sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Десерты
anonim_100
Король дивана• 03 декабря 2023

Ваш идеальный Тирамису, поделитесь рецептом!

Всім дякую
показать весь текст
47 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_164
Куплю орехи• 03 декабря 2023
31
Ответ дляХарчовий тріль
Можливо! раніше часто робила, а тоді зрозуміла, що дорого і воно того не варте. Той самий Наполеон або Пінчер бюджетніше і смачніше. Хоча крем для Тірамісу в мене завжди був ідеальний👌
Переїли...у нас хіт минулої зими був, а от зараз через рік діти обрали десертом на новорічні свята.
anonim_218
Харчовий тріль• 03 декабря 2023
32
Ответ дляКуплю орехи
Переїли...у нас хіт минулої зими був, а от зараз через рік діти обрали десертом на новорічні свята.
можливо! Хоча мої хлопці однозначно оберуть Наполеон! Він не набридає😂
anonim_164
Куплю орехи• 03 декабря 2023
33
Ответ дляХарчовий тріль
можливо! Хоча мої хлопці однозначно оберуть Наполеон! Він не набридає😂
У нас вся сім´я байдужа , хоч і печу іноді бо їм лише свій, чужі і магазинні надто солодкі для мене.
noavatar
ЛЮБА• 03 декабря 2023
34
Ответ дляХарчовий тріль
можливо! Хоча мої хлопці однозначно оберуть Наполеон! Він не набридає😂
Пекла в сентябре Наполеон , раньше чем через год , я на такой подвиг не подпишусь )))
anonim_218
Харчовий тріль• 03 декабря 2023
35
Ответ дляЛЮБА
Пекла в сентябре Наполеон , раньше чем через год , я на такой подвиг не подпишусь )))
чому? Під різдвяний фільм дуже кльово печетьсч💪🥰
noavatar
ЛЮБА• 03 декабря 2023
36
Ответ дляХарчовий тріль
чому? Під різдвяний фільм дуже кльово печетьсч💪🥰
Та ну , 20 тонких коржей , не я лучше тирамису или печеный шоколадный чейзик приготовлю )))
Наполеон был вот таким )))
attached-photo
attached-photo
anonim_32
Голена блондинка• 04 декабря 2023
37
Ответ дляХарчовий тріль
Можливо! раніше часто робила, а тоді зрозуміла, що дорого і воно того не варте. Той самий Наполеон або Пінчер бюджетніше і смачніше. Хоча крем для Тірамісу в мене завжди був ідеальний👌
Поделитесь рецептом крема, пожалуйста.
anonim_202
Девальвация• 04 декабря 2023
38
Ответ дляХарчовий тріль
я завжди італійське савоярді брала і мокала навіть тільки з одного боку. Мабуть дійсно не моє. Хоча думаю, може спообувать
Тірамісу незручно їсти з твердим печивом
anonim_202
Девальвация• 04 декабря 2023
39
Ответ дляНаверняка
Мені ще лимонна варіація сподобавлась, але то був покупний варіант тому не знаю як точно готувати, здається тільки в кремі був лимон
Лимонний курд в крем вмішати. Ще на подив сподобалось гарбузове з інсти, савоярді в апельсиновий сік і трохи цедри у крем
anonim_218
Харчовий тріль• 04 декабря 2023
40
Ответ дляЛЮБА
Та ну , 20 тонких коржей , не я лучше тирамису или печеный шоколадный чейзик приготовлю )))
Наполеон был вот таким )))
смакота. 20 коржів то Ви трохи погарячкували. Я беру трохи меншу продуктів, десь 12-13 коржів виходить
anonim_218
Харчовий тріль• 04 декабря 2023
41
Ответ дляГолена блондинка
Поделитесь рецептом крема, пожалуйста.
Пропорції не памʼятаю. За класичним рецептом готувала, де жовтки збиваються з цукровою пудрою, потім додається маскарпоне і збивається разом. білки з щепоткою солі збиваються окремо до густої піни. Вводяться обережно в крем. Це Думаю, з вершками жирний, для мене цей ідеальний
like 1
noavatar
ЛЮБА• 04 декабря 2023
42
Ответ дляХарчовий тріль
смакота. 20 коржів то Ви трохи погарячкували. Я беру трохи меншу продуктів, десь 12-13 коржів виходить
На пачку маргарина , куда уже меньше ?
anonim_218
Харчовий тріль• 04 декабря 2023
43
Ответ дляЛЮБА
На пачку маргарина , куда уже меньше ?
в мене такий рецепт. Беру 180 гр масла менше борошна. Хоча в рецепті пропорції на 12 штук. В мене й так виходить не менше
attached-photo
anonim_100
автор Король дивана • 04 декабря 2023
44
Ответ дляХарчовий тріль
Пропорції не памʼятаю. За класичним рецептом готувала, де жовтки збиваються з цукровою пудрою, потім додається маскарпоне і збивається разом. білки з щепоткою солі збиваються окремо до густої піни. Вводяться обережно в крем. Це Думаю, з вершками жирний, для мене цей ідеальний
дуже дякую
noavatar
ЛЮБА• 04 декабря 2023
45
Ответ дляХарчовий тріль
в мене такий рецепт. Беру 180 гр масла менше борошна. Хоча в рецепті пропорції на 12 штук. В мене й так виходить не менше
У меня на такое количество выходит 20 )))правда без уксуса ( вообще не понимаю зачем он там)
attached-photo
anonim_218
Харчовий тріль• 04 декабря 2023
46
Ответ дляЛЮБА
У меня на такое количество выходит 20 )))правда без уксуса ( вообще не понимаю зачем он там)
я дуже тонко розкатую коржі. Тому не знаю, в мене так. Оцет додаю, коржі ідеальні. Хоча ваші теж такі
noavatar
ЛЮБА• 04 декабря 2023
47
Ответ дляХарчовий тріль
я дуже тонко розкатую коржі. Тому не знаю, в мене так. Оцет додаю, коржі ідеальні. Хоча ваші теж такі
Ну у меня корж в стандартную тортовницу помещается , количество ингредиентов как у вас в рецепте , получается 20 коржей и обрезки для присыпки , но когда раскатываю тоще пергамента получается )))уксус , спиртное не добавляю , маргарин ближе к замороженному , измельчаю его с мукой ножом .
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff