Король дивана• 03 декабря 2023
Ваш идеальный Тирамису, поделитесь рецептом!
Всім дякую
показать весь текст
Куплю орехи• 03 декабря 2023
Ответ дляХарчовий тріль
Можливо! раніше часто робила, а тоді зрозуміла, що дорого і воно того не варте. Той самий Наполеон або Пінчер бюджетніше і смачніше. Хоча крем для Тірамісу в мене завжди був ідеальний👌
Переїли...у нас хіт минулої зими був, а от зараз через рік діти обрали десертом на новорічні свята.
Харчовий тріль• 03 декабря 2023
Ответ дляКуплю орехи
Переїли...у нас хіт минулої зими був, а от зараз через рік діти обрали десертом на новорічні свята.
можливо! Хоча мої хлопці однозначно оберуть Наполеон! Він не набридає😂
Куплю орехи• 03 декабря 2023
Ответ дляХарчовий тріль
можливо! Хоча мої хлопці однозначно оберуть Наполеон! Він не набридає😂
У нас вся сім´я байдужа , хоч і печу іноді бо їм лише свій, чужі і магазинні надто солодкі для мене.
Харчовий тріль• 03 декабря 2023
Ответ дляЛЮБА
Пекла в сентябре Наполеон , раньше чем через год , я на такой подвиг не подпишусь )))
чому? Під різдвяний фільм дуже кльово печетьсч💪🥰
Голена блондинка• 04 декабря 2023
Ответ дляХарчовий тріль
Можливо! раніше часто робила, а тоді зрозуміла, що дорого і воно того не варте. Той самий Наполеон або Пінчер бюджетніше і смачніше. Хоча крем для Тірамісу в мене завжди був ідеальний👌
Поделитесь рецептом крема, пожалуйста.
Девальвация• 04 декабря 2023
Ответ дляХарчовий тріль
я завжди італійське савоярді брала і мокала навіть тільки з одного боку. Мабуть дійсно не моє. Хоча думаю, може спообувать
Тірамісу незручно їсти з твердим печивом
Девальвация• 04 декабря 2023
Ответ дляНаверняка
Мені ще лимонна варіація сподобавлась, але то був покупний варіант тому не знаю як точно готувати, здається тільки в кремі був лимон
Лимонний курд в крем вмішати. Ще на подив сподобалось гарбузове з інсти, савоярді в апельсиновий сік і трохи цедри у крем
Харчовий тріль• 04 декабря 2023
Ответ дляЛЮБА
Та ну , 20 тонких коржей , не я лучше тирамису или печеный шоколадный чейзик приготовлю )))
Наполеон был вот таким )))
Наполеон был вот таким )))
смакота. 20 коржів то Ви трохи погарячкували. Я беру трохи меншу продуктів, десь 12-13 коржів виходить
Харчовий тріль• 04 декабря 2023
Ответ дляГолена блондинка
Поделитесь рецептом крема, пожалуйста.
Пропорції не памʼятаю. За класичним рецептом готувала, де жовтки збиваються з цукровою пудрою, потім додається маскарпоне і збивається разом. білки з щепоткою солі збиваються окремо до густої піни. Вводяться обережно в крем. Це Думаю, з вершками жирний, для мене цей ідеальний
1
Харчовий тріль• 04 декабря 2023
Ответ дляЛЮБА
На пачку маргарина , куда уже меньше ?
в мене такий рецепт. Беру 180 гр масла менше борошна. Хоча в рецепті пропорції на 12 штук. В мене й так виходить не менше
автор
Король дивана
• 04 декабря 2023
Ответ дляХарчовий тріль
Пропорції не памʼятаю. За класичним рецептом готувала, де жовтки збиваються з цукровою пудрою, потім додається маскарпоне і збивається разом. білки з щепоткою солі збиваються окремо до густої піни. Вводяться обережно в крем. Це Думаю, з вершками жирний, для мене цей ідеальний
дуже дякую
Харчовий тріль• 04 декабря 2023
Ответ дляЛЮБА
У меня на такое количество выходит 20 )))правда без уксуса ( вообще не понимаю зачем он там)
я дуже тонко розкатую коржі. Тому не знаю, в мене так. Оцет додаю, коржі ідеальні. Хоча ваші теж такі
Ответ дляХарчовий тріль
я дуже тонко розкатую коржі. Тому не знаю, в мене так. Оцет додаю, коржі ідеальні. Хоча ваші теж такі
Ну у меня корж в стандартную тортовницу помещается , количество ингредиентов как у вас в рецепте , получается 20 коржей и обрезки для присыпки , но когда раскатываю тоще пергамента получается )))уксус , спиртное не добавляю , маргарин ближе к замороженному , измельчаю его с мукой ножом .
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу