sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Здоровье и Красота - Питание
anonim_204
Моторошні троянди• 17 апреля 2023

инсулинорезистентность, как справляетесь?

Девочки как вы справляетесь, какой промежуток времени между едо, три раза кушаете, если не жалко напишите пожалуйста что кушаете меню хоть на один день
10 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_104
Не вмію заміряти• 17 апреля 2023
1
Ем 3 раза, еда обычная. Утром был творог с мёдом, немного орехов, кофе с молоком.
Пообедала гречневым супом с курицей, зерновой хлеб с хумусом, чай, потом 2 больших яблока.
На ужин будет хек и замороженная овощная смесь.
anonim_204
автор Моторошні троянди • 17 апреля 2023
2
Ответ дляНе вмію заміряти
Ем 3 раза, еда обычная. Утром был творог с мёдом, немного орехов, кофе с молоком.
Пообедала гречневым супом с курицей, зерновой хлеб с хумусом, чай, потом 2 больших яблока.
На ужин будет хек и замороженная овощная смесь.
Спасибо
anonim_213
НеГолосую• 17 апреля 2023
3
Ем 3 раза в день. Строго без перекусов: 7.00, 12.00, 17.00.
Обращаю внимание на инсулиновый индекс продукта. А так обычная еда.
heart 2
anonim_206
Дама_с_коготками• 17 апреля 2023
4
2-3 рази їсти без перекусу. Мінімізувати вуглеводи (залишити лише зелень та трохи овочів некрохмальних). Прибрати зовсім глютен та цукор. Без фруктів. В сезон можна трохи ягід.
Головне це білок та тваринні жири - вони дають змогу привести інсулін до норми. Немає коливань інсуліну в крові
heart 1
noavatar
Stepa_nida• 17 апреля 2023
5
В мене немає ІР, але є схильність, тому превентивно.
Харчуюсь приблизно як ’дама_с_коготками’, але без фанатизму, рідко в раціоні є абсолютно всі продукти, але намагаюсь базове щоденне харчування звести до мінімуму вуглеводів.

Раціон на день виглядає приблизно так
Сніданок - скрембл з яєць та крем-сиру, черрі, капучино,
Обід - мʼясні тефтелі, салат, капучино,
Вечеря - частіше така ж, як і обід або інша варіація мʼясної або рибної страви плюс овочі запечені або салат.

З того, що вживаю часто:
- домашній паштет (мажу на ’хліб’ або ’млинці’ з мигдального борошна)
- нагетси (шматочки філе в паніровці з кукурудзяних пластівців без цукру) в аерофритюрі
- котлети, мітболи (готую в томатному соусі)
- стейки, стегна в електрогрилі
- рибне філе, креветки запечені чи смажені, особливо з морепродуктами смачно соус вершки + крем-сир + гірчиця
- сирники без цукру
- яйця в усіх варіантах: омлет, яєшня, скрембл, запечені яйця в рамекіні з добавками
noavatar
Наталья Марганец• 17 апреля 2023
6
Углеводы и молочку убрала и норм.
heart 1
anonim_47
Анчо Ус• 17 апреля 2023
7
Есть 2-3 раза в день без перекусов. И не увлекаться продуктами с высоким гликемическим индексом
heart 1
anonim_204
автор Моторошні троянди • 17 апреля 2023
8
всем спасибо
heart 1
noavatar
Люблю весну• 18 апреля 2023
9
Ответ дляStepa_nida
В мене немає ІР, але є схильність, тому превентивно.
Харчуюсь приблизно як ’дама_с_коготками’, але без фанатизму, рідко в раціоні є абсолютно всі продукти, але намагаюсь базове щоденне харчування звести до мінімуму вуглеводів.

Раціон на день виглядає приблизно так
Сніданок - скрембл з яєць та крем-сиру, черрі, капучино,
Обід - мʼясні тефтелі, салат, капучино,
Вечеря - частіше така ж, як і обід або інша варіація мʼясної або рибної страви плюс овочі запечені або салат.

З того, що вживаю часто:
- домашній паштет (мажу на ’хліб’ або ’млинці’ з мигдального борошна)
- нагетси (шматочки філе в паніровці з кукурудзяних пластівців без цукру) в аерофритюрі
- котлети, мітболи (готую в томатному соусі)
- стейки, стегна в електрогрилі
- рибне філе, креветки запечені чи смажені, особливо з морепродуктами смачно соус вершки + крем-сир + гірчиця
- сирники без цукру
- яйця в усіх варіантах: омлет, яєшня, скрембл, запечені яйця в рамекіні з добавками
А як Ви виявили, що є така схильність? Аналізи чи хтось з родичів з діабетом? Розкажіть про соус вершки-крем-сир-гірчиця, будь ласка. Які пропорції і з ним запікати чи просто подавати зі стравою?
noavatar
Stepa_nida• 18 апреля 2023
10
Ответ дляЛюблю весну
А як Ви виявили, що є така схильність? Аналізи чи хтось з родичів з діабетом? Розкажіть про соус вершки-крем-сир-гірчиця, будь ласка. Які пропорції і з ним запікати чи просто подавати зі стравою?
1. По мені дуже видно. Я миттєво набираю вагу, схильна до набряків, пастозності, навіть коли дуже схудла і займалась спортом, ніколи не була ’сухою’ при явному дефіциті ваги. Ну і аналізи в мене не ідеальні, хоча за аналізами слава Богу немає ІР, але бачимо що функції щитовидної пригнічені.

2. Соус - в пательні нагріваємо вершки + крем-сир, я беру на око в залежності від кількості порцій, наливаю десь 150-200 мл вершків і пару столових ложок крем-сиру. Далі чекаю, коли воно майже дійде до кипіння, додаю чайну ложку гірчиці. Гірчиці можна багато, бо від температури вона втратить гостроту. Сіль і перець за смаком. Як закипить - знижую вогонь, щоб ледь кипіло і кладу в цей соус рибу або морепродукти (тонке філе рибне, креветки, бебі-кальмари, можна мідії але не дуже їх люблю). Тому що вони готуються швидко і за 1-3 хвилинки вже можна їсти.
heart 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff