sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - На скорую руку
anonim_153
Колхозница• 08 декабря 2022

Це насправді так?

🙎‍♀️Розказати їм, що, наприклад, престижна італійська приправа орегано - це лише материнка, яку її бабуся заварювала у дитинстві від кашлю - перехопить дихання від жаху буття та недосконалості світу...
🤷‍♀️А моцарелла - це якщо в молоко плеснути скислого вина (оцту, простіше кажучи), і відкинути на марлю. Непотріб загалом, що пити ніхто вже не може, утилізувати хоч якось...
🤦‍♀️Добити тим, що суші - це коли жебрак рибалка сидить у морі в човні і кваплячись, зрізає часточками м´ясо зі свіжо спійманої риби, бо розвести вогонь не має змоги.
Потім макає в оцет, бо в рибі живуть веселі черв´ячки, а потім лізе холодною рукою в мішок з рисом, скочує там грудочку вологого та солоного від морської води рису і живиться похапцем панічно оглядаючись, чи не бачить хтось...
🙆‍♀️Можна провести контрольний постріл, розповівши, що таке фондю.
Це коли швейцарський селянин (жебрак), обігріваючи взимку хату власним теплом, повзе у льох і збирає скам´янілі обрізки сиру, щоб розігріти їх і коли вони стануть м´якими – щоб туди макати сухарі. Просто тому, що їсти не було чого...
🙅‍♀️А престижний французький суп буйабес - це коли рибалка, який живе прямо у своєму човнику (бо навіть на солом´яну хатинку на березі грошей немає), продавши основний улов, заварює залишок улову - який не вдалося продати навіть за копійки...
💁‍♀️І на все це дивляться вони, що живуть у країні, де: наваристий борщ із скибкою Українського хліба і шматком сала в чотири пальці завтовшки, холодець, сирники, галушки, деруни та гречаники, печене порося та ковбаси. Де грає на сонці крапельками розсолу бринза, де неповторний банош, де ситний куліш зі шкварками, що мелодійно хрумтять у роті...
Дивляться і офігівають...
Тому що все вищезгадане раптово НЕ ПРЕСТИЖНО - БО НЕ ЗАКОРДОННО ....
heart 6
22 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_24
Любовь Калистратовна• 08 декабря 2022
1
Меня очень бесит, когда начинают хаять Украину и все украинское. Даже тут с пренебрежением не раз писали типа у украинцев культ еды, в вот в еврооооопе завтракают не так.
Прибила бы
heart 21
noavatar
ok1904• 08 декабря 2022
2
Орегано так, моцарелла ні(треба докласти рук).

Чому забули за картоплю фрі, бельгійський делікатес?
heart 6
anonim_101
ПоэтеСССа• 08 декабря 2022
3
бля, майте совість в майже 22 вечора ви про сальце, банош, галушки і шкварки
heart 12
anonim_48
Мона Лиза• 08 декабря 2022
4
Вы наверное весите зацентнер, так питаться..
anonim_153
автор Колхозница • 08 декабря 2022
5
Ответ дляМона Лиза
Вы наверное весите зацентнер, так питаться..
Це з фейсбуку стирила!)
heart 2
anonim_157
СноваЗдорова• 08 декабря 2022
6
Такая ерунда
heart 4
anonim_152
Марс атакует• 08 декабря 2022
7
Читайте українську історію, українських письменників...і буде для вас відкриття, що і як їли українці, як і зараз одна їде в Єгипет, а сотні копійки економить
heart 3
anonim_186
Зупка_цем• 08 декабря 2022
8
Ответ дляМона Лиза
Вы наверное весите зацентнер, так питаться..
Вешу центнер ,вкусно кушаю ,веселая ,добрая ,щедрая .
Кайфую от жизни ,солнца ,снега ,от всего .
И вам желаю
heart 8
anonim_48
Мона Лиза• 08 декабря 2022
9
Ответ дляЗупка_цем
Вешу центнер ,вкусно кушаю ,веселая ,добрая ,щедрая .
Кайфую от жизни ,солнца ,снега ,от всего .
И вам желаю
Спасибо не надо мне центнера.
heart 4
anonim_60
Сирожено_пирожено• 08 декабря 2022
10
Луковый суп - это тоже еда бедняков, как и рёшти (драники), которые в Швейцарии в лучших ресторанах подают. Как, собственно, все наши голубцы и фаршированный перец: когда мяса мало, продукт дорогой, а накормить нужно побольше ртов.
heart 6
noavatar
Tammy21• 08 декабря 2022
11
Те той випадок, коли правду кусками обскубали та навиворіт викрутили. Про сир та суші взагалі не правда. Не знаю на кого та пасивна агресія розрахована, мені здається, що якось по-іншому можна донести власну автентичність та унікальність.
Найбільш популярна їжа, як і найбільш вживані слова у мовах -- спадок бідняків.
heart 11
anonim_9
Звоночек• 08 декабря 2022
12
’Печене порося, ковбаси, сало у 4 пальці, тощо’ - це так само не повсякденна їжа українського селянина. Бідняки таких страв і на свята тоді не бачили.

Вы порівняли меню заможного українця чи якогось попа з меню найбіднішого француза.
heart 11
anonim_174
Не буду• 08 декабря 2022
13
Дурнуватий текст. Почнемо з того, що в Україні нема культури твердих сирів. А чому? А тому, що приготування твердого сиру, це спосіб консервування надлишків молока, а як нема надлишків, то і нема культури сиру. Так що, я б не гигикала над засохлими в швейцарському льосі залишками сиру. В Україні нормальна кухня, а текст дурнуватий.
heart 9
anonim_56
Лорка-хлорка• 08 декабря 2022
14
Ответ дляНе буду
Дурнуватий текст. Почнемо з того, що в Україні нема культури твердих сирів. А чому? А тому, що приготування твердого сиру, це спосіб консервування надлишків молока, а як нема надлишків, то і нема культури сиру. Так що, я б не гигикала над засохлими в швейцарському льосі залишками сиру. В Україні нормальна кухня, а текст дурнуватий.
дурнуваті ті, хто ні разу не бував на Заході України і не їв хороших сирів, окрім бринзи
heart 1
anonim_218
ЗабежАЛОЧКА• 08 декабря 2022
15
то есть украинцы всегда жили зажиточно и поэтому такая кухня?
истории мне понравились, но посыл странный
anonim_9
Звоночек• 08 декабря 2022
16
Ответ дляСирожено_пирожено
Луковый суп - это тоже еда бедняков, как и рёшти (драники), которые в Швейцарии в лучших ресторанах подают. Как, собственно, все наши голубцы и фаршированный перец: когда мяса мало, продукт дорогой, а накормить нужно побольше ртов.
Голубцы, фаршированные перец и пр. - это долма, кавказские блюда. ’Украинскими’ они стали недавно по историческим меркам.
heart 1
anonim_218
ЗабежАЛОЧКА• 08 декабря 2022
17
Ответ дляЗвоночек
’Печене порося, ковбаси, сало у 4 пальці, тощо’ - це так само не повсякденна їжа українського селянина. Бідняки таких страв і на свята тоді не бачили.

Вы порівняли меню заможного українця чи якогось попа з меню найбіднішого француза.
це правда, текст манипуляция
heart 4
anonim_174
Не буду• 08 декабря 2022
18
Ответ дляЛорка-хлорка
дурнуваті ті, хто ні разу не бував на Заході України і не їв хороших сирів, окрім бринзи
Ну і? Хоч автентичні назви тих витриманих сирів наведете?
heart 2
anonim_57
Ромашкинная• 08 декабря 2022
19
Я хоть суши не ем и не люблю про них бред полный. Их вообще делали из квашенной рыбы. Какие рыбаки?
heart 1
anonim_57
Ромашкинная• 08 декабря 2022
20
Кто автор этого ’чудо’ опуса? Заколебала эта пропаганда у нас лучше всех, мы уникальные и т.д. если честно. То календари 26 года, то еще какая-то хрень. Короче овно в вентилятор, называется..
heart 3
anonim_75
Мавка• 08 декабря 2022
21
Чесно, якесь неприємне відчуття від прочитаного..всі бідняки, а ми з борщем..в українських селах м´ясо також бачили не часто, молоко здавали..
heart 4
anonim_195
Федорино Горе• 08 декабря 2022
22
Наприклад мені українська кухня занадто жирна , я варю собі ваган борщі , але всі інші страви ніяк не веган … тому я їм забугорні рецепти з тофу та інших замінників і мене влаштовує
heart 3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff