Люблю_смаколики• 01 января 2024
А сколько таких, кто режет, а не трёт шубу?
Вот и весь вопрос. Кто кубиками режет, а кто на треку?
показать весь текст
Результат:
вже голосів:
223
199 (89.24%)
Терка
12 (5.38%)
Кубики
12 (5.38%)
Тыц
1
4
Покращена• 01 января 2024
Ответ длябифидобактерияЖоржик
Моя бабуся свинями терла буряки завжди) тому в меня така асоціація)
А свині що, ціле не з´їдять? Я чула що вони навіть людину зжерти можуть. Ще ото бавитись свиням щось терти.
1
1
З горіха зерня• 01 января 2024
Ответ дляПокращена
Вона шубу з вінегретом плутає.
Якщо поцікавитись історією цього салату , то зрозумієте чому деякі додають яйця чи яблуко і навіть чому іноді ріжуть, а не труть.
Покращена• 01 января 2024
Ответ дляЗ горіха зерня
Якщо поцікавитись історією цього салату , то зрозумієте чому деякі додають яйця чи яблуко і навіть чому іноді ріжуть, а не труть.
Чесно кажучі, мені все одно. Я роблю так як звикла і як мені і моїй сім´ї смакує.
Яблука в нас взагалі продукт номер 1, можемо до всього додавати і додаємо.
Олів´є завжди з запеченою телятиною роблю.
Яблука в нас взагалі продукт номер 1, можемо до всього додавати і додаємо.
Олів´є завжди з запеченою телятиною роблю.
З горіха зерня• 01 января 2024
Ответ дляПокращена
Чесно кажучі, мені все одно. Я роблю так як звикла і як мені і моїй сім´ї смакує.
Яблука в нас взагалі продукт номер 1, можемо до всього додавати і додаємо.
Олів´є завжди з запеченою телятиною роблю.
Яблука в нас взагалі продукт номер 1, можемо до всього додавати і додаємо.
Олів´є завжди з запеченою телятиною роблю.
Так і мені байдуже..я з яйцями роблю і мені смакує.
1
Покращена• 01 января 2024
Ответ дляemerald_88
Я вообще 2 в 1
Картошку, лук и морковь режу, а яблоко и свеклу тру.
Картошку, лук и морковь режу, а яблоко и свеклу тру.
От я яблука якраз ріжу дрібненько. Ну не я а дочка. Бо як терти то шуба ’пливе’.
бифидобактерияЖоржик• 01 января 2024
Ответ дляПокращена
Ну вам, свиноводам, видніше як воно свинями подається.
Це ви так мене образили?
така собі спроба... як в дитячому садку) а мабуть собі дуже розумною здаєтесь)
така собі спроба... як в дитячому садку) а мабуть собі дуже розумною здаєтесь)
Покращена• 01 января 2024
Ответ дляЗ горіха зерня
Так і мені байдуже..я з яйцями роблю і мені смакує.
Так і я з яйцями :)) зверху на буряк - терті яйця.
Покращена• 01 января 2024
Ответ длябифидобактерияЖоржик
Це ви так мене образили?
така собі спроба... як в дитячому садку) а мабуть собі дуже розумною здаєтесь)
така собі спроба... як в дитячому садку) а мабуть собі дуже розумною здаєтесь)
Ну якщо то для вас образа - значить образила. Ви з тих що колоди в своєму оці не бачите.
1
Нафаня Маня• 01 января 2024
Ответ дляЛюблю_смаколики
Мы тоже яйца добавляем. Сверху на буряк трём. Киев. Думаю, это от семьи зависит, а не от региона. Мама моя и в борщ добавляет яйца
Если только в зеленый борщ
1
З горіха зерня• 01 января 2024
Ответ дляПокращена
Так і я з яйцями :)) зверху на буряк - терті яйця.
А я на оселедця..
1
автор
Люблю_смаколики
• 01 января 2024
Ответ дляНафаня Маня
Если только в зеленый борщ
Не, она в обычный
Покращена• 01 января 2024
Ответ дляЗ горіха зерня
А я на оселедця..
Я красивенько то собі відрізав, але у своїй тарілці усе перемішую.
Зараз хтось напише ’як свиня’ :)))
Зараз хтось напише ’як свиня’ :)))
З горіха зерня• 01 января 2024
Ответ дляПокращена
Я красивенько то собі відрізав, але у своїй тарілці усе перемішую.
Зараз хтось напише ’як свиня’ :)))
Зараз хтось напише ’як свиня’ :)))
Я теж так роблю...хай пишуть.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу