Душка-свекрушка)))• 28 сентября 2024
Можете поділитися смачним рецептом бурякового салату?
Я не дуже люблю буряк, але намагаюся привчити себе через цікаві страви.
1
Elena_Kiev_Solomenskiy• 28 сентября 2024
с орехом грецким, черносливом, лим. цедра, сметана, майонез. ничего лучше человечество не придумало.
1
2
Elena_Kiev_Solomenskiy• 28 сентября 2024
Ответ дляНеГолосую
А смысл,у него высокий гликемический индекс
такие слова про индекс говорят те, кто не слышал шахедов ночью
1
2
9
Задираю носа• 28 сентября 2024
Если я не люблю Буряк, то хоть с икрой чёрной, это всё равно невкусно
1
5
НеГолосую• 28 сентября 2024
Ответ дляElena_Kiev_Solomenskiy
такие слова про индекс говорят те, кто не слышал шахедов ночью
А свекла антидепрессант?)
Elena_Kiev_Solomenskiy• 28 сентября 2024
Ответ дляНеГолосую
А свекла антидепрессант?)
нет, индекс теряется по значимости, когда страшно
Творю чудеса• 28 сентября 2024
Руккола, буряк, апельсин, заправка( лимон, мед, горчица, оливковое масло), сыр, можно сверху семечками присыаать
1
Гуру троллинга• 28 сентября 2024
Ответ дляElena_Kiev_Solomenskiy
такие слова про индекс говорят те, кто не слышал шахедов ночью
Шоб вы были здоровы!
Elena_Kiev_Solomenskiy• 28 сентября 2024
Ответ дляГуру троллинга
Шоб вы были здоровы!
дай вам Кришна!
2
Галябалована• 28 сентября 2024
З кози ним сиром і руколою, з фетою і мʼятою, з творог ом і петрушкою, з майонезом і укропом
1
Пишу, не читаю• 28 сентября 2024
винегрет из запеченного в духовке - но такой я и так ем - запекла и поела вкусно
Бавовнятко• 28 сентября 2024
Дуже люблю буряк запечений слайсами, а на нього по кубику фети. Якщо салатом робить, то можна руколу та апельсин додати)
2
Единорог помог• 28 сентября 2024
А навіщо привчаєте? Не любите - то й не любити. В кожного свої вподобання.
Я люблю ікру з буряка: буряк треться (у мене це робить комбайн) на крупну терку, трохи моркви, цибуля ріжеться середньо. На пательню трохи олії, і тушиться буряк, треба перевертати. Тушкується довгенько, зменшується дуже у розмірах, але така смакота
але коли охолоне. На хліб можна намазати, можна так їсти, як салат.
Ось так, тільки я спершу буряк, а потім моркву і потім цибулю.
Я люблю ікру з буряка: буряк треться (у мене це робить комбайн) на крупну терку, трохи моркви, цибуля ріжеться середньо. На пательню трохи олії, і тушиться буряк, треба перевертати. Тушкується довгенько, зменшується дуже у розмірах, але така смакота
але коли охолоне. На хліб можна намазати, можна так їсти, як салат. Ось так, тільки я спершу буряк, а потім моркву і потім цибулю.
2
ШобВам_КакНам• 28 сентября 2024
Мені подобається кубиком буряк+фета+руколла (можна без неї), заправка гірчиця та яка, діжонська+лимон+олія+сіль.
Полонянка SexShop-а!• 28 сентября 2024
Ответ дляШобВам_КакНам
Мені подобається кубиком буряк+фета+руколла (можна без неї), заправка гірчиця та яка, діжонська+лимон+олія+сіль.
+
це ідеальний варіант, як на мене, рукола досить важлива. гірчиця смачніше хороша зернова все-таки. Олія оливкова, звичайно. І варіанти - замість фети м´який козячий сир або з блакитною пліснявою теж смачно
це ідеальний варіант, як на мене, рукола досить важлива. гірчиця смачніше хороша зернова все-таки. Олія оливкова, звичайно. І варіанти - замість фети м´який козячий сир або з блакитною пліснявою теж смачно
Полонянка SexShop-а!• 28 сентября 2024
Буряк глазурований у бальзаміку з рокфором
міні буряк (або звичайний) 600 г
сир з блакитною пліснявою (рокфор) 150 г
оливкова олія 4 ст. л.
бальзамічний оцет 6-7 ст. л.
кунжут велика жменя
сіль, перець за смаком
Якщо у вас готовий варений буряк, наріжте його: маленький — навпіл, середній — на 4 частини тощо.
Розігрійте олію на сковороді. Додайте буряк і обсмажуйте 3 хв. Приправте сіллю та перцем.
Влийте бальзамічний оцет і продовжуйте смажити, доки оцет не випарується, близько 7 хв.
На сухій сковороді підсмажте кунжут до золотистого кольору, постійно помішуючи, щоб не підгорів. Пересипте його в миску та дайте охолонути.
Перекладіть буряк у красиву посудину, посипте кунжутом і додайте шматочки рокфору зверху. Поставити у холодильник перед подачею на пару годин.
міні буряк (або звичайний) 600 г
сир з блакитною пліснявою (рокфор) 150 г
оливкова олія 4 ст. л.
бальзамічний оцет 6-7 ст. л.
кунжут велика жменя
сіль, перець за смаком
Якщо у вас готовий варений буряк, наріжте його: маленький — навпіл, середній — на 4 частини тощо.
Розігрійте олію на сковороді. Додайте буряк і обсмажуйте 3 хв. Приправте сіллю та перцем.
Влийте бальзамічний оцет і продовжуйте смажити, доки оцет не випарується, близько 7 хв.
На сухій сковороді підсмажте кунжут до золотистого кольору, постійно помішуючи, щоб не підгорів. Пересипте його в миску та дайте охолонути.
Перекладіть буряк у красиву посудину, посипте кунжутом і додайте шматочки рокфору зверху. Поставити у холодильник перед подачею на пару годин.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу