Треба зварити до готовності достатньо велику кількість сирого яловичого фаршу, щоб він не втратив своєї дрібної структури. Як це зробити найшвидше та за допомогою яких кухонних гаджетів?
показать весь текст
Кинг-Конгша• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Тому й запитую, що така доволі дивна задача.
Зваріть як вийде, а потім перебийте блендером
Або на сковороді в невеликій кількості води
И постійно вилкою розминати
Або на сковороді в невеликій кількості води
И постійно вилкою розминати
ТочноБудет• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Буде сушитися в дегідраторі-сушці. Консистенція готового сушеного фаршу ось така має бути
Зачем варить, килаете на сковороду, наливаете чуть воды и вилкой его колошматите. Я так его иногда тушу.
ТочноБудет• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Він знизу до рукава не підгорить?
Нет, если на дно противня воды нальете и туда рукав с фаршем.
Оябунчик• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Всім дякую. Побачила той фарш наживо. Нажаль, це тільки тваринкам на їжу, людям не підходить. Тож варити його нема сенсу
У меня нет света, интернет плохой. Не вижу картинку.
Но вообще фарш можно в духовке в глубоких противнях приготовить. Противни смазать маслом, выложить фарш, долить воды до половины фарша, и хорошо прикрыть фольгой.
Готовить при 180 градусах. Можно туда же обжаренного лука добавить, перчика.
Но вообще фарш можно в духовке в глубоких противнях приготовить. Противни смазать маслом, выложить фарш, долить воды до половины фарша, и хорошо прикрыть фольгой.
Готовить при 180 градусах. Можно туда же обжаренного лука добавить, перчика.
Оябунчик• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Всім дякую. Побачила той фарш наживо. Нажаль, це тільки тваринкам на їжу, людям не підходить. Тож варити його нема сенсу
Открылась картинка. Попробуйте разморозить один брикет и приготовить. Вполне возможно что не все так печально.
Добрая феечка• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Так, макарони по-флотські наприклад. Там же сирий фарш на сковорідку, та постійно помішуючи тушкувати
Саме так, додати води, і постійно перемішувати
Слабый пол• 03 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Я знаю, що варять м´ясо, крутять, а потім сушать. Але є багато кілограмів саме сирого фаршу
Заверніть в харчову плівку ковбаскою, зваріть і перепустіть на крупну м´ясорубку.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
