ГороховаЯ• 01 декабря 2024
Маринад для запеченной свинины.
Порекомендуйте проверенный и вкусный маринад для свинины, пожалуйста.
Какой ваш любимый рецепт?
Какой ваш любимый рецепт?
Тётя Хрюша• 01 декабря 2024
Немає маринаду певного, бо любимо просто смак запеченого мʼяса. гірчиця, сіль, спеції, можна трохи майонезу. Але якщо замаринувати в мінералці, то буде дуже ніжна.
1
Бриджит_Фрикандо• 01 декабря 2024
Люблю маринувати м´ясо перед запіканням в вологому маринаді. Але це час. Варю маринад. Літр води, на 700-800 гр м´яса 4 ч.л солі і різні спеції: перець горошком духмяний, чорний, коріандр горошком, часник, лист лавровий, ялівець. Коли маринад покипів пару хвилин його необхідно охолодити. В маринаді м´ясо тримати мінімум 3 год, а можна довше. Я можу і пару днів. Перед запіканням м´ясо достати, обсушити, обв´язати ниткою.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу