КинДза• 14 апреля 2023
Чим ви маринуєте м´ясо для запікання?
Порадьте свої рецепти, щоб просто запекти куском, чим ви його змащуєте? Воно потрібно щоб стояло змащеним деякий час чи відразу запікаєте? І в чому краще запікати, в фользі чи в рукаві?
1
оксюморон• 14 апреля 2023
я мариную зелень+ свеції+трошки оливкової олії, варю сувід у вакуумі в зарежності від шматка, потім запікаю у глазурі (гірчиця+кетчуп+бальзамік), роблю так м´ясо великим шматком і рульку
1
Мочалкин блюз• 14 апреля 2023
телятину нічим, просто сіль і перець. в рукаві.
свинину можу нашпигувати часником.
свинину можу нашпигувати часником.
2
Покорительная• 14 апреля 2023
соевый и мед (но я люблю это сочетание)
если по-простому то специи/чеснок и розмарин
если по-простому то специи/чеснок и розмарин
2
Ростки жимолости• 14 апреля 2023
Соль, лимонная кислота, свежемолотые перец черный, перец душистый, кориандр.
1
Добра всем!• 14 апреля 2023
Беру биточну частину. Сіль, перець, коріандр, часником шпигую, абр сухим посипаю, іноді паприкою крпченою або хмелі сунелі посипаю. На добу в хододильник промаринуватися і запікаю в рукаві десь годину, шматок біля 1 кг. Залишаю в духовці до повного вихолоняння.
1
Добра всем!• 14 апреля 2023
Ответ дляПокорительная
соевый и мед (но я люблю это сочетание)
если по-простому то специи/чеснок и розмарин
если по-простому то специи/чеснок и розмарин
З розмарином обережно, не кожному він до смаку, навіть в курці.
Пополняю_Карму• 14 апреля 2023
Специи и травы по вкусу. Если запекаю буженину, делаю хирургические надрезы и начиняю их половинками зубчика чеснока.
1
Пополняю_Карму• 14 апреля 2023
Ответ дляДобра всем!
З розмарином обережно, не кожному він до смаку, навіть в курці.
У нас дети не любят розмарин. Одна говорит, что на вкус ей, как ёлка, которую с кипарисом они тоже пробовали
2
Добра всем!• 14 апреля 2023
Ответ дляПополняю_Карму
У нас дети не любят розмарин. Одна говорит, что на вкус ей, как ёлка, которую с кипарисом они тоже пробовали
От мені він приємний на запах, але коли я додавала в м´ясо та птицю, то був неприємний присмак.
автор
КинДза
• 14 апреля 2023
Дякую ), я приблизно так теж роблю, не пробувала ще з гірчицею і соєвим соусом, цього разу спробую). Але я чомусь клала у фольгу, а багато чую роблять в рукаві, мабуть цього разу і я так зроблю ))
Покорительная• 14 апреля 2023
Ответ дляДобра всем!
З розмарином обережно, не кожному він до смаку, навіть в курці.
я его использую только в маринаде, во время готовки выбрасываю.
могу оставить только когда рыбу на гриле готовим и то веточки отдельно лежат на решетке
могу оставить только когда рыбу на гриле готовим и то веточки отдельно лежат на решетке
Сусідка зверху• 14 апреля 2023
Ось якраз шия на буженину маринується і підчеревина для запікання.
Свинину на ніч замочую в маринаді з води, мускатного горіху, коріандру, кмину, суміші перців, хмелі сунелі, часнику і солі. Потім висушую і натираю сумішшю спецій (кмин, суміш перцю, трохи діжонської гірчиці, трохи меду, трохи соєвого соусу, сіль), в тоненькі надрізи вставляю шматочки часнику. Обертаю пергаментом, зверху фольгою, і запікаю. Потім фольгу розрізаю, поливаю соком, що витопився, щоб була гарна скоринка.
Підчеревину натираю сумішшю з часнику, солі, спецій (кмин, паприка, суміш перцю), даю промаринуватись хоча б 5-6 годин, і запікаю в пакеті. Пакет потім розрізаю, щоб трохи була скоринка.
Свинину на ніч замочую в маринаді з води, мускатного горіху, коріандру, кмину, суміші перців, хмелі сунелі, часнику і солі. Потім висушую і натираю сумішшю спецій (кмин, суміш перцю, трохи діжонської гірчиці, трохи меду, трохи соєвого соусу, сіль), в тоненькі надрізи вставляю шматочки часнику. Обертаю пергаментом, зверху фольгою, і запікаю. Потім фольгу розрізаю, поливаю соком, що витопився, щоб була гарна скоринка.
Підчеревину натираю сумішшю з часнику, солі, спецій (кмин, паприка, суміш перцю), даю промаринуватись хоча б 5-6 годин, і запікаю в пакеті. Пакет потім розрізаю, щоб трохи була скоринка.
1
КошкинДом• 14 апреля 2023
У меня классический рецепт.
Смесь перцев, соль, растительное масло - смешать, натереть мясо; дольки чеснока обмакнуть в смеси и нашпиговать мясо. Положить в форму для запекания и обложить 4-6 лавровых листика. Через 12-24 часа в духовку
Выходит так.
Смесь перцев, соль, растительное масло - смешать, натереть мясо; дольки чеснока обмакнуть в смеси и нашпиговать мясо. Положить в форму для запекания и обложить 4-6 лавровых листика. Через 12-24 часа в духовку
Выходит так.
1
автор
КинДза
• 14 апреля 2023
Ответ дляСусідка зверху
Ось якраз шия на буженину маринується і підчеревина для запікання.
Свинину на ніч замочую в маринаді з води, мускатного горіху, коріандру, кмину, суміші перців, хмелі сунелі, часнику і солі. Потім висушую і натираю сумішшю спецій (кмин, суміш перцю, трохи діжонської гірчиці, трохи меду, трохи соєвого соусу, сіль), в тоненькі надрізи вставляю шматочки часнику. Обертаю пергаментом, зверху фольгою, і запікаю. Потім фольгу розрізаю, поливаю соком, що витопився, щоб була гарна скоринка.
Підчеревину натираю сумішшю з часнику, солі, спецій (кмин, паприка, суміш перцю), даю промаринуватись хоча б 5-6 годин, і запікаю в пакеті. Пакет потім розрізаю, щоб трохи була скоринка.
Свинину на ніч замочую в маринаді з води, мускатного горіху, коріандру, кмину, суміші перців, хмелі сунелі, часнику і солі. Потім висушую і натираю сумішшю спецій (кмин, суміш перцю, трохи діжонської гірчиці, трохи меду, трохи соєвого соусу, сіль), в тоненькі надрізи вставляю шматочки часнику. Обертаю пергаментом, зверху фольгою, і запікаю. Потім фольгу розрізаю, поливаю соком, що витопився, щоб була гарна скоринка.
Підчеревину натираю сумішшю з часнику, солі, спецій (кмин, паприка, суміш перцю), даю промаринуватись хоча б 5-6 годин, і запікаю в пакеті. Пакет потім розрізаю, щоб трохи була скоринка.
.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу