sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Консервация
anonim_136
Добродійка• 07 августа 2023

Чи потрібно стерилізувати баклажани?

Закриваю перший раз, хочу заробити баклажанну ікру та гострі мариновані баклажани. Родичі або ніколи їх не закривали, або мають негативний досвід, банки зривало. Тут на сайті також бачила декілька тем, що банки зривало.
Обрала рецепти Клопотенка, по рецептам стерилізації готового продукту не потрібно. Хто має досвід великий, скажіть, справді не потрібно чи краще хвилин 15-20 все ж таки простерилізувати для впевненості?
5 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_160
Мошей ницца• 07 августа 2023
1
Я такі продукти які киплять (томатний сік, варення, ікра, лечо) розкладаю у сухі стерильні банки. Нічого не взриває.
like 3
anonim_160
Мошей ницца• 07 августа 2023
2
Тим паче температура киплячої масси десь 120 градусів. А стерилізація відбувається при 100 градусах
anonim_120
А що таке?• 07 августа 2023
3
Баклажаны очень привередливые, взрываются под потолок. Стерилизация обязательна. Или хранить в холодильнике.
dislike 1 like 1
anonim_102
Борщичок• 07 августа 2023
4
Я закриваю по різним рецептам. Одні стерилізую, інші - ні. Стоять всі
anonim_124
Добрая свекровь• 07 августа 2023
5
Ні, не стерилізую. Робила ікру і баклажани шматочками з помідорами і перцем.
От як автор першого поста, в мене теж саме. Киплячу масу під кришку гарячої стерилізованої банки заповнюю і закриваю.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff