Анютины ласки• 14 октября 2022
Пирожочки кому?)
С капустой, с картошкой)
показать весь текст
25
alenka3108• 14 октября 2022
Ответ длябювет_в_обед
Напишіть рецепт будь ласка, або посилання, якщо є на нього?
Легко) Пачка тіста філо( зараз по акції в Сільпо та Форі) 200 грам грецького горіху, 200 арахісу, 200 мигдаль. Горіхи перебити в блендері, чи ступкою. Важливо, щоб частина була крихтами, а частина кусочками побільше. В перебиті горіхи добавте чайну ложку кориці. В цей час можете поставити сироп. 150 грам води, 150 цукру і 150 меду. Варити хвилин 10-15, щоб трохи загус. Половину сиропу вилити в масу горіхів і розмішати. Розтопити 150 грам вершкового масла. Форма потрібна під розмір листів, чи обріжте листи філо під розмір форми. Лист тіста кладете в форму, змащуєте вершковим маслом. Так листа зо три- чотири, кожен мажете маслом. Потім шар горіхів. Знову листи з маслом, шар горіхів. І так до кінця горіхів і листів. Прорізаєте не до дна пахлаву в формі ромбами і запікаєте в духовці при 170 градусів хвилин 35-40. Витягуєте. Прорізаєте ромби до кінця, до дна і проливаєте пахлаву залишившимся сиропом. Чекаєте поки стигне і напитує сироп. Їсте))😊
9
автор
Анютины ласки
• 14 октября 2022
Ответ дляЛевый Локоть
Автор, давайте рецепт теста
У меня сегодня был лень пельменей. Думала из килограмма фарша получится 10кг пельменей, но нет, фокус не удался
У меня сегодня был лень пельменей. Думала из килограмма фарша получится 10кг пельменей, но нет, фокус не удался
О да...я тоже всегда с такими надеждами на 1 кг мяса)) а получается на раз покушать домашних пельменей..
автор
Анютины ласки
• 14 октября 2022
Ответ дляВоленс-неволенс
А в мене такий пиріжок сьогодні
Это какой то заливной пирог? Очень нравится такое у вас очень аппетитно
2
Левый Локоть• 14 октября 2022
Ответ дляАнютины ласки
О да...я тоже всегда с такими надеждами на 1 кг мяса)) а получается на раз покушать домашних пельменей..
Т.е. это нормально? А то я приуныла.
бювет_в_обед• 14 октября 2022
Ответ дляalenka3108
Легко) Пачка тіста філо( зараз по акції в Сільпо та Форі) 200 грам грецького горіху, 200 арахісу, 200 мигдаль. Горіхи перебити в блендері, чи ступкою. Важливо, щоб частина була крихтами, а частина кусочками побільше. В перебиті горіхи добавте чайну ложку кориці. В цей час можете поставити сироп. 150 грам води, 150 цукру і 150 меду. Варити хвилин 10-15, щоб трохи загус. Половину сиропу вилити в масу горіхів і розмішати. Розтопити 150 грам вершкового масла. Форма потрібна під розмір листів, чи обріжте листи філо під розмір форми. Лист тіста кладете в форму, змащуєте вершковим маслом. Так листа зо три- чотири, кожен мажете маслом. Потім шар горіхів. Знову листи з маслом, шар горіхів. І так до кінця горіхів і листів. Прорізаєте не до дна пахлаву в формі ромбами і запікаєте в духовці при 170 градусів хвилин 35-40. Витягуєте. Прорізаєте ромби до кінця, до дна і проливаєте пахлаву залишившимся сиропом. Чекаєте поки стигне і напитує сироп. Їсте))😊
Дякую 🤗
1
Ответ дляЛЮБА
Ой и я хочу, отварить горох, в него поджарить лучок на мелко порезанном беконе, затем чесночок измельчений, чёрный перец и зелени …. Надо будет нажарить…
Я горох в духовці роблю, зараз замочу на ніч. Все інше як Ви пишете. Спала до 18-00 тепер можна трошки поактивнічати .
alenka3108• 14 октября 2022
Ответ длябювет_в_обед
Дякую 🤗
Нема за що. Довше писала, ніж готувала) Горіхи можете міняти за своїм смаком, та добавити кардамон і гвоздику, якщо любите)
2
автор
Анютины ласки
• 14 октября 2022
Ответ дляЛевый Локоть
Т.е. это нормально? А то я приуныла.
Конечно. Но вы хотя бы мясом начинали. У покупных сомнительное качество ну и цена ....
Но и конечно повозиться нужно. Для меня самое сложное во всей работе с тестом это раскатка((( у меня руки такие слабые я пока пораскатываю это все,..( как вагон разгрузила. Мечтаю о какой то тестораскатке
Но и конечно повозиться нужно. Для меня самое сложное во всей работе с тестом это раскатка((( у меня руки такие слабые я пока пораскатываю это все,..( как вагон разгрузила. Мечтаю о какой то тестораскатке
Барышня кисельная!• 14 октября 2022
Ответ дляЕтитьская богомышь
Я ненавижу печь пирожки, но ваши это же произведение исскуства! Рецепт в студию, только не пишите, что все на глаз))
тісто не важко робити, але трохи забирає часу те, що воно повинно підходити не менше 2 годин, можна навіть на ніч в холодильнику.
