Ответ дляСплюшка
Ред чиф
У них много в шкурке антиоксидантов вроде за счет окраса
Не буду• 13 декабря 2022
Сорт не знаю. В магазине могу купить, огромные чтоб были. А вообще я не любитель яблок.
волосатое стекло• 13 декабря 2022
Снежный Кальвиль, слава победителю, семеренко - короче садовые, а не магазинные люблю
Сорти погано знаю. Люблю літні соковиті, щоб впало і за день згнивало, як не з´їсти. Типу білий налив, слава переможцю, малинівка.
Зимою майже не їм, тільки печені.
Мама каже, що вже не а таких сортів, як в її дитинстві були. Часто згадує боровиця.
Доречі, старі сорти передають материнські властивості з насіння. Якщо є на дачах старі дерева, то можна дати їм друге життя. Висушити насіння і пізньою осінню посадити, щоб пройшли стратифікацію до весни
Зимою майже не їм, тільки печені.
Мама каже, що вже не а таких сортів, як в її дитинстві були. Часто згадує боровиця.
Доречі, старі сорти передають материнські властивості з насіння. Якщо є на дачах старі дерева, то можна дати їм друге життя. Висушити насіння і пізньою осінню посадити, щоб пройшли стратифікацію до весни
СкиниУскачи!• 13 декабря 2022
А для запекания с мясом самые лучшие канадский ренет. Но его в продаже нет.
Я не на долго• 13 декабря 2022
Чемпіон, Горець, Лігольд - тверді, соковиті, дуже солодкі, запашні. Н
Яблука дуже люблю, ці мені найкращі
Яблука дуже люблю, ці мені найкращі
1
Ревнивая жена• 13 декабря 2022
Ответ дляЯ не на долго
Чемпіон, Горець, Лігольд - тверді, соковиті, дуже солодкі, запашні. Н
Яблука дуже люблю, ці мені найкращі
Яблука дуже люблю, ці мені найкращі
На мій погляд Чемпіон - це не твердий сорт. Твердий - це Глостер
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу