sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_21
Новопоштинская• 13 апреля 2023

Печете паски?

Питання - скільки разів можна штурляти тісто? Чи можна зразу робити, як підійде?
27 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_79
Цвірінь• 13 апреля 2023
1
Цікаво, комуністи тут, в чаті, є?

Як вони святкують?
heart 1
anonim_209
Нервогенератор• 13 апреля 2023
2
я роблю 2 обминки і гарно вистоюю, щоб дах їм не рвало
anonim_21
автор Новопоштинская • 13 апреля 2023
3
Ответ дляНервогенератор
я роблю 2 обминки і гарно вистоюю, щоб дах їм не рвало
Дякую, а після обминки скільки приблизно воно підходить?
anonim_142
вАлнуюся сильнА• 13 апреля 2023
4
Що таке штурляти? Це Ви про обминки кажете? Кожен рецепт по-різному. Є той,де відразу. Є той,де весь день готуєш. Звідки ж нам знати,що у вас за тісто
anonim_21
автор Новопоштинская • 13 апреля 2023
5
Ответ длявАлнуюся сильнА
Що таке штурляти? Це Ви про обминки кажете? Кожен рецепт по-різному. Є той,де відразу. Є той,де весь день готуєш. Звідки ж нам знати,що у вас за тісто
Вперше таке слово чую - обминки.
anonim_209
Нервогенератор• 13 апреля 2023
6
Ответ дляНовопоштинская
Дякую, а після обминки скільки приблизно воно підходить?
дивлячісь які у Вас дріжді, звичайні, чи пресовані. швидкі я вистоюю десь 1,5 години, а звичайні 2- 2,5
anonim_142
вАлнуюся сильнА• 13 апреля 2023
7
Ответ дляНовопоштинская
Вперше таке слово чую - обминки.
А штурляти прям кругом кажуть))))
Відкрийте інтернет,побачите і почуєте)))
heart 6
anonim_79
Цвірінь• 13 апреля 2023
8
Тлумачний словник
attached-photo
heart 1
noavatar
Татьяна-cb91• 13 апреля 2023
9
Неа))) и не планирую ) ни раньше не сейчас) пошла купила и отлично
anonim_196
Дую на вітер• 13 апреля 2023
10
Дівчатка, які ви хозяїчки! Молодці❤
anonim_203
Зажуженная Жужжа• 13 апреля 2023
11
я кілька останніх років роблю віденську паску по цьому рецепту
https://vkys.info/uk/1185-paska-z-videnskogo-tista...
там опара робиться на ніч, утром тісто замісила воно растоялось, сразу по формам та випікаю, до обіду все готово.
heart 1
anonim_21
автор Новопоштинская • 13 апреля 2023
12
Ответ дляНервогенератор
дивлячісь які у Вас дріжді, звичайні, чи пресовані. швидкі я вистоюю десь 1,5 години, а звичайні 2- 2,5
Звичайні, львівські, пресовані.
anonim_21
автор Новопоштинская • 13 апреля 2023
13
Ответ дляЗажуженная Жужжа
я кілька останніх років роблю віденську паску по цьому рецепту
https://vkys.info/uk/1185-paska-z-videnskogo-tista...
там опара робиться на ніч, утром тісто замісила воно растоялось, сразу по формам та випікаю, до обіду все готово.
В мене опара 20 хв
anonim_203
Зажуженная Жужжа• 13 апреля 2023
14
Ответ дляНовопоштинская
В мене опара 20 хв
то звичайна опара, я таку на пиріжки та іншу випічку роблю, а на паски інший рецепт.
anonim_21
автор Новопоштинская • 13 апреля 2023
15
Ответ дляЗажуженная Жужжа
то звичайна опара, я таку на пиріжки та іншу випічку роблю, а на паски інший рецепт.
Не печу пиріжки і іншу випічку
anonim_203
Зажуженная Жужжа• 13 апреля 2023
16
Ответ дляНовопоштинская
Не печу пиріжки і іншу випічку
Вам треба робити так як вказано в вашому рецепті, скоріш це пару раз надо обминати тісто та вистоювати теж пару раз по 1-1,5 години.
Тісто должно гарно піднятися та стати м´яким, потім паски у формочки на 1/3 наповнити, потім ще пів години почекати щоб вони краще піднялися у формочках, потім випікати.
heart 1
anonim_21
автор Новопоштинская • 13 апреля 2023
17
Ответ дляЗажуженная Жужжа
Вам треба робити так як вказано в вашому рецепті, скоріш це пару раз надо обминати тісто та вистоювати теж пару раз по 1-1,5 години.
Тісто должно гарно піднятися та стати м´яким, потім паски у формочки на 1/3 наповнити, потім ще пів години почекати щоб вони краще піднялися у формочках, потім випікати.
Дякую, а якщо тісто втече, не страшно?
anonim_203
Зажуженная Жужжа• 13 апреля 2023
18
Ответ дляНовопоштинская
Дякую, а якщо тісто втече, не страшно?
треба миску побільш взяти, я роблю паски на 2 кг борошно, та беру тазик великий (для білизни чистий)
anonim_21
автор Новопоштинская • 13 апреля 2023
19
Ответ дляЗажуженная Жужжа
треба миску побільш взяти, я роблю паски на 2 кг борошно, та беру тазик великий (для білизни чистий)
Зрозуміла, розділю в 3 посудини, щоб було місце.
anonim_21
автор Новопоштинская • 13 апреля 2023
20
Ответ дляЗажуженная Жужжа
треба миску побільш взяти, я роблю паски на 2 кг борошно, та беру тазик великий (для білизни чистий)
В мене, мабуть, більше 2 кг борошна піде.
noavatar
natadr• 13 апреля 2023
21
Ответ дляЗажуженная Жужжа
я кілька останніх років роблю віденську паску по цьому рецепту
https://vkys.info/uk/1185-paska-z-videnskogo-tista...
там опара робиться на ніч, утром тісто замісила воно растоялось, сразу по формам та випікаю, до обіду все готово.
І я печу вже декілька років за цим рецептом
heart 1
anonim_143
Задираю носа• 13 апреля 2023
22
Ответ дляЦвірінь
Цікаво, комуністи тут, в чаті, є?

Як вони святкують?
мабуть, нема, бо більшовицька партія вмерла в Україні давно.
anonim_143
Задираю носа• 13 апреля 2023
23
Ответ дляНовопоштинская
Вперше таке слово чую - обминки.
обминки, обімняти кажуть. Може де штуляють тісто, але це не Київщина, Полтавщина, Хмельниччина, Тернопільщина, Буковина.
anonim_143
Задираю носа• 13 апреля 2023
24
Ответ дляЦвірінь
Тлумачний словник
anonim_79
Цвірінь• 13 апреля 2023
25
Ответ дляЗадираю носа
мабуть, нема, бо більшовицька партія вмерла в Україні давно.
Та є, директори шкіл та заучі ті що на пенсії, то комуняки старої закалки
anonim_176
Оченьценная• 13 апреля 2023
26
Пеку) тесто стоит, делаю формочки. Поставила пол порции, мы не дома, духовка маленькая....
attached-photo
anonim_21
автор Новопоштинская • 13 апреля 2023
27
Ответ дляОченьценная
Пеку) тесто стоит, делаю формочки. Поставила пол порции, мы не дома, духовка маленькая....
Наші жінки неймовірні. Де б не були, а паски печуть.
heart 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff