sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Рыба и морепродукты
anonim_4
Обстановщица• 21 ноября 2024

Як готувати цей коктейль?

attached-photo
16 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_5
Хомо_сапиенс• 21 ноября 2024
1
вершкове масло, потім часник, потім оце з пакету, потім вершки і зелень, вивалити на макарони
heart 6
anonim_157
Я таке знаю• 21 ноября 2024
2
А шо написано позаду?
face_with_tears_of_joy 1
anonim_157
Я таке знаю• 21 ноября 2024
3
Ответ дляХомо_сапиенс
вершкове масло, потім часник, потім оце з пакету, потім вершки і зелень, вивалити на макарони
Хєрасє, збочення яке 🤣
woman_facepalming 3 clown_face 1 face_with_tears_of_joy 5
anonim_5
Хомо_сапиенс• 21 ноября 2024
4
Ответ дляЯ таке знаю
Хєрасє, збочення яке 🤣
класика
like 4
anonim_111
Янгол в камуфляжі• 21 ноября 2024
5
А мыть его не надо?
anonim_4
автор Обстановщица • 21 ноября 2024
6
Ответ дляЯ таке знаю
А шо написано позаду?
Проварити або обсмажити 5-10 хв.
Чи краще кидати в окріп? І що потім з цими гадами робити?
anonim_157
Я таке знаю• 21 ноября 2024
7
Ответ дляХомо_сапиенс
класика
Вибачте, я не спец по заморозках
heart 2 clown_face 2
anonim_83
БЦАшка• 21 ноября 2024
8
Ответ дляОбстановщица
Проварити або обсмажити 5-10 хв.
Чи краще кидати в окріп? І що потім з цими гадами робити?
Їсти.
Можна ще за схемою вище, обсмажити з часником і залити теріяки.
Макарони залишаємо
heart 1
noavatar
So_so• 21 ноября 2024
9
Я делаю спагетти. Сначала на оливковом масле обжариваю чеснок. Потом сам коктейль (размороженный предварительно, вода стекла, можно в дуршлаг высыпать и окунь в гор воду и дать стечь) высыпаю на сковороду, немного обжариваю, лишняя жидкость испаряется, вливаю сливки, доб сливочный сыр и белое вино, как только соус образовался (2 мин), добавляю отваренные спагетти и всё перемешиваю и даю настояться.
anonim_83
БЦАшка• 21 ноября 2024
10
Якщо ніколи не їли, будьте обережні. Кальмарчик. Може дати несподіваний присмак
woman_facepalming 6
anonim_157
Я таке знаю• 21 ноября 2024
11
Ответ дляОбстановщица
Проварити або обсмажити 5-10 хв.
Чи краще кидати в окріп? І що потім з цими гадами робити?
Може севіче?
anonim_4
автор Обстановщица • 21 ноября 2024
12
Дівчата, кажіть, шо з цим робити , бо зараз викину нах…
woman_facepalming 7
anonim_17
Уси Пуси• 21 ноября 2024
13
Ответ дляОбстановщица
Дівчата, кажіть, шо з цим робити , бо зараз викину нах…
Вам вище написали самий ідеальний варіант з пастою. Можете з рисом зробити.
Я тушкую в вершках з часником. Паралельно вариться паста, я коли вона вже майже готова, додаю до сковорідки з морепродуктами, попередньо додавши трохи води з-під пасти. На сковороді буквально 2 хвилини доводите до готовності все разом. Ідеально. А якщо ще перед подачею додати пармезан… 😋😋😋

Так можна готувати будь-які морепродукти, рибу. Перевірено роками.
like 2
anonim_25
Я не в теме• 21 ноября 2024
14
Ответ дляОбстановщица
Дівчата, кажіть, шо з цим робити , бо зараз викину нах…
Ото правильно. Викидайте
clown_face 3 heart 1
noavatar
kissulichka• 21 ноября 2024
15
Вы не знаете как приготовить коктейль? Чай заварить можете? Кофе?
woman_facepalming 4
anonim_4
автор Обстановщица • 22 ноября 2024
16
Ответ дляЯ не в теме
Ото правильно. Викидайте
Вірите? Так і викинула. Посмажила з часником в маслі, вся хата смердить, охолонуло- виктнула.
Але не спробуєш- не взнаєш
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff