sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Мясо, Птица
noavatar
Куздра• 02 февраля 2023

Як зварити фарш?

Треба зварити до готовності достатньо велику кількість сирого яловичого фаршу, щоб він не втратив своєї дрібної структури. Як це зробити найшвидше та за допомогою яких кухонних гаджетів?
показать весь текст
69 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
anonim_184
100pudov• 02 февраля 2023
31
або зліпити типу тефтелей. кинути в морозілку. як замерзнуть - кинути в окроп, що б не розлізлися. як зваряться - перекрутити на м’ясорубку і тоді в дегідратор
anonim_19
Чупа-чупс• 02 февраля 2023
32
Ответ дляБрыкалка
Просто варите, потом сольете воду и на тарелке лопаткой ,, разобьете,, на такие кусочки, как вам нравится.
Будет труха, весь вкус перейдет в бульон.
anonim_184
100pudov• 02 февраля 2023
33
а ще краще не варити кусок м’яса, а запекти в духовці, мультиварці чи в кастрюлі з товстим дном. тоді крутити з цього фарш .
здається, що так більше смаку залишиться
noavatar
автор Куздра • 02 февраля 2023
34
Ответ для100pudov
Може варити великий кусок яловичини. потім перекрути на мясорубці. а потім сушити?
Немає яловичини шматом. Є сирий фарш
anonim_179
IQ 80• 02 февраля 2023
35
Вчора дивилася в тік току - жінка на млинці теж варить фарш, прям шматком, була здивована, не можу знайти відео, щоб додати
noavatar
автор Куздра • 02 февраля 2023
36
Ответ дляКрошка Енот
В этом варианте варят не факт, а мясо. Потом через мясорубку и дегидратор. После жарки, как на по-флотски, высушить и чтобы был рассыпчатый, не выйдет.
Я знаю, що варять м´ясо, крутять, а потім сушать. Але є багато кілограмів саме сирого фаршу
anonim_149
Новогодняя пальма• 02 февраля 2023
37
Я бы вам посоветовала не варить,а тушить,можно даже в большой кастрюле,но с малым количеством воды. А если будут прям большие куски разбить их погружным блендером
anonim_144
Гарачый Шыкалад• 02 февраля 2023
38
Ответ дляMassaraksh
Немає яловичини шматом. Є сирий фарш
То напхніть його в рукав і запечіть, потім перемелете ще раз.
heart 2
anonim_184
100pudov• 02 февраля 2023
39
Ответ дляMassaraksh
Немає яловичини шматом. Є сирий фарш
сирий фарш тоді в рукав і в духовку. запечіть.
тоді перемеліть і додайте спеції за смаком. і в дигідратор.
але фарш не жирним повинен бути. як сало є в ньому, то не вийде сухе мясце . мясо пісне повинно бути
noavatar
автор Куздра • 02 февраля 2023
40
Ответ дляГарачый Шыкалад
То напхніть його в рукав і запечіть, потім перемелете ще раз.
Він знизу до рукава не підгорить?
anonim_144
Гарачый Шыкалад• 02 февраля 2023
41
Ответ дляMassaraksh
Він знизу до рукава не підгорить?
Якщо боїтесь, то зваріть у рукаві
heart 1
anonim_144
Маманя• 02 февраля 2023
42
Ответ дляMassaraksh
Буде сушитися в дегідраторі-сушці. Консистенція готового сушеного фаршу ось така має бути
Отварить мясо и перекрутить?
anonim_179
IQ 80• 02 февраля 2023
43
Знайшла, додаю відео з тік-току, як варила жінка фарш на млинці

https://vm.tiktok.com/ZMYFq6pUa/
anonim_110
Крошка Енот• 02 февраля 2023
44
Ответ дляMassaraksh
Я знаю, що варять м´ясо, крутять, а потім сушать. Але є багато кілограмів саме сирого фаршу
Закройте в автоклаве и не переводите продукт.
anonim_144
Гарачый Шыкалад• 02 февраля 2023
45
Ответ дляMassaraksh
Він знизу до рукава не підгорить?
Я взагалі в формах запікають мясні хлібці, нічого не підгорає. Все залежить від Вашої духовки.
anonim_98
Пустощі-веселощі• 02 февраля 2023
46
Ответ дляMassaraksh
Тому й запитую, що така доволі дивна задача.
В духовку. В рукав напхати. Він не зовсім варений, але і не грудкою
anonim_165
Укр_жіночка• 02 февраля 2023
47
Ответ дляMassaraksh
Буде сушитися в дегідраторі-сушці. Консистенція готового сушеного фаршу ось така має бути
Зварити м’ясо цілим шматком і потім перекрутити .
anonim_161
Сумчатая кошка• 02 февраля 2023
48
Ответ дляMassaraksh
Буде сушитися в дегідраторі-сушці. Консистенція готового сушеного фаршу ось така має бути
На вигляд як звичайний тушкований фарш. Як раз такий, як роблять для макаронів по-флотські
noavatar
murmurik• 02 февраля 2023
49
Ответ дляMassaraksh
Немає яловичини шматом. Є сирий фарш
Почему нельзя сразу сушить?...
anonim_98
Пустощі-веселощі• 02 февраля 2023
50
Ответ дляMassaraksh
Він знизу до рукава не підгорить?
Я ставлю на деко решітку, в деко трохи води. Ніколи не приставало до рукава. Рукав з фаршем на решітку. Не знаю, чи толково пояснила
anonim_90
Моль Молливна• 02 февраля 2023
51
Ответ дляMassaraksh
Він повинен бути готовий до вживання після сушки
жарьте как положено, с луком и морковью в казанах порциями максимум до 5 кг. Вареный фарш - это ж гадость будет
anonim_165
Укр_жіночка• 02 февраля 2023
52
Ответ дляMassaraksh
Немає яловичини шматом. Є сирий фарш
Запекти фарш в духовці і потім ще раз його перекрутити, або протушити на сковорідці і потім перекрутити?
anonim_144
Маманя• 02 февраля 2023
53
Ответ дляMassaraksh
Немає яловичини шматом. Є сирий фарш
В Ютуб есть канал Наші бесаги, у них был выпуск о сухих борщах и потом ещё один о сухих супах для ЗСУ, поищите. Если не ошибаюсь в видео о супах рассказывали и о мясе
noavatar
автор Куздра • 02 февраля 2023
54
Ответ дляmurmurik
Почему нельзя сразу сушить?...
Тому що він повинен бути повністю готовий до вживання, термічно оброблений. Після сушки його варити ніхто не буде
noavatar
assa77• 02 февраля 2023
55
Блендером измельчитель разбить после приготовления,будет однородный
noavatar
автор Куздра • 02 февраля 2023
56
Ответ дляМаманя
В Ютуб есть канал Наші бесаги, у них был выпуск о сухих борщах и потом ещё один о сухих супах для ЗСУ, поищите. Если не ошибаюсь в видео о супах рассказывали и о мясе
Це наше відео. Зазвичай м´ясо вариться шматом та потім перекручується на фарш, так. Але зараз є задача розправитись з вже перекрученим сирим м´ясом. Я чудово знаю як треба в ідеалі. Але зараз ось така задача. Треба поміркувати як її вирішити
anonim_146
Copy-Paste• 02 февраля 2023
57
Ответ дляMassaraksh
Тому й запитую, що така доволі дивна задача.
Я тушкую. Грудочками береться, я ’розбиваю’ ті грудочки, зазвичай все перемішую лопаткою дерев´яною, нею і розбиваю.
anonim_144
Маманя• 02 февраля 2023
58
Ответ дляMassaraksh
Це наше відео. Зазвичай м´ясо вариться шматом та потім перекручується на фарш, так. Але зараз є задача розправитись з вже перекрученим сирим м´ясом. Я чудово знаю як треба в ідеалі. Але зараз ось така задача. Треба поміркувати як її вирішити
Ваше? Вы классные если варить фарш все будет в бульене. Может пароварка? Или попробовать запечь в фольге или пакете
anonim_120
ЯНаПэПэ• 02 февраля 2023
59
Ответ дляМаманя
Ваше? Вы классные если варить фарш все будет в бульене. Может пароварка? Или попробовать запечь в фольге или пакете
1. у автора много кг фарша. это огромную пароварищу надо.
2. в пароварке все ценное-вкусное уйдет в бульон тоже - причем тупо в поддон, его даже не использовать потом никак.
anonim_144
Маманя• 02 февраля 2023
60
Ответ дляЯНаПэПэ
1. у автора много кг фарша. это огромную пароварищу надо.
2. в пароварке все ценное-вкусное уйдет в бульон тоже - причем тупо в поддон, его даже не использовать потом никак.
Значит с духовкой экспериментировать
  • 1
  • 2
  • 3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff