sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Десерты
anonim_23
Ну ниче се• 01 января 2023

Порекомендуйте перевірений рецепт Київського торта в домашніх умовах

Порекомендуйте, будь ласка. Бажано щоб був не дуже складний, щоб за один день і зробити його вже.
18 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_145
Физрукая• 01 января 2023
1
Я печу по госту. Загугліть Чадейка, Київський по госту, через впн. 99,9% на смак як Рошен Київський. Але потрібна додаткова доба на заквашування білків. І в ідеалі ще доба на досушку коржів.
Можливо, буде у Вас більше часу, дуже рекомендую. Тільки печу не на 150 градусів, а на 120, потім зменшую до 100 і 80, інакше в моїй духовці згорить.
Ось, пекла на Новий рік, тільки прикрасити як в оригіналі, не встигла

А із швидкого рекомендую Чадейка, Політ по госту. Теж дуже смачний, а готується швидко
attached-photo
heart 5
noavatar
mena• 01 января 2023
2
Ответ дляФизрукая
Я печу по госту. Загугліть Чадейка, Київський по госту, через впн. 99,9% на смак як Рошен Київський. Але потрібна додаткова доба на заквашування білків. І в ідеалі ще доба на досушку коржів.
Можливо, буде у Вас більше часу, дуже рекомендую. Тільки печу не на 150 градусів, а на 120, потім зменшую до 100 і 80, інакше в моїй духовці згорить.
Ось, пекла на Новий рік, тільки прикрасити як в оригіналі, не встигла

А із швидкого рекомендую Чадейка, Політ по госту. Теж дуже смачний, а готується швидко
+1 чадейка
https://chadeyka.livejournal.com/176528.html
heart 1
anonim_212
Каменная Фрося• 01 января 2023
3
Ответ дляФизрукая
Я печу по госту. Загугліть Чадейка, Київський по госту, через впн. 99,9% на смак як Рошен Київський. Але потрібна додаткова доба на заквашування білків. І в ідеалі ще доба на досушку коржів.
Можливо, буде у Вас більше часу, дуже рекомендую. Тільки печу не на 150 градусів, а на 120, потім зменшую до 100 і 80, інакше в моїй духовці згорить.
Ось, пекла на Новий рік, тільки прикрасити як в оригіналі, не встигла

А із швидкого рекомендую Чадейка, Політ по госту. Теж дуже смачний, а готується швидко
Як зайти через впн?
anonim_145
Физрукая• 01 января 2023
4
Ответ дляКаменная Фрося
Як зайти через впн?
Потрібно скачати на свій смартфон ВПН.
Я скачувала з плей маркету, що встановлений в телефоні. В мене такий, наприклад, безкоштовний turbo vpn (значок вгорі зліва з кроликом).
Підключаєте його і в пошуку в гуглі пишете Чадейка Киевский по госту. Або по ссилці, що Mena дала вище,переходьте з включеним впн.
attached-photo
heart 1
anonim_212
Каменная Фрося• 01 января 2023
5
Ответ дляФизрукая
Потрібно скачати на свій смартфон ВПН.
Я скачувала з плей маркету, що встановлений в телефоні. В мене такий, наприклад, безкоштовний turbo vpn (значок вгорі зліва з кроликом).
Підключаєте його і в пошуку в гуглі пишете Чадейка Киевский по госту. Або по ссилці, що Mena дала вище,переходьте з включеним впн.
Дякую!
heart 1
noavatar
ok1904• 01 января 2023
6
Ответ дляКаменная Фрося
Як зайти через впн?
Скачати.

В мене є рецепт з старої книжки , можу пошукати
heart 2
anonim_212
Каменная Фрося• 01 января 2023
7
Ответ дляok1904
Скачати.

В мене є рецепт з старої книжки , можу пошукати
Пошукайте,будьласка!
anonim_23
автор Ну ниче се • 01 января 2023
8
Ответ дляФизрукая
Я печу по госту. Загугліть Чадейка, Київський по госту, через впн. 99,9% на смак як Рошен Київський. Але потрібна додаткова доба на заквашування білків. І в ідеалі ще доба на досушку коржів.
Можливо, буде у Вас більше часу, дуже рекомендую. Тільки печу не на 150 градусів, а на 120, потім зменшую до 100 і 80, інакше в моїй духовці згорить.
Ось, пекла на Новий рік, тільки прикрасити як в оригіналі, не встигла

А із швидкого рекомендую Чадейка, Політ по госту. Теж дуже смачний, а готується швидко
А ви не знаєте, якщо купити готові білки в супермаркеті, їх теж можна сквасити? Чи вже не те буде?
anonim_23
автор Ну ниче се • 01 января 2023
9
Ответ дляok1904
Скачати.

В мене є рецепт з старої книжки , можу пошукати
Можу скріни екрану зробити з сайту якщо хочете. Мені впн не потрібен
anonim_38
Безпринципная• 01 января 2023
10
anonim_72
Борец за справедливость• 01 января 2023
11
Ответ дляКаменная Фрося
Дякую!
Я заходжу до Чадейки без впн
heart 1
anonim_72
Борец за справедливость• 01 января 2023
12
Ответ дляНу ниче се
А ви не знаєте, якщо купити готові білки в супермаркеті, їх теж можна сквасити? Чи вже не те буде?
Взагалі то, сквашені білки, то міф. Можна збивати і не сквашені. Не розумію, навіщо досі цей міф підтримують.
anonim_145
Физрукая• 01 января 2023
13
Ответ дляБорец за справедливость
Взагалі то, сквашені білки, то міф. Можна збивати і не сквашені. Не розумію, навіщо досі цей міф підтримують.
Ну, це не зовсім міф. Я готувала і зі зквашуванням, і без. Структура коржів різна. На Рошеновський не схоже, якщо не заквашувати
anonim_145
Физрукая• 01 января 2023
14
Ответ дляНу ниче се
А ви не знаєте, якщо купити готові білки в супермаркеті, їх теж можна сквасити? Чи вже не те буде?
Ви маєте на увазі сухий білок альбумін?
Я особисто не готувала з нього. Думаю, що повинно вийти, але власного досвіду не маю.
anonim_23
автор Ну ниче се • 02 января 2023
15
Ответ дляФизрукая
Ви маєте на увазі сухий білок альбумін?
Я особисто не готувала з нього. Думаю, що повинно вийти, але власного досвіду не маю.
Ні, зараз в деяких супермаркетах вже білки і жовтки окремо продаються в пакетах. Нормальні, просто розділені, готові.
anonim_23
автор Ну ниче се • 02 января 2023
16
Дякую за відповіді, бачу що легким шляхом піти не вийде, але так хочеться Київського торта, що готуватиму😄
noavatar
ok1904• 04 января 2023
17
Ответ дляНу ниче се
Дякую за відповіді, бачу що легким шляхом піти не вийде, але так хочеться Київського торта, що готуватиму😄
Гляньте. Прочитала, тепер хлчу знайти час зробити
attached-photo
anonim_23
автор Ну ниче се • 10 января 2023
18
Ответ дляФизрукая
Я печу по госту. Загугліть Чадейка, Київський по госту, через впн. 99,9% на смак як Рошен Київський. Але потрібна додаткова доба на заквашування білків. І в ідеалі ще доба на досушку коржів.
Можливо, буде у Вас більше часу, дуже рекомендую. Тільки печу не на 150 градусів, а на 120, потім зменшую до 100 і 80, інакше в моїй духовці згорить.
Ось, пекла на Новий рік, тільки прикрасити як в оригіналі, не встигла

А із швидкого рекомендую Чадейка, Політ по госту. Теж дуже смачний, а готується швидко
Зготувала нарешті торт і є питання до вас. Дивіться якщо в мене коржі вийшли твердіші ніж в київському покупному, що я зробила не так? Чи це нормально? Коли відрізаєш то так все купи і тримається і їсти треба рукою, бо ложкою не відломиш навіть.
З відступів від рецепту були білки з пакету і цукор з тростини, бо іншого тут в принципі нема. Могло повпливати? У вас коржі не тверді виходять?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff