Треба зварити до готовності достатньо велику кількість сирого яловичого фаршу, щоб він не втратив своєї дрібної структури. Як це зробити найшвидше та за допомогою яких кухонних гаджетів?
показать весь текст
100pudov• 02 февраля 2023
або зліпити типу тефтелей. кинути в морозілку. як замерзнуть - кинути в окроп, що б не розлізлися. як зваряться - перекрутити на м’ясорубку і тоді в дегідратор
Чупа-чупс• 02 февраля 2023
Ответ дляБрыкалка
Просто варите, потом сольете воду и на тарелке лопаткой ,, разобьете,, на такие кусочки, как вам нравится.
Будет труха, весь вкус перейдет в бульон.
100pudov• 02 февраля 2023
а ще краще не варити кусок м’яса, а запекти в духовці, мультиварці чи в кастрюлі з товстим дном. тоді крутити з цього фарш .
здається, що так більше смаку залишиться
здається, що так більше смаку залишиться
IQ 80• 02 февраля 2023
Вчора дивилася в тік току - жінка на млинці теж варить фарш, прям шматком, була здивована, не можу знайти відео, щоб додати
Новогодняя пальма• 02 февраля 2023
Я бы вам посоветовала не варить,а тушить,можно даже в большой кастрюле,но с малым количеством воды. А если будут прям большие куски разбить их погружным блендером
Гарачый Шыкалад• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Немає яловичини шматом. Є сирий фарш
То напхніть його в рукав і запечіть, потім перемелете ще раз.
2
100pudov• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Немає яловичини шматом. Є сирий фарш
сирий фарш тоді в рукав і в духовку. запечіть.
тоді перемеліть і додайте спеції за смаком. і в дигідратор.
але фарш не жирним повинен бути. як сало є в ньому, то не вийде сухе мясце . мясо пісне повинно бути
тоді перемеліть і додайте спеції за смаком. і в дигідратор.
але фарш не жирним повинен бути. як сало є в ньому, то не вийде сухе мясце . мясо пісне повинно бути
Гарачый Шыкалад• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Він знизу до рукава не підгорить?
Якщо боїтесь, то зваріть у рукаві
1
Маманя• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Буде сушитися в дегідраторі-сушці. Консистенція готового сушеного фаршу ось така має бути
Отварить мясо и перекрутить?
Крошка Енот• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Я знаю, що варять м´ясо, крутять, а потім сушать. Але є багато кілограмів саме сирого фаршу
Закройте в автоклаве и не переводите продукт.
Гарачый Шыкалад• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Він знизу до рукава не підгорить?
Я взагалі в формах запікають мясні хлібці, нічого не підгорає. Все залежить від Вашої духовки.
Пустощі-веселощі• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Тому й запитую, що така доволі дивна задача.
В духовку. В рукав напхати. Він не зовсім варений, але і не грудкою
Укр_жіночка• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Буде сушитися в дегідраторі-сушці. Консистенція готового сушеного фаршу ось така має бути
Зварити м’ясо цілим шматком і потім перекрутити .
Сумчатая кошка• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Буде сушитися в дегідраторі-сушці. Консистенція готового сушеного фаршу ось така має бути
На вигляд як звичайний тушкований фарш. Як раз такий, як роблять для макаронів по-флотські
Пустощі-веселощі• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Він знизу до рукава не підгорить?
Я ставлю на деко решітку, в деко трохи води. Ніколи не приставало до рукава. Рукав з фаршем на решітку. Не знаю, чи толково пояснила
Моль Молливна• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Він повинен бути готовий до вживання після сушки
жарьте как положено, с луком и морковью в казанах порциями максимум до 5 кг. Вареный фарш - это ж гадость будет
Укр_жіночка• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Немає яловичини шматом. Є сирий фарш
Запекти фарш в духовці і потім ще раз його перекрутити, або протушити на сковорідці і потім перекрутити?
Маманя• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Немає яловичини шматом. Є сирий фарш
В Ютуб есть канал Наші бесаги, у них был выпуск о сухих борщах и потом ещё один о сухих супах для ЗСУ, поищите. Если не ошибаюсь в видео о супах рассказывали и о мясе
Ответ дляМаманя
В Ютуб есть канал Наші бесаги, у них был выпуск о сухих борщах и потом ещё один о сухих супах для ЗСУ, поищите. Если не ошибаюсь в видео о супах рассказывали и о мясе
Це наше відео. Зазвичай м´ясо вариться шматом та потім перекручується на фарш, так. Але зараз є задача розправитись з вже перекрученим сирим м´ясом. Я чудово знаю як треба в ідеалі. Але зараз ось така задача. Треба поміркувати як її вирішити
Copy-Paste• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Тому й запитую, що така доволі дивна задача.
Я тушкую. Грудочками береться, я ’розбиваю’ ті грудочки, зазвичай все перемішую лопаткою дерев´яною, нею і розбиваю.
Маманя• 02 февраля 2023
Ответ дляMassaraksh
Це наше відео. Зазвичай м´ясо вариться шматом та потім перекручується на фарш, так. Але зараз є задача розправитись з вже перекрученим сирим м´ясом. Я чудово знаю як треба в ідеалі. Але зараз ось така задача. Треба поміркувати як її вирішити
Ваше? Вы классные
если варить фарш все будет в бульене. Может пароварка? Или попробовать запечь в фольге или пакете
если варить фарш все будет в бульене. Может пароварка? Или попробовать запечь в фольге или пакете
ЯНаПэПэ• 02 февраля 2023
Ответ дляМаманя
Ваше? Вы классные
если варить фарш все будет в бульене. Может пароварка? Или попробовать запечь в фольге или пакете
если варить фарш все будет в бульене. Может пароварка? Или попробовать запечь в фольге или пакете
1. у автора много кг фарша. это огромную пароварищу надо.
2. в пароварке все ценное-вкусное уйдет в бульон тоже - причем тупо в поддон, его даже не использовать потом никак.
2. в пароварке все ценное-вкусное уйдет в бульон тоже - причем тупо в поддон, его даже не использовать потом никак.
Маманя• 02 февраля 2023
Ответ дляЯНаПэПэ
1. у автора много кг фарша. это огромную пароварищу надо.
2. в пароварке все ценное-вкусное уйдет в бульон тоже - причем тупо в поддон, его даже не использовать потом никак.
2. в пароварке все ценное-вкусное уйдет в бульон тоже - причем тупо в поддон, его даже не использовать потом никак.
Значит с духовкой экспериментировать
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу