sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Консервация
anonim_184
Байрактарна• 19 сентября 2023

Баклажани мариновані на зиму

Дівчата які полюбляють займатися консервацією, потребую вашої допомоги). Питала тут про мариновані баклажани на зараз, а не на зиму, дівчина дала рецепта і вийшло ну дуже смачно), кисло-солодко-гострий смак як я люблю.
Тепер я От думаю як би пару банок закрити на зиму. Може хто порадить як і що додати чи проварити, всім дякую))
Рецепт: на 1 середній баклажан, 1 перець солодкий, 1 морква велика, 1/2 перця гострого, 4 зубчика часнику, 1 ст л меду, 1 ст л оцту, 1/2 чайної л солі, 1 ст ложка соєвого соусу і 1/2 ст л оливкової олії і ще трохи копченої паприки.
Бланширувати баклажан дольками 3-4 хв. Остудити змішати з натертими на крупну терку морквою і солодким перцем, додати часник і гіркий перець, залити соусом і витримати 2 дні в теплі, потім в холодильник.
13 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_188
Україна наше все• 19 сентября 2023
1
После 2 дней разложить в стерилизованные банки, утрамбовать, стерелизовать 15-20 минут. Закрутить
anonim_184
автор Байрактарна • 19 сентября 2023
2
Ответ дляУкраїна наше все
После 2 дней разложить в стерилизованные банки, утрамбовать, стерелизовать 15-20 минут. Закрутить
Дякую), оцту чи оліі більше не треба? Я і консервація це дуже далеко)
anonim_64
Детские_Будут?• 19 сентября 2023
3
Автор, а они очень острые получаются?
anonim_188
Україна наше все• 19 сентября 2023
4
Ответ дляБайрактарна
Дякую), оцту чи оліі більше не треба? Я і консервація це дуже далеко)
Если много жидкости выходит, пробуйте на свой вкус, позволяет можно добавить уксус, масло.
anonim_184
автор Байрактарна • 19 сентября 2023
5
Ответ дляДетские_Будут?
Автор, а они очень острые получаются?
Ні вони гострі але не дуже скоріш по шкалі десь менш за мідл)
anonim_184
автор Байрактарна • 19 сентября 2023
6
Ответ дляУкраїна наше все
Если много жидкости выходит, пробуйте на свой вкус, позволяет можно добавить уксус, масло.
Дякую💐
anonim_107
Тріль підпільний• 19 сентября 2023
7
Який рецепт прикольний, дякую, авторе. Теж приготую, мені здається, це має бути дуже смачно.
anonim_184
автор Байрактарна • 19 сентября 2023
8
Ответ дляТріль підпільний
Який рецепт прикольний, дякую, авторе. Теж приготую, мені здається, це має бути дуже смачно.
Смачного)
heart 1
anonim_190
Пургену мне• 19 сентября 2023
9
Ответ дляБайрактарна
Дякую), оцту чи оліі більше не треба? Я і консервація це дуже далеко)
Якщо ви і консервація дуже далеко, освоїте стерилізацію салату?)
anonim_184
автор Байрактарна • 19 сентября 2023
10
Ответ дляПургену мне
Якщо ви і консервація дуже далеко, освоїте стерилізацію салату?)
Гугл ще не заблокували 🤷🏼‍♀️ Питання було в тому чи досить спецій, оцту олії і чи потрібно окропом заливати чи щось таке)
anonim_190
Пургену мне• 19 сентября 2023
11
Ответ дляБайрактарна
Гугл ще не заблокували 🤷🏼‍♀️ Питання було в тому чи досить спецій, оцту олії і чи потрібно окропом заливати чи щось таке)
Після стерилізації стоятиме слухняно, нащо щось додавати) От без неї - тут вже велике питання. Після стерилізації все завжди ок. Я її обходила десятою дорогою довго, тому і питаю) Завжди всі рецепти вибирала без неї, щоб без гемору: розклав по банках і закрутив. Але почала ікру катати, то довелося познайомитися з цим процесом саме через неї, бо вона дуже капризна. Тобто, заради якогось смачного рецепту я можу на це піти, але всі інші рецепти стараюсь вибирати без неї))
anonim_64
Детские_Будут?• 19 сентября 2023
12
Ответ дляБайрактарна
Ні вони гострі але не дуже скоріш по шкалі десь менш за мідл)
блин, звучит так вкусно, приготовлю. Хотя я криворукая и ленивая, но теперь хочу баклажанов
anonim_184
автор Байрактарна • 19 сентября 2023
13
Ответ дляПургену мне
Після стерилізації стоятиме слухняно, нащо щось додавати) От без неї - тут вже велике питання. Після стерилізації все завжди ок. Я її обходила десятою дорогою довго, тому і питаю) Завжди всі рецепти вибирала без неї, щоб без гемору: розклав по банках і закрутив. Але почала ікру катати, то довелося познайомитися з цим процесом саме через неї, бо вона дуже капризна. Тобто, заради якогось смачного рецепту я можу на це піти, але всі інші рецепти стараюсь вибирати без неї))
Ні я все стерелвзую), як мама і бабуся. Але я не роблю ні огірків ні помідор ні лечо. Тільки звичайні варення і конфітюри, компоти та тушковані баклажани з овочами, ну ці стоять всю зиму але в холодильнику. Ну і пасту томатну. А От там де кропом заливати і кількість оцту і солі щоб стояли.. я таке ніколи не робила тому і спитала)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff