sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
noavatar
Fancier• 09 августа 2022

Підкажіть, будь-ласка, рецепт пирога з яблуками

На кефірі чи з маслом. Є те і те.
Дякую 🫶🏻
15 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
madam_maren• 09 августа 2022
1
Надеюсь разберете почерк)
attached-photo
heart 3
noavatar
автор Fancier • 09 августа 2022
2
Ответ дляmadam_maren
Надеюсь разберете почерк)
Так розібрала) тільки питання про останє речення. Мається на увазі 40 хвилин випікати? На яких градусах?
noavatar
madam_maren• 09 августа 2022
3
У меня старый мартен, готовлю на среднем огне). Через 30-35 минут достаю и прокалываю середину зубочисткой. Если она сухая - пирог готов. Если нет - еще 5-10 мин
anonim_94
Цветочница• 09 августа 2022
4
Ответ дляmadam_maren
Надеюсь разберете почерк)
Хіба олію добавляють?
noavatar
madam_maren• 09 августа 2022
5
Ответ дляЦветочница
Хіба олію добавляють?
Готовлю с маслом
anonim_94
Цветочница• 09 августа 2022
6
Ответ дляmadam_maren
Готовлю с маслом
В пачках чи олія?
Я максимум кефір/сметану можу добавити і яйця.Все
noavatar
madam_maren• 09 августа 2022
7
Ответ дляЦветочница
В пачках чи олія?
Я максимум кефір/сметану можу добавити і яйця.Все
Пол стакана масла подсолнечного
anonim_131
ХвостПистолетом• 09 августа 2022
8
1.Яблука нарізати кубиками мисочку діаметром см 20 в діаметрі з невеликою гіркою
2. Перекласти у більшу ємність, засипати склянкою цукру і перемішати. Залишити на годину- півтори щоб пустили сік.
3. Сік відцідити від яблук.
4. Взбити 3 яйця, додати сік яблук, борошна як на оладки, і 1 ч л соди погасити оцтом
5. додати в тісто яблука, перемішати і випікати
heart 2
anonim_141
Малая еще та• 09 августа 2022
9
anonim_141
А поговорить?• 09 августа 2022
10
Делаю крамбл, как в первом рецепте с крыжовником. Очень нравится:) только надо дать полностью остыть, лучше и в холодильнике постоять.
https://lifehacker.ru/chto-prigotovit-iz-kryzhovni...
heart 1
anonim_121
ПуГоФФка• 09 августа 2022
11
3 яйця збити зі стаканом цукру, добавити стакан борошна, ванілін. Яблука порізати як вам заманеться і залити цим тістом. На 180 духовку на 40-45 хвилин. Дивіться по своїй духовці.
heart 3
anonim_81
ОченьПриятно-Царь• 09 августа 2022
12
Два яйца взбить со стаканом сахара, треть чайной ложки соли. После добавить растопленное масло(пол стакана),перемешать. Далее стакан теплого кефира, чайную ложку соды, стакан муки, стакан манки. В эту смесь вмешать яблоки. Выпекать при 180 гр до готовности
heart 1
anonim_23
Сірничок• 09 августа 2022
13
делаю обычную шарлотку, очень вкусная и воздушная. яйца + сахар + мука и яблоки.
heart 1
noavatar
автор Fancier • 09 августа 2022
14
Дякую всім. Яблук багато буду пробувати різні
anonim_65
Белоснежко• 11 августа 2022
15
для мене найкраща польська шарлотка
інгредієнти (для форми для випікання приблизно 21 × 28 см або форми для торта 24-26 см):
яблука:
- 2 кг яблук твердих сортів (наприклад, антонівка)
- 2 столові ложки вершкового масла
- 4 столові ложки цукру
- чайна ложка кориці
- 2 столові ложки лимонного соку
тісто:
- 200 г м´якого вершкового масла
- склянка (200 г) цукру
- склянка пшеничного борошна (150 г)
- склянка картопляного крохмалю (190г)
- чайна ложка розпушувача
- 6 яєць
Яблука почистити і нарізати великими шматочками.
Розігрійте дві столові ложки вершкового масла у великій каструлі або великій сковороді.
Додати яблука, цукор і перемішати.
Тушкувати на середньому вогні кілька хвилин (5-8). Яблука повинні лише злегка розм’якнути, але залишитися шматочками.
В кінці додаємо корицю і лимонний сік, перемішуємо. Зняти з вогню.

Форму вистелити папером для випічки. Розігрійте духовку до 180 градусів з функцією вгору-вниз.
Жовтки відокремте від білків.
М´яке вершкове масло порізати шматочками, додати цукор, розтерти міксером або кухонним комбайном до легкої, пишної маси (5-7 хвилин).
Продовжуючи розтирати, додайте по одному жовтку.
Змішайте пшеничне борошно і картопляний крохмаль з розпушувачем.
За допомогою сита посійте їх кількома порціями в масляно-яєчну суміш. Після кожної порції все перемішати міксером.
Тісто вийде густе.
З білків і дрібки солі збити міцну піну.
За допомогою ложки або лопатки / лопатки (не міксера) вмішайте його в жовткове тісто.
Половину тіста викласти на дно форми, злегка розрівняти.
Викласти яблука на пиріг.
Ложкою викласти решту тіста на яблука і акуратно розрівняти поверхню.
Поставити в повністю розігріту духовку і випікати приблизно 40-45 хвилин. Витягнута з тіста паличка повинна залишитися сухою і не склеєною.
Якщо залишилися сліди мокрого тіста - випікайте ще на 5-10 хвилин.
Дати охолонути в злегка відкритій духовці.
За допомогою ситечка посипте верх цукровою пудрою.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff