Новопоштинская• 13 апреля 2023
Печете паски?
Питання - скільки разів можна штурляти тісто? Чи можна зразу робити, як підійде?
автор
Новопоштинская
• 13 апреля 2023
Ответ дляНервогенератор
я роблю 2 обминки і гарно вистоюю, щоб дах їм не рвало
Дякую, а після обминки скільки приблизно воно підходить?
вАлнуюся сильнА• 13 апреля 2023
Що таке штурляти? Це Ви про обминки кажете? Кожен рецепт по-різному. Є той,де відразу. Є той,де весь день готуєш. Звідки ж нам знати,що у вас за тісто
автор
Новопоштинская
• 13 апреля 2023
Ответ длявАлнуюся сильнА
Що таке штурляти? Це Ви про обминки кажете? Кожен рецепт по-різному. Є той,де відразу. Є той,де весь день готуєш. Звідки ж нам знати,що у вас за тісто
Вперше таке слово чую - обминки.
Нервогенератор• 13 апреля 2023
Ответ дляНовопоштинская
Дякую, а після обминки скільки приблизно воно підходить?
дивлячісь які у Вас дріжді, звичайні, чи пресовані. швидкі я вистоюю десь 1,5 години, а звичайні 2- 2,5
вАлнуюся сильнА• 13 апреля 2023
Ответ дляНовопоштинская
Вперше таке слово чую - обминки.
А штурляти прям кругом кажуть))))
Відкрийте інтернет,побачите і почуєте)))
Відкрийте інтернет,побачите і почуєте)))
6
Зажуженная Жужжа• 13 апреля 2023
я кілька останніх років роблю віденську паску по цьому рецепту
там опара робиться на ніч, утром тісто замісила воно растоялось, сразу по формам та випікаю, до обіду все готово.
там опара робиться на ніч, утром тісто замісила воно растоялось, сразу по формам та випікаю, до обіду все готово.
1
автор
Новопоштинская
• 13 апреля 2023
Ответ дляНервогенератор
дивлячісь які у Вас дріжді, звичайні, чи пресовані. швидкі я вистоюю десь 1,5 години, а звичайні 2- 2,5
Звичайні, львівські, пресовані.
автор
Новопоштинская
• 13 апреля 2023
Ответ дляЗажуженная Жужжа
я кілька останніх років роблю віденську паску по цьому рецепту
там опара робиться на ніч, утром тісто замісила воно растоялось, сразу по формам та випікаю, до обіду все готово.
там опара робиться на ніч, утром тісто замісила воно растоялось, сразу по формам та випікаю, до обіду все готово.
В мене опара 20 хв
Зажуженная Жужжа• 13 апреля 2023
Ответ дляНовопоштинская
В мене опара 20 хв
то звичайна опара, я таку на пиріжки та іншу випічку роблю, а на паски інший рецепт.
автор
Новопоштинская
• 13 апреля 2023
Ответ дляЗажуженная Жужжа
то звичайна опара, я таку на пиріжки та іншу випічку роблю, а на паски інший рецепт.
Не печу пиріжки і іншу випічку
Зажуженная Жужжа• 13 апреля 2023
Ответ дляНовопоштинская
Не печу пиріжки і іншу випічку
Вам треба робити так як вказано в вашому рецепті, скоріш це пару раз надо обминати тісто та вистоювати теж пару раз по 1-1,5 години.
Тісто должно гарно піднятися та стати м´яким, потім паски у формочки на 1/3 наповнити, потім ще пів години почекати щоб вони краще піднялися у формочках, потім випікати.
Тісто должно гарно піднятися та стати м´яким, потім паски у формочки на 1/3 наповнити, потім ще пів години почекати щоб вони краще піднялися у формочках, потім випікати.
1
автор
Новопоштинская
• 13 апреля 2023
Ответ дляЗажуженная Жужжа
Вам треба робити так як вказано в вашому рецепті, скоріш це пару раз надо обминати тісто та вистоювати теж пару раз по 1-1,5 години.
Тісто должно гарно піднятися та стати м´яким, потім паски у формочки на 1/3 наповнити, потім ще пів години почекати щоб вони краще піднялися у формочках, потім випікати.
Тісто должно гарно піднятися та стати м´яким, потім паски у формочки на 1/3 наповнити, потім ще пів години почекати щоб вони краще піднялися у формочках, потім випікати.
Дякую, а якщо тісто втече, не страшно?
Зажуженная Жужжа• 13 апреля 2023
Ответ дляНовопоштинская
Дякую, а якщо тісто втече, не страшно?
треба миску побільш взяти, я роблю паски на 2 кг борошно, та беру тазик великий (для білизни чистий)
автор
Новопоштинская
• 13 апреля 2023
Ответ дляЗажуженная Жужжа
треба миску побільш взяти, я роблю паски на 2 кг борошно, та беру тазик великий (для білизни чистий)
Зрозуміла, розділю в 3 посудини, щоб було місце.
автор
Новопоштинская
• 13 апреля 2023
Ответ дляЗажуженная Жужжа
треба миску побільш взяти, я роблю паски на 2 кг борошно, та беру тазик великий (для білизни чистий)
В мене, мабуть, більше 2 кг борошна піде.
Задираю носа• 13 апреля 2023
Ответ дляЦвірінь
Цікаво, комуністи тут, в чаті, є?
Як вони святкують?
Як вони святкують?
мабуть, нема, бо більшовицька партія вмерла в Україні давно.
Задираю носа• 13 апреля 2023
Ответ дляНовопоштинская
Вперше таке слово чую - обминки.
обминки, обімняти кажуть. Може де штуляють тісто, але це не Київщина, Полтавщина, Хмельниччина, Тернопільщина, Буковина.
Цвірінь• 13 апреля 2023
Ответ дляЗадираю носа
мабуть, нема, бо більшовицька партія вмерла в Україні давно.
Та є, директори шкіл та заучі ті що на пенсії, то комуняки старої закалки
Оченьценная• 13 апреля 2023
автор
Новопоштинская
• 13 апреля 2023
Ответ дляОченьценная
Пеку) тесто стоит, делаю формочки. Поставила пол порции, мы не дома, духовка маленькая....
Наші жінки неймовірні. Де б не були, а паски печуть.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
