sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_65
лаМпочка• 20 сентября 2022

Житній хліб на заквасці

Поділіться, як ви готуєте.
Я зробила останній 3 до 1 темного житнього борошна до хлібного борошна і все рівно він не достатньо темний і недостатньо житній.
22 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_74
Тоска в носках• 20 сентября 2022
1
Солод треба.
heart 2
anonim_33
Телефон Рубика• 20 сентября 2022
2
Добавьте солод ржаной и сливовый джем - получите Бородинский
heart 2
anonim_183
Самоучка• 20 сентября 2022
3
правду кажуть, потрібер солод, благо його навіть у супермаркеті можна спасти, я як 15 рокв тому починала пекти було навіть в інтернеті важко знайти. І трошки моотого коріандру, і смак житній підсилить і аромат просто бімба
heart 2
anonim_161
Где тут 0?• 20 сентября 2022
4
Солод, житнє борошно, цельнозерновая мука и дальше по рецепту из хлебопечки - получается самый настоящий вкуснейший бородинский хлеб.
heart 2
anonim_117
Боевая• 20 сентября 2022
5
Ответ дляСамоучка
правду кажуть, потрібер солод, благо його навіть у супермаркеті можна спасти, я як 15 рокв тому починала пекти було навіть в інтернеті важко знайти. І трошки моотого коріандру, і смак житній підсилить і аромат просто бімба
А рецепт?
anonim_183
Самоучка• 20 сентября 2022
6
Ответ дляБоевая
А рецепт?
я частіше за все на глаз роблю і різні рецепти є, це просто порада з досвіду.навіть профітролі на стандартний рецепт столова ложка солоду і третина чайної ложки кардамону і вони виходять схожі на бородинський хліб
anonim_65
автор лаМпочка • 20 сентября 2022
7
Ответ дляСамоучка
я частіше за все на глаз роблю і різні рецепти є, це просто порада з досвіду.навіть профітролі на стандартний рецепт столова ложка солоду і третина чайної ложки кардамону і вони виходять схожі на бородинський хліб
Який солод ви використовуєте: у порошку чи рідкий?
anonim_117
Боевая• 20 сентября 2022
8
Ответ длялаМпочка
Який солод ви використовуєте: у порошку чи рідкий?
Солод це змелене, висушене пророщене зерно.
Патока- рідкий продукт.
heart 1
anonim_65
автор лаМпочка • 20 сентября 2022
9
Ответ дляБоевая
Солод це змелене, висушене пророщене зерно.
Патока- рідкий продукт.
Я не в Україні. Вчора гуглила, побачила, що є порошок, а є рідина з одинаковою назвою. Тому й запитала.
Пошукаю порошок. Дякую!
anonim_117
Боевая• 20 сентября 2022
10
Ответ дляСамоучка
я частіше за все на глаз роблю і різні рецепти є, це просто порада з досвіду.навіть профітролі на стандартний рецепт столова ложка солоду і третина чайної ложки кардамону і вони виходять схожі на бородинський хліб
На око добрий хліб не виходить. Білий хліб в мене чудовий, солод маю,але щось ніяк не готова до житнього смаку . Тому хочу без несподіванок, експериментів, перевірений рецепт
anonim_117
Боевая• 20 сентября 2022
11
Ответ длялаМпочка
Я не в Україні. Вчора гуглила, побачила, що є порошок, а є рідина з одинаковою назвою. Тому й запитала.
Пошукаю порошок. Дякую!
Ясно.
anonim_117
Боевая• 20 сентября 2022
12
Ответ длялаМпочка
Я не в Україні. Вчора гуглила, побачила, що є порошок, а є рідина з одинаковою назвою. Тому й запитала.
Пошукаю порошок. Дякую!
Malt- патока англ.
Malt(um), grist- перемелене пророщене висушене зерно
heart 1
anonim_183
Самоучка• 20 сентября 2022
13
Ответ дляБоевая
На око добрий хліб не виходить. Білий хліб в мене чудовий, солод маю,але щось ніяк не готова до житнього смаку . Тому хочу без несподіванок, експериментів, перевірений рецепт
в мене якраз на око і вмхожить найкраща, бо часто дуже рідка вологість борошна, я тільки батони роблю по рецепту, все інше +-
anonim_117
Боевая• 20 сентября 2022
14
Ответ дляСамоучка
в мене якраз на око і вмхожить найкраща, бо часто дуже рідка вологість борошна, я тільки батони роблю по рецепту, все інше +-
Хоч як на око робите розкажіть , щоб знати в яку сторону рухатись при підборі рецепта
anonim_183
Самоучка• 20 сентября 2022
15
Ответ дляБоевая
Хоч як на око робите розкажіть , щоб знати в яку сторону рухатись при підборі рецепта
300 грамм влажной ржаной закваски (я пшеничную так и не вывела)
450 грам ржаной муки цельнозерновой (НЕ обдирной!)
350 г воды
чайная ложка с горкой соли.
Это чисто ржаной.
Если добавляю солод и кориандр (ближе к украинскому) добавояю еще столовую ложку с горкой клейковины, а то с солодом хлеб хуже подходит, или часть муки заменяю на пшеничную если клейковины нет. Солод надо развести кипятком, это из общего количества воды взять 3-4 столовой ложки.
это как хачапури по аджарски, подруга все просила рецепт, а я не могла ей обьяснить, в итоге она пришла в гости, когда я готовила и заставила все замерить)))
heart 1
anonim_65
автор лаМпочка • 20 сентября 2022
16
Ответ дляСамоучка
300 грамм влажной ржаной закваски (я пшеничную так и не вывела)
450 грам ржаной муки цельнозерновой (НЕ обдирной!)
350 г воды
чайная ложка с горкой соли.
Это чисто ржаной.
Если добавляю солод и кориандр (ближе к украинскому) добавояю еще столовую ложку с горкой клейковины, а то с солодом хлеб хуже подходит, или часть муки заменяю на пшеничную если клейковины нет. Солод надо развести кипятком, это из общего количества воды взять 3-4 столовой ложки.
это как хачапури по аджарски, подруга все просила рецепт, а я не могла ей обьяснить, в итоге она пришла в гости, когда я готовила и заставила все замерить)))
Я теж глютен додаю, мені так більше подобається.
Думала з соодом буде краще рости, дякую, що попередили
Ви відразу печете, чи тримаєте у холодильнику?
anonim_183
Самоучка• 20 сентября 2022
17
Ответ длялаМпочка
Я теж глютен додаю, мені так більше подобається.
Думала з соодом буде краще рости, дякую, що попередили
Ви відразу печете, чи тримаєте у холодильнику?
без холодильника, перша розтойка 1,5- 2 години, потім обминаю і через хвилин 40 формую, і потім ще хвилин 40-50 поки камінь гріється
heart 1
anonim_117
Боевая• 20 сентября 2022
18
Ответ дляСамоучка
300 грамм влажной ржаной закваски (я пшеничную так и не вывела)
450 грам ржаной муки цельнозерновой (НЕ обдирной!)
350 г воды
чайная ложка с горкой соли.
Это чисто ржаной.
Если добавляю солод и кориандр (ближе к украинскому) добавояю еще столовую ложку с горкой клейковины, а то с солодом хлеб хуже подходит, или часть муки заменяю на пшеничную если клейковины нет. Солод надо развести кипятком, это из общего количества воды взять 3-4 столовой ложки.
это как хачапури по аджарски, подруга все просила рецепт, а я не могла ей обьяснить, в итоге она пришла в гости, когда я готовила и заставила все замерить)))
Треба вникнути
noavatar
mena• 20 сентября 2022
19
ось маєте чисто житній хліб
я перевіряла рецепт робочий! і хлібчик дійсно тре потримати після випічки в спокої, не їсти одразу
heart 2
anonim_117
Боевая• 21 сентября 2022
20
Ответ дляmena
ось маєте чисто житній хліб
я перевіряла рецепт робочий! і хлібчик дійсно тре потримати після випічки в спокої, не їсти одразу
https://m.youtube.com/watch?v=FrdRNTiz9Ws&list=PL6...
Не відкрилося відео
noavatar
mena• 21 сентября 2022
21
Ответ дляБоевая
Не відкрилося відео
у мене на цьому форумі з відео теж завжди так-не відкривається. шукаю посилання вже після відповіді. ось на фото показую Вам червоним, слід перейти за посиланням.
attached-photo
anonim_117
Боевая• 21 сентября 2022
22
Ответ дляmena
у мене на цьому форумі з відео теж завжди так-не відкривається. шукаю посилання вже після відповіді. ось на фото показую Вам червоним, слід перейти за посиланням.
Дякую, так відкривається, буду знани цей лайфхак
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff