ДелиВерка• Изменено 25 августа 2024
Может ли человек питаться одним и тем же и чувствовать себя хорошо?
Если например высчитал себе норму витаминов, микроэлементов, кбжу и ест плюс минус одинаково в одно и тоже время относительно.
Это хорошо или не очень для организма?
Это хорошо или не очень для организма?
2
Мне без сахара• 25 августа 2024
Якщо це повноцінно за складом (білкі/жири/клітковина/вуглеводі),то так
2
Цвірінь• 25 августа 2024
Це я. Не набридає, все ок. У мене трансформер-меню. По суті одні страви, але комбіную їх в змінному порядку, коли як виходить .
5
автор
ДелиВерка
• 25 августа 2024
Ответ дляЦвірінь
Це я. Не набридає, все ок. У мене трансформер-меню. По суті одні страви, але комбіную їх в змінному порядку, коли як виходить .
А що ви їсте приблизно і на який калораж?
Оце фіфа• 25 августа 2024
Мені здається, що більшість +- так і харчується. Одним і тим самим. У нас це курка, телятина, креветки та мідії ( пару разів на тиждень), яйця, помідори, зелень, буряк, кабачки, баклажани, морква, авокадо, броколі, цвітна, цибуля, огірки дуже рідко + оливкова олія. Рис, кус-кус і паста. Тверді і м´які сири. Картопля по мінімуму. Час та кава без цукру. Та фрукти по сезону. У обох ідеальні аналізи. Мені 37, чоловіку 42. Їм на 1300 калорій. Схудла на 5 кг за літо
2
Цвірінь• 25 августа 2024
Ответ дляДелиВерка
А що ви їсте приблизно і на який калораж?
Простіше написати , що у мене точно є щодня. Це якісь бобові (біла, чорна, червона квасоля, боби, маш, сочевиця, нут). На сніданок порція фруктів або ягід з соняшниковим насінням або горіхами + щось молочне, частіше молоко. З білка яйця це постійно, потім птиця, рибна мєлочь періодично (мойва, салака, кілька), субпродукти (печінка, нирки, язик, серце), і дуже часто варю холодець, який потім стає основою до овочів при тушкування, для каші і т.п. Каші у мене в основному - рис, гречка, амарант, інколи пшоно. Перші 2 - то постійно. Це не все перелічила, але сніданок в основному отакий у мене і бобові зазвичай на вечір. Або моно з овочами, або буває тушкую їх з м´ясом.
Калораж приблизно близько 3000. Але у мене вага 52-53 при зрості 170.
Калораж приблизно близько 3000. Але у мене вага 52-53 при зрості 170.
2
Ответ дляЦвірінь
Простіше написати , що у мене точно є щодня. Це якісь бобові (біла, чорна, червона квасоля, боби, маш, сочевиця, нут). На сніданок порція фруктів або ягід з соняшниковим насінням або горіхами + щось молочне, частіше молоко. З білка яйця це постійно, потім птиця, рибна мєлочь періодично (мойва, салака, кілька), субпродукти (печінка, нирки, язик, серце), і дуже часто варю холодець, який потім стає основою до овочів при тушкування, для каші і т.п. Каші у мене в основному - рис, гречка, амарант, інколи пшоно. Перші 2 - то постійно. Це не все перелічила, але сніданок в основному отакий у мене і бобові зазвичай на вечір. Або моно з овочами, або буває тушкую їх з м´ясом.
Калораж приблизно близько 3000. Але у мене вага 52-53 при зрості 170.
Калораж приблизно близько 3000. Але у мене вага 52-53 при зрості 170.
Підкажіть, як ви готуєте бобові? Я прям мрію їх ввести у свій раціон, і руки не доходять. Ви замочуєте бобові наніч? Ви готуєте в мультиварці/скороварці чи на плиті? Ви змащуєте їх маслом чи зажаркою? Що таке маш?
Цвірінь• 25 августа 2024
Ответ дляchornoruk
Підкажіть, як ви готуєте бобові? Я прям мрію їх ввести у свій раціон, і руки не доходять. Ви замочуєте бобові наніч? Ви готуєте в мультиварці/скороварці чи на плиті? Ви змащуєте їх маслом чи зажаркою? Що таке маш?
Замочую в основному. Коли трохи покиплять, додаю трошки соди, щоб швидше зварилися. Комбіную часто з рисом як плов, з зеленню та овочами, або з м´ясом. Додаткові інгредієнти додаю, вже коли бобові практично зварилися.
Маш - боби такі зелені з Індії. Варяться відносно швидко. Маслом змащую обов´язково в кінці. Це або засмажка, або просто так.
Маш - боби такі зелені з Індії. Варяться відносно швидко. Маслом змащую обов´язково в кінці. Це або засмажка, або просто так.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу