sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - На скорую руку
anonim_206
Шпондєр• 27 июня 2024

Почему блинчики вредные?

Ребенок очень любит блинчики, вот те, тонкие. Ест почти каждый день одну порцию (из 1 яйца, 150 г молока и 50 г муки) Свекровь говорит, что это тяжелая еда, и есть ежедневно нельзя. А я не понимаю, почему? Это по сути яйцо, мука и молоко. Сахара очень мало бросаю. Так как свет выключают, это очень бывает удобно, быстрый перекус...
Ваше мнение?
показать весь текст
115 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
anonim_103
Куплю орехи• 27 июня 2024
91
Ответ дляПослушная
Не бачу сенсу з вами продовжувати, тобто, що протеїн і молоко різні, ви теж не розумієте і знову пхаєте цей сайт🤦‍♀️
Рахуйте краще вуглеводи в своєму білковому раціоні, тільки не за даними tablycjakalorijnosti.com.ua
Та звичайно, таблиця від анонімної Порадниці, то достовірне джерело. Особливо від тієї, яка пише маячню про відсутність вуглеводів у протеїні чи молоці
woman_facepalming 1
anonim_188
Послушная• 27 июня 2024
92
Ответ дляШпондєр
Ну, не всяку дитину можна привчити до здорового харчування, особливо, якщо є поведінкові розлади, наприклад. Просто ви мабуть не стикались з ситуацією, коли дитина не їсть більшу частину звичного для вас раціону. Хоч готуй, хоч не готуй. Просто боїться навіть пробувати.
Не слухайте людей з РХП, яких тіпає від слова млинець, а про його склад та спосіб приготування вони навіть не задумуються
Чередуйте різні види борошна, можна і самостійно змолоти, також млинці готують із замоченої зеленої гречки або червоної сочевиці
like 1
anonim_206
автор Шпондєр • 27 июня 2024
93
Ответ для175см55кг19лет (она)
Автор, все залежить від вас. Як ви привчите дитину до харчування. Є ж безліч способів подати смачно гречку і рис. А подача для дітей грає провідну роль в даному віці. Якщо у вас буде бажання - будете це робити. А зараз вам багато людей пише, що не треба млинці щоденно, а ви однак гнете свою лінію. Це ваша дитина і її здоров´я. Якщо змалечку жкт привчите до неправильного і некорисного харчування, є великі шанси незабаром розгрібати. Вам вирішувати.
Ні, я не гну свою лінію, з усіх відповідей, щось схоже на факт - це те,що 50 грам борошна це забагато вуглеводів. Це питання вивчу додатково. Спробую з вівсяним борошном проекспериментувати.
anonim_206
автор Шпондєр • 27 июня 2024
94
Ответ дляПослушная
Не слухайте людей з РХП, яких тіпає від слова млинець, а про його склад та спосіб приготування вони навіть не задумуються
Чередуйте різні види борошна, можна і самостійно змолоти, також млинці готують із замоченої зеленої гречки або червоної сочевиці
З гречки точно не їстиме, на 10000 відсотків впевнена)) а от інші види борошна - цікаво, буду пробувати
anonim_188
Послушная• 27 июня 2024
95
Ответ дляКуплю орехи
Та звичайно, таблиця від анонімної Порадниці, то достовірне джерело. Особливо від тієї, яка пише маячню про відсутність вуглеводів у протеїні чи молоці
Я виклала склад конкретного протеїну, який вживаю, а ви - якогось віртуального, ви дивна, мʼяко кажучи, якщо не розумієте, що взагалі немає вуглеводів тільки в чистому жирі
anonim_188
Послушная• 27 июня 2024
96
Ответ дляШпондєр
З гречки точно не їстиме, на 10000 відсотків впевнена)) а от інші види борошна - цікаво, буду пробувати
Так зелена гречка світла і смаку гречки не має, тим більше, вимочена
anonim_103
Куплю орехи• 27 июня 2024
97
Ответ дляПослушная
Не слухайте людей з РХП, яких тіпає від слова млинець, а про його склад та спосіб приготування вони навіть не задумуються
Чередуйте різні види борошна, можна і самостійно змолоти, також млинці готують із замоченої зеленої гречки або червоної сочевиці
Так, авторе, слухайте експерДа, у якого протеїн з молоком ’без вуглеводів’, давайте ацетоншику млинців за різними рецептами і гастроентеролог ніколи не залишиться без роботи.
Давати такій дитині млинці - знущання. Ви це з часом і самі зрозумієте. Значно легше упередити проблеми з підшлунковою, ніж потім її лікувати. Вашій дитині категорично не можна нічого смаженого (від того, що ви скажете на сухій сковороді їжа не перестає бути смаженою). Вашій дитині не можна швидких вуглеводів.
Їй можна парове, а також запечене без скоринки. Здоров´я вашій дитині!
like 1 woman_facepalming 2
anonim_206
автор Шпондєр • 27 июня 2024
98
Ответ дляПослушная
Так зелена гречка світла і смаку гречки не має, тим більше, вимочена
Не знала) дякую
anonim_206
автор Шпондєр • 27 июня 2024
99
Ответ дляКуплю орехи
Так, авторе, слухайте експерДа, у якого протеїн з молоком ’без вуглеводів’, давайте ацетоншику млинців за різними рецептами і гастроентеролог ніколи не залишиться без роботи.
Давати такій дитині млинці - знущання. Ви це з часом і самі зрозумієте. Значно легше упередити проблеми з підшлунковою, ніж потім її лікувати. Вашій дитині категорично не можна нічого смаженого (від того, що ви скажете на сухій сковороді їжа не перестає бути смаженою). Вашій дитині не можна швидких вуглеводів.
Їй можна парове, а також запечене без скоринки. Здоров´я вашій дитині!
А я думала, у будь-якої дитини ацетон підвищиться, якщо вона вибігає день, а з їжі прийматиме тільки воду..
Мабуть, недостатньо в цю тему вникала
like 1
anonim_188
Послушная• 27 июня 2024
100
Ответ дляКуплю орехи
Так, авторе, слухайте експерДа, у якого протеїн з молоком ’без вуглеводів’, давайте ацетоншику млинців за різними рецептами і гастроентеролог ніколи не залишиться без роботи.
Давати такій дитині млинці - знущання. Ви це з часом і самі зрозумієте. Значно легше упередити проблеми з підшлунковою, ніж потім її лікувати. Вашій дитині категорично не можна нічого смаженого (від того, що ви скажете на сухій сковороді їжа не перестає бути смаженою). Вашій дитині не можна швидких вуглеводів.
Їй можна парове, а також запечене без скоринки. Здоров´я вашій дитині!
Капець, ви недомати, годували дитину смаженою гречкою, жах
face_with_tears_of_joy 2
anonim_103
Куплю орехи• 27 июня 2024
101
Ответ дляШпондєр
А я думала, у будь-якої дитини ацетон підвищиться, якщо вона вибігає день, а з їжі прийматиме тільки воду..
Мабуть, недостатньо в цю тему вникала
Ні, у здорових дітей ацетон не підвищиться. У вас в дитинстві був ацетон? А у ваших однолітків? А на вулиці скільки часу ви проводили, бігаючи? Я взагалі не чула це слово у дитинстві. А зараз у кожної другої дитина ацетоншик. Очевидно, є якась причина. І таким діткам категорично не можна ’звичну’ нам їжу. Потрібна дієта.
anonim_206
автор Шпондєр • 27 июня 2024
102
Ответ дляКуплю орехи
Ні, у здорових дітей ацетон не підвищиться. У вас в дитинстві був ацетон? А у ваших однолітків? А на вулиці скільки часу ви проводили, бігаючи? Я взагалі не чула це слово у дитинстві. А зараз у кожної другої дитина ацетоншик. Очевидно, є якась причина. І таким діткам категорично не можна ’звичну’ нам їжу. Потрібна дієта.
У мене в дитинстві не міряли. У дитини я також ацетон спіймала просто випадково, у подруги взяла смужку. А так би і не знала, по дитині абсолютно не видно. Ніколи. Завжди жвава і енергійна. Можу допустити, що у дітей без скарг може підвищуватись час від часу ацетон, просто його ніхто не відслідковує, сам підвищується, сам зникає. Ну це моя думка
anonim_103
Куплю орехи• 27 июня 2024
103
Ответ дляШпондєр
У мене в дитинстві не міряли. У дитини я також ацетон спіймала просто випадково, у подруги взяла смужку. А так би і не знала, по дитині абсолютно не видно. Ніколи. Завжди жвава і енергійна. Можу допустити, що у дітей без скарг може підвищуватись час від часу ацетон, просто його ніхто не відслідковує, сам підвищується, сам зникає. Ну це моя думка
При ацетоні запах специфічний, ви його ніколи ні з чим не сплутаєте. Не дарма ж ви смужку взяли, правда? І у подруги вони не випадково.
У вас же немає ’випадково’ глюкометру? А у діабетиків він є. Можна, звичайно, собі казати, що цукор у всіх скаче, але ж ми розуміємо правду.
Якщо у дитини є проблеми з ацетоном, то це привід посадити дитину на дієту. Не плутати з голодуванням. Але знову таки: це ваша дитина і лише вам вирішувати як її годувати. Я вам написала зі свого життєвого досвіду, а ви вже самі вирішите як краще вашій дитині.
anonim_206
автор Шпондєр • 27 июня 2024
104
Ответ дляКуплю орехи
При ацетоні запах специфічний, ви його ніколи ні з чим не сплутаєте. Не дарма ж ви смужку взяли, правда? І у подруги вони не випадково.
У вас же немає ’випадково’ глюкометру? А у діабетиків він є. Можна, звичайно, собі казати, що цукор у всіх скаче, але ж ми розуміємо правду.
Якщо у дитини є проблеми з ацетоном, то це привід посадити дитину на дієту. Не плутати з голодуванням. Але знову таки: це ваша дитина і лише вам вирішувати як її годувати. Я вам написала зі свого життєвого досвіду, а ви вже самі вирішите як краще вашій дитині.
Реально, я ніякого запаху не чула. Чому поміряла -- бо у подруги дочка ацетонщиця, я про це багато чула. І вирішила заміряти в малого результат, бо якраз був період, що взагалі почав погано їсти. Не знаю, на сайтах клінік пишуть, що погане харчування якраз чудово провокує ацетон, а не тільки якісь проблеми з органами
attached-photo
anonim_165
Сяду на шию, дорого!• 27 июня 2024
105
Свекровь права. И не потому что состав, а потому что жареное.
Мясо с корочкой, блины, жареный золотой лук - это реакция Мейера. При нагревании аминокислоты и сахар реагируют, карамелизация. Выглядит красиво и вкусно, но окисляются жирные кислоты и много чего неполезного происходит. Не полезно для сосудов, сердца, поджелудочной, обменных процессов.
Советовать ничего не могу, но считаю, что по вощможности жареным лучше не злоупотребять. В разумных пределах )
anonim_206
автор Шпондєр • 27 июня 2024
106
Ответ дляСяду на шию, дорого!
Свекровь права. И не потому что состав, а потому что жареное.
Мясо с корочкой, блины, жареный золотой лук - это реакция Мейера. При нагревании аминокислоты и сахар реагируют, карамелизация. Выглядит красиво и вкусно, но окисляются жирные кислоты и много чего неполезного происходит. Не полезно для сосудов, сердца, поджелудочной, обменных процессов.
Советовать ничего не могу, но считаю, что по вощможности жареным лучше не злоупотребять. В разумных пределах )
За корочку я знаю) стараюсь не делать прям поджаристые. То же самое и с сырниками, не ест ребенок ленивые вареники/творожки, а вот сырники слегка золотые - обожает. Потому готовлю... Салфетками тщательно промокаю остатки масла
like 1
anonim_119
Чумачечая_• 28 июня 2024
107
Ответ дляШпондєр
З вівсяного борошна? Хм, цікава ідея
Так, я вівсянку заливаю водою і збиваю блендером з додаванням яйця
anonim_194
Паратруперсупер• 28 июня 2024
108
Ответ дляШпондєр
У мого не прям кризи, але прийом ’не хочеш, що приготувала - сиди голодний’ тоже не прокатує, відразу +, ++, бо може ходити голодним довго
Так само.
Але може бути і криз, якщо, наприклад, оце ’походити голодною’ співпаде з якимось психоемоційним перевантаженням.
То намагаємось уникати подібних збігів.
Дууже рідко зараз таке буває, тттттт
anonim_194
Паратруперсупер• 28 июня 2024
109
Ответ дляКуплю орехи
І те, і інше по суті борошно, ніякої користі, це їжа, щоб живіт їсти не просив.
Щодо складу: в млинцях 34 г вуглеводів і 5 г білків. У білому хлібі 48г вуглеводів і 11 г білка. Геть різний склад я не бачу.
https://www.tablycjakalorijnosti.com.ua/stravy/mly...
https://www.tablycjakalorijnosti.com.ua/stravy/khl...
Нє, ну так можна сказати, що і гречка не корисна)) одні вуглеводи і трошки білка)
Ми ж склад не тільки у сенсі співвідношення білки/вуглеводи/жири розглядаємо, а і у сенсі мінералів/вітамінів розглядаємо, правда ж?
Яйця і молоко не корисні? І млинці по складу не відрізняються від білого хліба? Та ну)
anonim_194
Паратруперсупер• 28 июня 2024
110
Ответ дляКуплю орехи
Якщо у вашої дитини ацетон їй млинці категорично протипоказані. Дивно, що ви не сказали про млинці гастроентерологу.
Під час підвищення - так, бо 2 складі молоко. А в інший час чому?
like 1
anonim_194
Паратруперсупер• 28 июня 2024
111
Ответ для175см55кг19лет (она)
просто вони не лежали в лікарні з високим ацетоном, блюванням і зневоденням. Я теж колись перший раз дала за порадою Комаровському в такому випадку шоколадку. Рвала дитина так, що я молилась, доки швидка не приїхала. З тих пір син на запах не переносить шоколад і не їсть взагалі.
Ми лежали. Якраз до тої пори, поки я не почала давати дитині солодке, особливо після сильних фізичних чи емоційних навантажень. Але не шоколад. І не молочку (вона все одно її не їсть)). Зефір, корівка, вітамінка-аскорбінка, таблетка глюкози, стік цукру. Якщо встигла дати вчасно - все буде ок.
anonim_194
Паратруперсупер• 28 июня 2024
112
Ответ дляШпондєр
А якщо смажене на сухій сковорідці, до золотистості - то це також шкідливо? Бо якось ніде нема критеріїв, що саме розуміють під ’смаженим’. Є смажена картопля, то це явно жирно, є смажена риба, а є тушкована на сковорідці без масла
Та не шкідливо це. Просто більшість сприймає млинці в їх класичному розумінні, коли їх після смаження ще кожний кусочком вершкового масла перемазують.
У Вашому (та й моєму) варіанті це майже омлет)
like 1
anonim_194
Паратруперсупер• 28 июня 2024
113
Ответ дляШпондєр
Ну, не всяку дитину можна привчити до здорового харчування, особливо, якщо є поведінкові розлади, наприклад. Просто ви мабуть не стикались з ситуацією, коли дитина не їсть більшу частину звичного для вас раціону. Хоч готуй, хоч не готуй. Просто боїться навіть пробувати.
Авторе, вони дійсно не розуміють.
Я теж не розуміла, поки не народилась донька.
А тепер, коли намагаєшся хоч якось в той раціон ввести всі основні групи продуктів і збалансувати, то млинці бачиш, як ’яйце + молоко’, і навіть рослинна олія, а це купа необхідних вітамінів/мінералів, які іншим шляхом в організм дитини не потраплять.
like 1
anonim_194
Паратруперсупер• 28 июня 2024
114
Ответ дляШпондєр
З гречки точно не їстиме, на 10000 відсотків впевнена)) а от інші види борошна - цікаво, буду пробувати
Я пекла малій з різного виду борошна панкейки, якийсь час заходило, але потім ні. Але вона достатньо їсть каш (щодня гречка і пшоно), тому проти звичайного борошна нічого не маю проти. До того ж в ньому теж є не тільки шкода))
anonim_194
Паратруперсупер• 28 июня 2024
115
Ответ дляКуплю орехи
Ні, у здорових дітей ацетон не підвищиться. У вас в дитинстві був ацетон? А у ваших однолітків? А на вулиці скільки часу ви проводили, бігаючи? Я взагалі не чула це слово у дитинстві. А зараз у кожної другої дитина ацетоншик. Очевидно, є якась причина. І таким діткам категорично не можна ’звичну’ нам їжу. Потрібна дієта.
Моя з народження на дієті, можна сказати. З підшлунковою все в нормі. А підвищення ацетону вона має, наприклад, в тому числі на підвищення температури вище 38. Так організм реагує на стресові фактори. Ацетон, зазвичай, супутник дуже худеньких, гіперактивних і високочутливих емоційно дітей. Підшлункова в цьому процесі не задіяна, кетонові тіла виробляє печінка. Якщо їх забагато і організм не встигає їх виводити - починаються симптоми.
like 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff