Не гавкаю- но охраняю• Изменено 14 февраля 2024
Крем на Наполеон
Девочки, дайте пожалуйста рецепт крема, где не нужно ничего взбивать. Нет миксера, есть только блендер, там венчик. Читаю, что надо взбивать масло. Нечем
показать весь текст
Ну шо не так?• 14 февраля 2024
Ответ дляНе гавкаю- но охраняю
Я хочу заварний на Наполеон
Вообще не вопрос. Вместо крахмала мука и взбивать не нужно.
Ухахайкина• 14 февраля 2024
Ответ дляЗамулена ріка
отбивные нежнейшие и сырники не оладьи)))
и он к нас везде и копейки стоит
и он к нас везде и копейки стоит
Вы меня просто заинтриговала, попробую пока с картофельным)
автор
Не гавкаю- но охраняю
• 14 февраля 2024
Ответ дляНаизнанку
В класиці Наполеон із заварним кремом. З іншим кремом не уявляю смак.
А як ви робите крем?
Ну шо не так?• 14 февраля 2024
Ответ дляЩира українка
Найсмачніший класичний Наполеон з заварним кремом!
Кому как. Я заварной терпеть не могу из-за муки или крахмала в нем.
Щира українка• 14 февраля 2024
Ответ дляНе гавкаю- но охраняю
В подружки їла такий, смачний.
Звісно смачний, я майже щотижня печу. Магазинні не сприймаю. Навіть дорогі купувала, не те
автор
Не гавкаю- но охраняю
• 14 февраля 2024
Ответ дляНаизнанку
Крем заварний
Молоко, яйця, цукор, ванілька і борошно.
Заварити.
Охолоне, додати м’яке масло.
Збити міксером, вінсиком, чи товкачкою для картоплі)
Молоко, яйця, цукор, ванілька і борошно.
Заварити.
Охолоне, додати м’яке масло.
Збити міксером, вінсиком, чи товкачкою для картоплі)
О, дякую. А можна ще пропорції, будь ласка
Щира українка• 14 февраля 2024
Ответ дляНу шо не так?
Кому как. Я заварной терпеть не могу из-за муки или крахмала в нем.
От смішно! Ви там ту муку відчуваєте? 100 гр на літр молока
Щира українка• 14 февраля 2024
Ответ дляНе гавкаю- но охраняю
О, дякую. А можна ще пропорції, будь ласка
Я роблю по цьому, але муки беру десь 100-120 грн на 1.3 літра. Молока беру більше, бо на 12 коржів літри мало
автор
Не гавкаю- но охраняю
• 14 февраля 2024
Ответ дляЩира українка
Я роблю по цьому, але муки беру десь 100-120 грн на 1.3 літра. Молока беру більше, бо на 12 коржів літри мало
А цукру тоді теж більше? І ви один торт робите з 12 коржів? Бо я робила 2, по 7
Ну шо не так?• 14 февраля 2024
Ответ дляЩира українка
От смішно! Ви там ту муку відчуваєте? 100 гр на літр молока
Ну вот хотите смейтесь, хотите нет)) как увидела в детстве, как мама готовит жижу, на молочный кисель похожее, то до сих пор воротит)
Наизнанку• 14 февраля 2024
Ответ дляНе гавкаю- но охраняю
О, дякую. А можна ще пропорції, будь ласка
Молоко - 1 л
Цукор - 300 г
Яйця- 4 шт
Борошна- 120 г
масло - 320 г
Ванільний цукор - 10-15 г
Цукор - 300 г
Яйця- 4 шт
Борошна- 120 г
масло - 320 г
Ванільний цукор - 10-15 г
Щира українка• 14 февраля 2024
Ответ дляНе гавкаю- но охраняю
А цукру тоді теж більше? І ви один торт робите з 12 коржів? Бо я робила 2, по 7
Ні так і додаю, не люблю надто солодкий. Спробуєте молоко з цукром, якщо мало то додасте
автор
Не гавкаю- но охраняю
• 14 февраля 2024
Ответ дляНаизнанку
Молоко - 1 л
Цукор - 300 г
Яйця- 4 шт
Борошна- 120 г
масло - 320 г
Ванільний цукор - 10-15 г
Цукор - 300 г
Яйця- 4 шт
Борошна- 120 г
масло - 320 г
Ванільний цукор - 10-15 г
А масло ви просто додаєте, не взбиваєте ніяк?
Щира українка• 14 февраля 2024
Ответ дляНу шо не так?
Ну вот хотите смейтесь, хотите нет)) как увидела в детстве, как мама готовит жижу, на молочный кисель похожее, то до сих пор воротит)
Мій малий теж крем не любить, але Наполеон один з улюблених тортів
Сонечко• 14 февраля 2024
Ответ дляНу шо не так?
Кому как. Я заварной терпеть не могу из-за муки или крахмала в нем.
Я теж, тому роблю на жовтках без борошна/ крохмалю
Ну шо не так?• 14 февраля 2024
Ответ дляЩира українка
Мій малий теж крем не любить, але Наполеон один з улюблених тортів
Я Наполеон тоже люблю, нашла выход с маслом и сгущенкой))
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу