sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Салаты и закуски
anonim_98
Люблю_смаколики• 01 января 2024

А сколько таких, кто режет, а не трёт шубу?

Вот и весь вопрос. Кто кубиками режет, а кто на треку?
показать весь текст
Результат:
вже голосів: 223
199 (89.24%) Терка
12 (5.38%) Кубики
12 (5.38%) Тыц
face_with_tears_of_joy 1 woman_facepalming 4
74 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
anonim_109
Покращена• 01 января 2024
61
Ответ длябифидобактерияЖоржик
Моя бабуся свинями терла буряки завжди) тому в меня така асоціація)
А свині що, ціле не з´їдять? Я чула що вони навіть людину зжерти можуть. Ще ото бавитись свиням щось терти.
face_with_tears_of_joy 1 like 1
anonim_143
З горіха зерня• 01 января 2024
62
Ответ дляПокращена
Вона шубу з вінегретом плутає.
Якщо поцікавитись історією цього салату , то зрозумієте чому деякі додають яйця чи яблуко і навіть чому іноді ріжуть, а не труть.
anonim_109
Покращена• 01 января 2024
63
Ответ дляЗ горіха зерня
Якщо поцікавитись історією цього салату , то зрозумієте чому деякі додають яйця чи яблуко і навіть чому іноді ріжуть, а не труть.
Чесно кажучі, мені все одно. Я роблю так як звикла і як мені і моїй сім´ї смакує.
Яблука в нас взагалі продукт номер 1, можемо до всього додавати і додаємо.
Олів´є завжди з запеченою телятиною роблю.
anonim_143
З горіха зерня• 01 января 2024
64
Ответ дляПокращена
Чесно кажучі, мені все одно. Я роблю так як звикла і як мені і моїй сім´ї смакує.
Яблука в нас взагалі продукт номер 1, можемо до всього додавати і додаємо.
Олів´є завжди з запеченою телятиною роблю.
Так і мені байдуже..я з яйцями роблю і мені смакує.
like 1
anonim_109
Покращена• 01 января 2024
65
Ответ дляemerald_88
Я вообще 2 в 1
Картошку, лук и морковь режу, а яблоко и свеклу тру.
От я яблука якраз ріжу дрібненько. Ну не я а дочка. Бо як терти то шуба ’пливе’.
anonim_212
бифидобактерияЖоржик• 01 января 2024
66
Ответ дляПокращена
Ну вам, свиноводам, видніше як воно свинями подається.
Це ви так мене образили? така собі спроба... як в дитячому садку) а мабуть собі дуже розумною здаєтесь)
anonim_109
Покращена• 01 января 2024
67
Ответ дляЗ горіха зерня
Так і мені байдуже..я з яйцями роблю і мені смакує.
Так і я з яйцями :)) зверху на буряк - терті яйця.
anonim_109
Покращена• 01 января 2024
68
Ответ длябифидобактерияЖоржик
Це ви так мене образили? така собі спроба... як в дитячому садку) а мабуть собі дуже розумною здаєтесь)
Ну якщо то для вас образа - значить образила. Ви з тих що колоди в своєму оці не бачите.
woman_facepalming 1
anonim_72
Нафаня Маня• 01 января 2024
69
Ответ дляЛюблю_смаколики
Мы тоже яйца добавляем. Сверху на буряк трём. Киев. Думаю, это от семьи зависит, а не от региона. Мама моя и в борщ добавляет яйца
Если только в зеленый борщ
like 1
anonim_143
З горіха зерня• 01 января 2024
70
Ответ дляПокращена
Так і я з яйцями :)) зверху на буряк - терті яйця.
А я на оселедця..
dislike 1
anonim_98
автор Люблю_смаколики • 01 января 2024
71
Ответ дляНафаня Маня
Если только в зеленый борщ
Не, она в обычный
anonim_109
Покращена• 01 января 2024
72
Ответ дляЗ горіха зерня
А я на оселедця..
Я красивенько то собі відрізав, але у своїй тарілці усе перемішую.
Зараз хтось напише ’як свиня’ :)))
anonim_143
З горіха зерня• 01 января 2024
73
Ответ дляПокращена
Я красивенько то собі відрізав, але у своїй тарілці усе перемішую.
Зараз хтось напише ’як свиня’ :)))
Я теж так роблю...хай пишуть.
heart 1
anonim_215
Где тут 0?• 02 января 2024
74
Только терка
like 2
  • 1
  • 2
  • 3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff