Байрактарна• 19 сентября 2023
Баклажани мариновані на зиму
Дівчата які полюбляють займатися консервацією, потребую вашої допомоги). Питала тут про мариновані баклажани на зараз, а не на зиму, дівчина дала рецепта і вийшло ну дуже смачно), кисло-солодко-гострий смак як я люблю.
Тепер я От думаю як би пару банок закрити на зиму. Може хто порадить як і що додати чи проварити, всім дякую))
Рецепт: на 1 середній баклажан, 1 перець солодкий, 1 морква велика, 1/2 перця гострого, 4 зубчика часнику, 1 ст л меду, 1 ст л оцту, 1/2 чайної л солі, 1 ст ложка соєвого соусу і 1/2 ст л оливкової олії і ще трохи копченої паприки.
Бланширувати баклажан дольками 3-4 хв. Остудити змішати з натертими на крупну терку морквою і солодким перцем, додати часник і гіркий перець, залити соусом і витримати 2 дні в теплі, потім в холодильник.
Тепер я От думаю як би пару банок закрити на зиму. Може хто порадить як і що додати чи проварити, всім дякую))
Рецепт: на 1 середній баклажан, 1 перець солодкий, 1 морква велика, 1/2 перця гострого, 4 зубчика часнику, 1 ст л меду, 1 ст л оцту, 1/2 чайної л солі, 1 ст ложка соєвого соусу і 1/2 ст л оливкової олії і ще трохи копченої паприки.
Бланширувати баклажан дольками 3-4 хв. Остудити змішати з натертими на крупну терку морквою і солодким перцем, додати часник і гіркий перець, залити соусом і витримати 2 дні в теплі, потім в холодильник.
Україна наше все• 19 сентября 2023
После 2 дней разложить в стерилизованные банки, утрамбовать, стерелизовать 15-20 минут. Закрутить
автор
Байрактарна
• 19 сентября 2023
Ответ дляУкраїна наше все
После 2 дней разложить в стерилизованные банки, утрамбовать, стерелизовать 15-20 минут. Закрутить
Дякую), оцту чи оліі більше не треба? Я і консервація це дуже далеко)
Україна наше все• 19 сентября 2023
Ответ дляБайрактарна
Дякую), оцту чи оліі більше не треба? Я і консервація це дуже далеко)
Если много жидкости выходит, пробуйте на свой вкус, позволяет можно добавить уксус, масло.
автор
Байрактарна
• 19 сентября 2023
Ответ дляДетские_Будут?
Автор, а они очень острые получаются?
Ні вони гострі але не дуже скоріш по шкалі десь менш за мідл)
автор
Байрактарна
• 19 сентября 2023
Ответ дляУкраїна наше все
Если много жидкости выходит, пробуйте на свой вкус, позволяет можно добавить уксус, масло.
Дякую💐
Тріль підпільний• 19 сентября 2023
Який рецепт прикольний, дякую, авторе. Теж приготую, мені здається, це має бути дуже смачно.
автор
Байрактарна
• 19 сентября 2023
Ответ дляТріль підпільний
Який рецепт прикольний, дякую, авторе. Теж приготую, мені здається, це має бути дуже смачно.
Смачного)
1
Пургену мне• 19 сентября 2023
Ответ дляБайрактарна
Дякую), оцту чи оліі більше не треба? Я і консервація це дуже далеко)
Якщо ви і консервація дуже далеко, освоїте стерилізацію салату?)
автор
Байрактарна
• 19 сентября 2023
Ответ дляПургену мне
Якщо ви і консервація дуже далеко, освоїте стерилізацію салату?)
Гугл ще не заблокували 🤷🏼♀️ Питання було в тому чи досить спецій, оцту олії і чи потрібно окропом заливати чи щось таке)
Пургену мне• 19 сентября 2023
Ответ дляБайрактарна
Гугл ще не заблокували 🤷🏼♀️ Питання було в тому чи досить спецій, оцту олії і чи потрібно окропом заливати чи щось таке)
Після стерилізації стоятиме слухняно, нащо щось додавати) От без неї - тут вже велике питання. Після стерилізації все завжди ок. Я її обходила десятою дорогою довго, тому і питаю) Завжди всі рецепти вибирала без неї, щоб без гемору: розклав по банках і закрутив. Але почала ікру катати, то довелося познайомитися з цим процесом саме через неї, бо вона дуже капризна. Тобто, заради якогось смачного рецепту я можу на це піти, але всі інші рецепти стараюсь вибирати без неї))
Детские_Будут?• 19 сентября 2023
Ответ дляБайрактарна
Ні вони гострі але не дуже скоріш по шкалі десь менш за мідл)
блин, звучит так вкусно, приготовлю. Хотя я криворукая и ленивая, но теперь хочу баклажанов
автор
Байрактарна
• 19 сентября 2023
Ответ дляПургену мне
Після стерилізації стоятиме слухняно, нащо щось додавати) От без неї - тут вже велике питання. Після стерилізації все завжди ок. Я її обходила десятою дорогою довго, тому і питаю) Завжди всі рецепти вибирала без неї, щоб без гемору: розклав по банках і закрутив. Але почала ікру катати, то довелося познайомитися з цим процесом саме через неї, бо вона дуже капризна. Тобто, заради якогось смачного рецепту я можу на це піти, але всі інші рецепти стараюсь вибирати без неї))
Ні я все стерелвзую), як мама і бабуся. Але я не роблю ні огірків ні помідор ні лечо. Тільки звичайні варення і конфітюри, компоти та тушковані баклажани з овочами, ну ці стоять всю зиму але в холодильнику. Ну і пасту томатну. А От там де кропом заливати і кількість оцту і солі щоб стояли.. я таке ніколи не робила тому і спитала)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу