали, щоб довше зберігалося. Аж зараз відчула смак домашнього свіжого хліба з печі з маслом, або з молочком прохолодним з вершками.
автор
Вкаблучках
• 23 апреля 2020
Ответ дляДолькиКабана
Так, це для магазинного більш підходить. Концентрат не рекомендую- зовсім не той результат ( я пробувала і концентрат і лимонну кислоту)
Ок, дякую, буду знати.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу