sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_41
Леннон_Жив!• Изменено 27 июля 2023

Поділіться рецептом хліба

Дівчата , поділіться будь ласка перевіреним рецептом смачного хліба, бажано не на дрожжах . Я хочу спробувати спекти домашній, дуже сумую за нашим українським хлібом. В ютубі повно рецептів але хочу перевірений і такий щоб вдався з першого разу.
face_with_tears_of_joy 1
34 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_125
Дама_из_рекламы• 27 июля 2023
1
Ірландський содовий печіть..наш весь на дріжджах чи заквасці.
anonim_41
автор Леннон_Жив! • 27 июля 2023
2
Ответ дляДама_из_рекламы
Ірландський содовий печіть..наш весь на дріжджах чи заквасці.
На заквасці підходить рецепт
anonim_125
Дама_из_рекламы• 27 июля 2023
3
Ответ дляЛеннон_Жив!
На заквасці підходить рецепт
У вас є готова закваска?
noavatar
РойЛеля• 27 июля 2023
4
Якщо у вас є закваска, то рекомендую підписатися на оці сторінки інста, у них багато детальних рецептів і з відео
https://instagram.com/olenka_ivasiv?igshid=

https://instagram.com/palyanytsyabread?igshid=
anonim_41
автор Леннон_Жив! • 27 июля 2023
5
Ответ дляРойЛеля
Якщо у вас є закваска, то рекомендую підписатися на оці сторінки інста, у них багато детальних рецептів і з відео
https://instagram.com/olenka_ivasiv?igshid=

https://instagram.com/palyanytsyabread?igshid=
Закваски не має
anonim_52
ПП-шница• 27 июля 2023
6
Ооена Івасів пропонує за гроші доєднатися до проекту берегиня на телеграмі.
Там багато розповідає про рецепти, уроки, відео, розбирає пииання пр випічці і дівчата діляться також результатами і рецептами.
Загалом рекомендую
anonim_52
ПП-шница• 27 июля 2023
7
Ответ дляЛеннон_Жив!
Закваски не має
Ви ж пишите на заквасці підходить рецепт.
То думала маєте.
Пробуйте вивести закваску, це не складно.
Якщо вийде то такий хліб будете випікать, просто вау
anonim_41
автор Леннон_Жив! • 27 июля 2023
8
Ответ дляПП-шница
Ооена Івасів пропонує за гроші доєднатися до проекту берегиня на телеграмі.
Там багато розповідає про рецепти, уроки, відео, розбирає пииання пр випічці і дівчата діляться також результатами і рецептами.
Загалом рекомендую
Дякую, грошей зараз лишніх не має , буду шукати і пробувати безкоштовні рецепти
anonim_41
автор Леннон_Жив! • 27 июля 2023
9
Ответ дляПП-шница
Ви ж пишите на заквасці підходить рецепт.
То думала маєте.
Пробуйте вивести закваску, це не складно.
Якщо вийде то такий хліб будете випікать, просто вау
Рецептів закваски багато, як і рецептів хліба. Я шукаю перевірений рецепт і на закваску і на хліб.
anonim_125
Дама_из_рекламы• 27 июля 2023
10
Ответ дляЛеннон_Жив!
Закваски не має
Її ж просто вмагазині не купиш...раджу спочатку опанувати хліб на дріжджах,поки готуватиметься закваска.
anonim_41
автор Леннон_Жив! • 27 июля 2023
11
Ответ дляДама_из_рекламы
Її ж просто вмагазині не купиш...раджу спочатку опанувати хліб на дріжджах,поки готуватиметься закваска.
На дріжджах я вмію пекти , в тому числі і батон, хочу на заквасці хліб.
anonim_41
автор Леннон_Жив! • 27 июля 2023
12
Ответ дляДама_из_рекламы
Її ж просто вмагазині не купиш...раджу спочатку опанувати хліб на дріжджах,поки готуватиметься закваска.
Я знаю що в магазині її не продають, взагалі я дуже часто дітям печу, двічі на тиждень, із дріждьовим тістом ладнають добре, мені б рецепт хліба перевіреного.
anonim_125
Дама_из_рекламы• 27 июля 2023
13
https://picantecooking.com/uk/recipes/byudzhetni-r...
У Вікторії є рецепт закваски і хліба. Закваску робила по різним рецептам ,але смак хліба не дуже. От хочу спробувати по їїрекомендаціям спробувати..дріжджовий хліб за її рецептами ідеальний на смак.
like 1
anonim_52
ПП-шница• 27 июля 2023
14
Принцип виводу закваски один і той же. Головне зберігайте пропорції.
На цих 2 сторінках розповідають прогляньте відео як закваску виводити
anonim_52
ПП-шница• 27 июля 2023
15
https://www.instagram.com/palyanytsyabread/guide/_...
anonim_52
ПП-шница• 27 июля 2023
16
https://www.instagram.com/p/Camby6YjHOb/?igshid=
anonim_52
ПП-шница• 27 июля 2023
17
Ще відео в ютубі майстрині класні
Називаються сказка о закваске
anonim_195
Зараз на дієті• 27 июля 2023
18
Я й сама часто думаю про те, щоб завести закваску, постійно дивлюсь Егіне, який вона пече смачний корисний красивенний хрусткий хліб, та й інших блогерів дивилась. Але є декілька моментів, які мене кожного разу зупиняють від цього експерименту. Я готова провозитися з виведенням закваски, купувати різні види борошна, витрачати на все це час (а процес там багатоетапний), але випікати треба або на камені і ставити посудину з льодом (таке я не можу організувати), або в казані чавунному з кришкою (таке можу, але порція рецепта розрахована на три хлібини, кожну випікати хв 40-45 - це виходить, що духовка кочегаритиметься близько трьох годин - це ж можна чокнуться!) І це ще ж щоб потім все вийшло при цьому і сподобався смак. Хіба взимку, може, спробую, коли буде блекаут. Ну і якщо я спечу три хрустких хліба, ми їх сядемо і з´їмо, звичайно - це зупиняє найбільше.
anonim_24
Чу Ча• 27 июля 2023
19
Можете посмотреть на ютубе светлана кучерявая, я по ее видео выводила закваску. Закваска может уснуть, но продолжайте ее кормить по графику.
anonim_24
Чу Ча• 27 июля 2023
20
Ответ дляЗараз на дієті
Я й сама часто думаю про те, щоб завести закваску, постійно дивлюсь Егіне, який вона пече смачний корисний красивенний хрусткий хліб, та й інших блогерів дивилась. Але є декілька моментів, які мене кожного разу зупиняють від цього експерименту. Я готова провозитися з виведенням закваски, купувати різні види борошна, витрачати на все це час (а процес там багатоетапний), але випікати треба або на камені і ставити посудину з льодом (таке я не можу організувати), або в казані чавунному з кришкою (таке можу, але порція рецепта розрахована на три хлібини, кожну випікати хв 40-45 - це виходить, що духовка кочегаритиметься близько трьох годин - це ж можна чокнуться!) І це ще ж щоб потім все вийшло при цьому і сподобався смак. Хіба взимку, може, спробую, коли буде блекаут. Ну і якщо я спечу три хрустких хліба, ми їх сядемо і з´їмо, звичайно - це зупиняє найбільше.
Можно печь без камня, накрывать кастрюлей. Поделите рецепт на 3 и будет одна буханка.
Не так уж много времени на это надо, и ничего особо сложного нет.
Составляю рецепты сама по хлебной формуле, мешаю разные виды муки.
anonim_129
БЦАшка• 27 июля 2023
21
Ответ дляЛеннон_Жив!
На дріжджах я вмію пекти , в тому числі і батон, хочу на заквасці хліб.
Дайте рецепт батона💐
anonim_24
Чу Ча• 27 июля 2023
22
Это мой первый
attached-photo
attached-photo
heart 2
anonim_52
ПП-шница• 27 июля 2023
23
Ответ дляЗараз на дієті
Я й сама часто думаю про те, щоб завести закваску, постійно дивлюсь Егіне, який вона пече смачний корисний красивенний хрусткий хліб, та й інших блогерів дивилась. Але є декілька моментів, які мене кожного разу зупиняють від цього експерименту. Я готова провозитися з виведенням закваски, купувати різні види борошна, витрачати на все це час (а процес там багатоетапний), але випікати треба або на камені і ставити посудину з льодом (таке я не можу організувати), або в казані чавунному з кришкою (таке можу, але порція рецепта розрахована на три хлібини, кожну випікати хв 40-45 - це виходить, що духовка кочегаритиметься близько трьох годин - це ж можна чокнуться!) І це ще ж щоб потім все вийшло при цьому і сподобався смак. Хіба взимку, може, спробую, коли буде блекаут. Ну і якщо я спечу три хрустких хліба, ми їх сядемо і з´їмо, звичайно - це зупиняє найбільше.
Це все не обовязково. Це в ідеалі камінь і тд.
Я не жду годину, щоб нагрілася духовка. В мене швидкий нагрів. Ставлю два протвіня разом грітися і на дно духовки посудину, в мене це кришка від жаровні. Після швидкого нагріву це хвилин 5 чекаю ще 10 хв.
В формах ставлю хліб. Їх якраз 3 влазить. Роблю 2 порції, ділю не на 2 хлібини, а на 3 хлібини ці 2 порції. Наливаю чашку кипятку одразу в форму внизу. І на максимальній температурі 15 хвилин печу, далі зменшую температуру до 200 градусів і печу ще 35 хв.
Хороший хліб виходить. По хлібині не печу. Фото останніх. Їх правда пекла ро 2, бо треба було саме 4
attached-photo
anonim_195
Зараз на дієті• 27 июля 2023
24
Ответ дляПП-шница
Це все не обовязково. Це в ідеалі камінь і тд.
Я не жду годину, щоб нагрілася духовка. В мене швидкий нагрів. Ставлю два протвіня разом грітися і на дно духовки посудину, в мене це кришка від жаровні. Після швидкого нагріву це хвилин 5 чекаю ще 10 хв.
В формах ставлю хліб. Їх якраз 3 влазить. Роблю 2 порції, ділю не на 2 хлібини, а на 3 хлібини ці 2 порції. Наливаю чашку кипятку одразу в форму внизу. І на максимальній температурі 15 хвилин печу, далі зменшую температуру до 200 градусів і печу ще 35 хв.
Хороший хліб виходить. По хлібині не печу. Фото останніх. Їх правда пекла ро 2, бо треба було саме 4
Якщо ви зразу три ставите, то виходить, ви не накриваєте зверху їх?
anonim_195
Зараз на дієті• 27 июля 2023
25
Ответ дляЧу Ча
Это мой первый
Красивий! Ну один явно нема сенсу пекти, тому й кажу, що все рівно один за одним всі перепекти влітку трохи відлякує мене) Але взимку таки спробую
anonim_24
Чу Ча• 27 июля 2023
26
Ответ дляЗараз на дієті
Красивий! Ну один явно нема сенсу пекти, тому й кажу, що все рівно один за одним всі перепекти влітку трохи відлякує мене) Але взимку таки спробую
Самое главное найти чем их накрыть, я сейчас в поиске такой коробки)))
Как делаю я. Спекла один под кастрюлей 15 мин. Отодвинула на другой конец противеня, под кастрюлю другой хлеб и пеку вместе.
Вы можете сделать один большой хлеб. Зачем несколько маленьких?
noavatar
РойЛеля• 27 июля 2023
27
Ответ дляЗараз на дієті
Якщо ви зразу три ставите, то виходить, ви не накриваєте зверху їх?
Ні! Це не обовязково оті казани.
Принцип хліба в духовці не ттакий як в печі.
В печі спочатку хліб пропікається зсередини, а потім шкірка, а в духовці в відкритому методі спочатку запечатується шкірка, для цього і треба кипяток знизу або лід і пар від них, а потім зсередини доходить.
Казан має виконувати функцію печі, але можна і навпаки не накривати.
Спробуйте. Хай вас не зупиняють складнощі.
Як наловчитись, то все не так і важко.
Я люблю робити так. Вранці беру порцію стартеру і годую її в пропорціях 1:1:1. За 4 год вона виростає в повнрцінну закваску. Замішую тісто. Годин 5 вожусь з нею і формую хлібчик в форми і ставлю в холодильник. Вранці на наступний день дістаю і випікаю.
А якщо треба в цей день хліб, то звечора вчора дістаю порцію сиартеру і годую 0.25:1:1 і вранці замішую тісто. Після обіду десь випікаю.
Якщо треба якісь деталі, то пишіть питайте. Що знаю розкажу
noavatar
РойЛеля• 27 июля 2023
28
Дівчата хто буде виводить закваску то беріть тільки живу воду з під крану.
Ніякої фільтрованої чи кипяченої. З під крану воду. Це важливо
anonim_64
ГонУрова дівка• 28 июля 2023
29
Ответ дляРойЛеля
Дівчата хто буде виводить закваску то беріть тільки живу воду з під крану.
Ніякої фільтрованої чи кипяченої. З під крану воду. Це важливо
я вже разів п’ять намагалася і стрибала біля тої закваски, але ні разу не виходила вона в мене.
далі першого дня ніякого прогресу.

печу на дріжджах і без усіляких вод і кастрюль, не перший рік.
noavatar
marina231980• 29 июля 2023
30
Ответ дляРойЛеля
Дівчата хто буде виводить закваску то беріть тільки живу воду з під крану.
Ніякої фільтрованої чи кипяченої. З під крану воду. Це важливо
Я только на фильтрованной делаю. Все супер
attached-photo
attached-photo
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff