Колхозница• 08 декабря 2022
Це насправді так?
🙎♀️Розказати їм, що, наприклад, престижна італійська приправа орегано - це лише материнка, яку її бабуся заварювала у дитинстві від кашлю - перехопить дихання від жаху буття та недосконалості світу...
🤷♀️А моцарелла - це якщо в молоко плеснути скислого вина (оцту, простіше кажучи), і відкинути на марлю. Непотріб загалом, що пити ніхто вже не може, утилізувати хоч якось...
🤦♀️Добити тим, що суші - це коли жебрак рибалка сидить у морі в човні і кваплячись, зрізає часточками м´ясо зі свіжо спійманої риби, бо розвести вогонь не має змоги.
Потім макає в оцет, бо в рибі живуть веселі черв´ячки, а потім лізе холодною рукою в мішок з рисом, скочує там грудочку вологого та солоного від морської води рису і живиться похапцем панічно оглядаючись, чи не бачить хтось...
🙆♀️Можна провести контрольний постріл, розповівши, що таке фондю.
Це коли швейцарський селянин (жебрак), обігріваючи взимку хату власним теплом, повзе у льох і збирає скам´янілі обрізки сиру, щоб розігріти їх і коли вони стануть м´якими – щоб туди макати сухарі. Просто тому, що їсти не було чого...
🙅♀️А престижний французький суп буйабес - це коли рибалка, який живе прямо у своєму човнику (бо навіть на солом´яну хатинку на березі грошей немає), продавши основний улов, заварює залишок улову - який не вдалося продати навіть за копійки...
💁♀️І на все це дивляться вони, що живуть у країні, де: наваристий борщ із скибкою Українського хліба і шматком сала в чотири пальці завтовшки, холодець, сирники, галушки, деруни та гречаники, печене порося та ковбаси. Де грає на сонці крапельками розсолу бринза, де неповторний банош, де ситний куліш зі шкварками, що мелодійно хрумтять у роті...
Дивляться і офігівають...
Тому що все вищезгадане раптово НЕ ПРЕСТИЖНО - БО НЕ ЗАКОРДОННО ....
🤷♀️А моцарелла - це якщо в молоко плеснути скислого вина (оцту, простіше кажучи), і відкинути на марлю. Непотріб загалом, що пити ніхто вже не може, утилізувати хоч якось...
🤦♀️Добити тим, що суші - це коли жебрак рибалка сидить у морі в човні і кваплячись, зрізає часточками м´ясо зі свіжо спійманої риби, бо розвести вогонь не має змоги.
Потім макає в оцет, бо в рибі живуть веселі черв´ячки, а потім лізе холодною рукою в мішок з рисом, скочує там грудочку вологого та солоного від морської води рису і живиться похапцем панічно оглядаючись, чи не бачить хтось...
🙆♀️Можна провести контрольний постріл, розповівши, що таке фондю.
Це коли швейцарський селянин (жебрак), обігріваючи взимку хату власним теплом, повзе у льох і збирає скам´янілі обрізки сиру, щоб розігріти їх і коли вони стануть м´якими – щоб туди макати сухарі. Просто тому, що їсти не було чого...
🙅♀️А престижний французький суп буйабес - це коли рибалка, який живе прямо у своєму човнику (бо навіть на солом´яну хатинку на березі грошей немає), продавши основний улов, заварює залишок улову - який не вдалося продати навіть за копійки...
💁♀️І на все це дивляться вони, що живуть у країні, де: наваристий борщ із скибкою Українського хліба і шматком сала в чотири пальці завтовшки, холодець, сирники, галушки, деруни та гречаники, печене порося та ковбаси. Де грає на сонці крапельками розсолу бринза, де неповторний банош, де ситний куліш зі шкварками, що мелодійно хрумтять у роті...
Дивляться і офігівають...
Тому що все вищезгадане раптово НЕ ПРЕСТИЖНО - БО НЕ ЗАКОРДОННО ....
6
Любовь Калистратовна• 08 декабря 2022
Меня очень бесит, когда начинают хаять Украину и все украинское. Даже тут с пренебрежением не раз писали типа у украинцев культ еды, в вот в еврооооопе завтракают не так.
Прибила бы
Прибила бы
21
ПоэтеСССа• 08 декабря 2022
бля, майте совість в майже 22 вечора ви про сальце, банош, галушки і шкварки
12
автор
Колхозница
• 08 декабря 2022
Ответ дляМона Лиза
Вы наверное весите зацентнер, так питаться..
Це з фейсбуку стирила!)
2
Марс атакует• 08 декабря 2022
Читайте українську історію, українських письменників...і буде для вас відкриття, що і як їли українці, як і зараз одна їде в Єгипет, а сотні копійки економить
3
Зупка_цем• 08 декабря 2022
Ответ дляМона Лиза
Вы наверное весите зацентнер, так питаться..
Вешу центнер ,вкусно кушаю ,веселая ,добрая ,щедрая .
Кайфую от жизни ,солнца ,снега ,от всего .
И вам желаю
Кайфую от жизни ,солнца ,снега ,от всего .
И вам желаю
8
Мона Лиза• 08 декабря 2022
Ответ дляЗупка_цем
Вешу центнер ,вкусно кушаю ,веселая ,добрая ,щедрая .
Кайфую от жизни ,солнца ,снега ,от всего .
И вам желаю
Кайфую от жизни ,солнца ,снега ,от всего .
И вам желаю
Спасибо не надо мне центнера.
4
Сирожено_пирожено• 08 декабря 2022
Луковый суп - это тоже еда бедняков, как и рёшти (драники), которые в Швейцарии в лучших ресторанах подают. Как, собственно, все наши голубцы и фаршированный перец: когда мяса мало, продукт дорогой, а накормить нужно побольше ртов.
6
Те той випадок, коли правду кусками обскубали та навиворіт викрутили. Про сир та суші взагалі не правда. Не знаю на кого та пасивна агресія розрахована, мені здається, що якось по-іншому можна донести власну автентичність та унікальність.
Найбільш популярна їжа, як і найбільш вживані слова у мовах -- спадок бідняків.
Найбільш популярна їжа, як і найбільш вживані слова у мовах -- спадок бідняків.
11
Звоночек• 08 декабря 2022
’Печене порося, ковбаси, сало у 4 пальці, тощо’ - це так само не повсякденна їжа українського селянина. Бідняки таких страв і на свята тоді не бачили.
Вы порівняли меню заможного українця чи якогось попа з меню найбіднішого француза.
Вы порівняли меню заможного українця чи якогось попа з меню найбіднішого француза.
11
Не буду• 08 декабря 2022
Дурнуватий текст. Почнемо з того, що в Україні нема культури твердих сирів. А чому? А тому, що приготування твердого сиру, це спосіб консервування надлишків молока, а як нема надлишків, то і нема культури сиру. Так що, я б не гигикала над засохлими в швейцарському льосі залишками сиру. В Україні нормальна кухня, а текст дурнуватий.
9
Лорка-хлорка• 08 декабря 2022
Ответ дляНе буду
Дурнуватий текст. Почнемо з того, що в Україні нема культури твердих сирів. А чому? А тому, що приготування твердого сиру, це спосіб консервування надлишків молока, а як нема надлишків, то і нема культури сиру. Так що, я б не гигикала над засохлими в швейцарському льосі залишками сиру. В Україні нормальна кухня, а текст дурнуватий.
дурнуваті ті, хто ні разу не бував на Заході України і не їв хороших сирів, окрім бринзи
1
ЗабежАЛОЧКА• 08 декабря 2022
то есть украинцы всегда жили зажиточно и поэтому такая кухня?
истории мне понравились, но посыл странный
истории мне понравились, но посыл странный
Звоночек• 08 декабря 2022
Ответ дляСирожено_пирожено
Луковый суп - это тоже еда бедняков, как и рёшти (драники), которые в Швейцарии в лучших ресторанах подают. Как, собственно, все наши голубцы и фаршированный перец: когда мяса мало, продукт дорогой, а накормить нужно побольше ртов.
Голубцы, фаршированные перец и пр. - это долма, кавказские блюда. ’Украинскими’ они стали недавно по историческим меркам.
1
ЗабежАЛОЧКА• 08 декабря 2022
Ответ дляЗвоночек
’Печене порося, ковбаси, сало у 4 пальці, тощо’ - це так само не повсякденна їжа українського селянина. Бідняки таких страв і на свята тоді не бачили.
Вы порівняли меню заможного українця чи якогось попа з меню найбіднішого француза.
Вы порівняли меню заможного українця чи якогось попа з меню найбіднішого француза.
це правда, текст манипуляция
4
Не буду• 08 декабря 2022
Ответ дляЛорка-хлорка
дурнуваті ті, хто ні разу не бував на Заході України і не їв хороших сирів, окрім бринзи
Ну і? Хоч автентичні назви тих витриманих сирів наведете?
2
Ромашкинная• 08 декабря 2022
Я хоть суши не ем и не люблю про них бред полный. Их вообще делали из квашенной рыбы. Какие рыбаки?
1
Ромашкинная• 08 декабря 2022
Кто автор этого ’чудо’ опуса? Заколебала эта пропаганда у нас лучше всех, мы уникальные и т.д. если честно. То календари 26 года, то еще какая-то хрень. Короче овно в вентилятор, называется..
3
Мавка• 08 декабря 2022
Чесно, якесь неприємне відчуття від прочитаного..всі бідняки, а ми з борщем..в українських селах м´ясо також бачили не часто, молоко здавали..
4
Федорино Горе• 08 декабря 2022
Наприклад мені українська кухня занадто жирна , я варю собі ваган борщі , але всі інші страви ніяк не веган … тому я їм забугорні рецепти з тофу та інших замінників і мене влаштовує
3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу