Медсестричка• 04 мая в 16:22
Чи можна врятувати тісто?
Випадково сипнула більше борошна. Минула майже година- воно не збирається підходити. Викидати?
1
1
1
автор
Медсестричка
• 04 мая в 16:26
Ответ дляКудлата хмаринка
А на скільки більше?
Не можу сказати. Хотіла додати геть крапельку, а сипнулось більше
1
Кудлата хмаринка• 04 мая в 16:27
Ответ дляМедсестричка
Не можу сказати. Хотіла додати геть крапельку, а сипнулось більше
Ну на пів склянки десь? Особливо ролі не грає. Молока чайну ложку.
Мамина квіточка• 04 мая в 16:29
Тесто в тепле, накрыто плотно? Расстойка теста бывает и дольше, если дрожжей на то количество сдобы маловато то будет намного дольше. Но если в итоге подойдет хорошо, на результат это не влияет, я бы пока ждала.
3
автор
Медсестричка
• 04 мая в 16:29
Ответ дляМамина квіточка
Причина не в муке..Скорее всего в дрожжах.
Дякую, може дійсно в цьому
Ошеламиссимо• 04 мая в 16:30
Поставте в духовку на градусів 50-60 на годину півтора. Тісто підніметься, а тоді випікайте,як зазвичай. Я й сьогодні так спекла - рівно підійшли і спеклись рівномірно
Мамина квіточка• 04 мая в 16:31
Не спешите выкидывать даже если не шевелится. Можете замесить новое, а это реанимировать добавив дрожжи, сделать из него сухарики или по типу. Кстати, вы их активировали, опару делали?
Кудлата хмаринка• 04 мая в 16:33
Ответ дляМамина квіточка
Тесто в тепле, накрыто плотно? Расстойка теста бывает и дольше, если дрожжей на то количество сдобы маловато то будет намного дольше. Но если в итоге подойдет хорошо, на результат это не влияет, я бы пока ждала.
Я колись зі психів викинула тісто, бо воно не підходило, в смітник. А на ранок воно там у відрі добре підійшло :)
14
Где тут 0?• 04 мая в 16:35
Ответ дляКудлата хмаринка
Я колись зі психів викинула тісто, бо воно не підходило, в смітник. А на ранок воно там у відрі добре підійшло :)
Уявляю ваш вираз обличчя 😛
4
Шпондєр• 04 мая в 16:35
Докинути дріждів розчинених молоці. Перевірте дріжджі - в блюдце молока і щіпку цукру і пару щіпок дріжджів, маж хвилин за 15-20 з´явитись піна. Якщо дріжджі живі - підігрійте тісто на мисці гарячої води з під крана. Гріти гарно закутаними рушником. Бо може просто їм холодно.
Кудесница_с_пургеном• 04 мая в 16:39
Я в прошлом году так сыпанула муки много, добавила немного молока вымесила тесто не поднималось стояло час. Плюнула разложила по формочкам, а оно поднялось уже в духовке но были с начала мягкие потом на следующий день стали чёрствые.
Мамина квіточка• 04 мая в 16:41
Ответ дляКудлата хмаринка
Я колись зі психів викинула тісто, бо воно не підходило, в смітник. А на ранок воно там у відрі добре підійшло :)
Ну, вот))
Карма хамелеона• 04 мая в 16:44
Ответ дляКудлата хмаринка
Я колись зі психів викинула тісто, бо воно не підходило, в смітник. А на ранок воно там у відрі добре підійшло :)
Главное не в уличный туалет)))
1
Ну ниче се• 04 мая в 16:51
Ответ дляМамина квіточка
Причина не в муке..Скорее всего в дрожжах.
Да
Ну ниче се• 04 мая в 16:52
Ответ дляКудлата хмаринка
Я колись зі психів викинула тісто, бо воно не підходило, в смітник. А на ранок воно там у відрі добре підійшло :)
Тесто решило выйти посмотреть, кто там такой наглый
3
Кудлата хмаринка• 04 мая в 16:52
Ответ дляНу ниче се
Тесто решило выйти посмотреть, кто там такой наглый
Чоловік казав, що воно стало зомбі.
Ну ниче се• 04 мая в 16:53
Ответ дляКудлата хмаринка
Чоловік казав, що воно стало зомбі.
Хахаххах возможно
Ноунэйм• 04 мая в 17:09
Автор, просто зробіть тепло в кухні, накрийте рушником і не чіпайте три-чотири години. Забудьте про нього. Не викидайте! Я в минулому році на Пасху захворіла на корону і через свій стан нормально не розрахувала дріжджі. Воно не сильно, але підійшло. Я спекла паски і нічого були смачні, просто тугенькі
Назад Комментарии к ответу