Спочатку зробити опару, на хвилин 15 залишити, потім додати сіль, половину олії, поступово борошно, в мене борошна 450грм, і поступово додати іншу частину олії. Тісто еластичне . в пакет і в холодильник мінімум на 2 години, можна навіть на ніч.
Вийняти, зробити порції по грм 45-50 і наліпити пиріжки. Змазати яйцем +1десертна ложка молока.Готувати в духовці на темп 170с до готовності.
Спочатку зробити опару, на хвилин 15 залишити, потім додати сіль, половину олії, поступово борошно, в мене борошна 450грм, і поступово додати іншу частину олії. Тісто еластичне . в пакет і в холодильник мінімум на 2 години, можна навіть на ніч.
Вийняти, зробити порції по грм 45-50 і наліпити пиріжки. Змазати яйцем +1десертна ложка молока.Готувати в духовці на темп 170с до готовності.
2
Воленс-неволенс• 14 октября 2022
Ответ дляАнютины ласки
Это какой то заливной пирог? Очень нравится такое у вас очень аппетитно
Так )
Барышня кисельная!• 14 октября 2022
Ответ дляok1904
Завтра насмажу. Мої замовили.
а як ви робите начинку з гороху? не вмію
Етитьская богомышь• 14 октября 2022
Ответ дляБарышня кисельная!
тісто не важко робити, але трохи забирає часу те, що воно повинно підходити не менше 2 годин, можна навіть на ніч в холодильнику.
Спочатку зробити опару, на хвилин 15 залишити, потім додати сіль, половину олії, поступово борошно, в мене борошна 450грм, і поступово додати іншу частину олії. Тісто еластичне . в пакет і в холодильник мінімум на 2 години, можна навіть на ніч.
Вийняти, зробити порції по грм 45-50 і наліпити пиріжки. Змазати яйцем +1десертна ложка молока.Готувати в духовці на темп 170с до готовності.
Спочатку зробити опару, на хвилин 15 залишити, потім додати сіль, половину олії, поступово борошно, в мене борошна 450грм, і поступово додати іншу частину олії. Тісто еластичне . в пакет і в холодильник мінімум на 2 години, можна навіть на ніч.
Вийняти, зробити порції по грм 45-50 і наліпити пиріжки. Змазати яйцем +1десертна ложка молока.Готувати в духовці на темп 170с до готовності.
Спасибо огромное! Обязательно попробую
1
Ресничный червь• 14 октября 2022
Щоб було тоненьке, хрустке і водночас мягеньке тісто, треба, щоб воно підходило в холодильнику. Погугліть, тісто для пиріжків з холодильника
2
Фрекен бок• 14 октября 2022
Ответ дляБарышня кисельная!
тісто не важко робити, але трохи забирає часу те, що воно повинно підходити не менше 2 годин, можна навіть на ніч в холодильнику.
Спочатку зробити опару, на хвилин 15 залишити, потім додати сіль, половину олії, поступово борошно, в мене борошна 450грм, і поступово додати іншу частину олії. Тісто еластичне . в пакет і в холодильник мінімум на 2 години, можна навіть на ніч.
Вийняти, зробити порції по грм 45-50 і наліпити пиріжки. Змазати яйцем +1десертна ложка молока.Готувати в духовці на темп 170с до готовності.
Спочатку зробити опару, на хвилин 15 залишити, потім додати сіль, половину олії, поступово борошно, в мене борошна 450грм, і поступово додати іншу частину олії. Тісто еластичне . в пакет і в холодильник мінімум на 2 години, можна навіть на ніч.
Вийняти, зробити порції по грм 45-50 і наліпити пиріжки. Змазати яйцем +1десертна ложка молока.Готувати в духовці на темп 170с до готовності.
Очень советую посмотреть в инете заварное тесто на кипятке на пирожки жареные. Оно супер. И подходить ему не нужно, и очень хорошо ведёт себя при лепке, и пирожки долго свежие.
1
Барышня кисельная!• 14 октября 2022
Ответ дляЕтитьская богомышь
Спасибо огромное! Обязательно попробую
буде смачно😉
Левый Локоть• 14 октября 2022
Ответ дляАнютины ласки
Конечно. Но вы хотя бы мясом начинали. У покупных сомнительное качество ну и цена ....
Но и конечно повозиться нужно. Для меня самое сложное во всей работе с тестом это раскатка((( у меня руки такие слабые я пока пораскатываю это все,..( как вагон разгрузила. Мечтаю о какой то тестораскатке
Но и конечно повозиться нужно. Для меня самое сложное во всей работе с тестом это раскатка((( у меня руки такие слабые я пока пораскатываю это все,..( как вагон разгрузила. Мечтаю о какой то тестораскатке
Я сегодня попробовала тесто на кипятке, это бомба. Я вообще с тестом не дружу, а тут влюбилась в него. И нет вот этого аромата на всю квартиру когда веришь пельмешки, но я давно его не ощущала от магазинных, все не то. Наверное последний раз лет 15 назад ела вкусные покупные пельмени, потом сплошное разочарование. Надо раздобыть эти ароматизаторы и усилители вкуса)))))
Мишка-шалунишка• 14 октября 2022
Ответ дляАнютины ласки
Блин, как круто. Девочки вы все молодцы. Но для меня это очень сложно. Я могу только простое но ещё ленюсь что то новое заморачиваться. А это же такая вкуснятин
Мой муж за ваши пирожки ...ну не знаю чтобы сделал. Хвалил бы меня год каждый день точно. А потом всю оставшуюся жизнь раз в неделю.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу