Ранковий базар• 05 декабря 2024
Штолени попекли вже, господиньки?!
Я цього року довго налаштовуюсь. Завтра попечу, намочила сухофрукти в апельсиновому соці і ромі.
Подобається ця традиція, років 5 вже пекла.
Ви відчуваєте різницю, коли полежали тиждень і місяць. Я щось не дуже. Тому дуже зарання і не поспішала цього року. Ще б світло не підвело б. А то буде мені...
Подобається ця традиція, років 5 вже пекла.
Ви відчуваєте різницю, коли полежали тиждень і місяць. Я щось не дуже. Тому дуже зарання і не поспішала цього року. Ще б світло не підвело б. А то буде мені...
2
6
автор
Ранковий базар
• 05 декабря 2024
Ответ дляSo_so
Я куплю в Сильпо))
Тоже хороший варіант.
Але я все ж хочу зберегти цю традицію випікання штолену, куті, пасок.
Для мене це не тільки про смачну страву, а запах випічки, процес.
Але я все ж хочу зберегти цю традицію випікання штолену, куті, пасок.
Для мене це не тільки про смачну страву, а запах випічки, процес.
11
Я на хвилинку• 05 декабря 2024
Ответ дляРанковий базар
Тоже хороший варіант.
Але я все ж хочу зберегти цю традицію випікання штолену, куті, пасок.
Для мене це не тільки про смачну страву, а запах випічки, процес.
Але я все ж хочу зберегти цю традицію випікання штолену, куті, пасок.
Для мене це не тільки про смачну страву, а запах випічки, процес.
А для мене срач на кухні :)
6
2
Указка• 05 декабря 2024
Я паски пеку много лет, хотя атеистка. Просто люблю праздничную выпечку.
А вот штоллен ни разу не пекла. Каждый раз заранее забываю, а просто без повода испечь - нет настроения.
А вот штоллен ни разу не пекла. Каждый раз заранее забываю, а просто без повода испечь - нет настроения.
3
Ms. Сама прямота• 05 декабря 2024
Ответ дляРанковий базар
Тоже хороший варіант.
Але я все ж хочу зберегти цю традицію випікання штолену, куті, пасок.
Для мене це не тільки про смачну страву, а запах випічки, процес.
Але я все ж хочу зберегти цю традицію випікання штолену, куті, пасок.
Для мене це не тільки про смачну страву, а запах випічки, процес.
Паски и кутя понятно, но традиции штолена у нас не было .
15
Бабулька• 05 декабря 2024
Ответ дляРанковий базар
Тоже хороший варіант.
Але я все ж хочу зберегти цю традицію випікання штолену, куті, пасок.
Для мене це не тільки про смачну страву, а запах випічки, процес.
Але я все ж хочу зберегти цю традицію випікання штолену, куті, пасок.
Для мене це не тільки про смачну страву, а запах випічки, процес.
С каких пор штолен стал традцией у нас? Для Украины это относительно новое блюдо
19
Пліснявілий сир• 05 декабря 2024
Ответ дляРанковий базар
Тоже хороший варіант.
Але я все ж хочу зберегти цю традицію випікання штолену, куті, пасок.
Для мене це не тільки про смачну страву, а запах випічки, процес.
Але я все ж хочу зберегти цю традицію випікання штолену, куті, пасок.
Для мене це не тільки про смачну страву, а запах випічки, процес.
Откуда в Украине эта традиция?
11
Указка• 05 декабря 2024
Ответ дляJulieta78
В прошлом году пекла впервые. Восторг!
В этом году ещё не пекла, на следующей неделе буду. Уже не дождусь.
Печь для меня морока, я не дружу с тестом. Но штоллен полюбила,поэтому буду мучаться.
В этом году ещё не пекла, на следующей неделе буду. Уже не дождусь.
Печь для меня морока, я не дружу с тестом. Но штоллен полюбила,поэтому буду мучаться.
Читаю и думаю, может, и мне все же надо)) Хотя в этом году опять собиралась покупать.
Поделитесь рецептом, плз.
Поделитесь рецептом, плз.
Анонім Перший• 05 декабря 2024
Ответ дляПліснявілий сир
Откуда в Украине эта традиция?
Тоже интересно. В Украине традиционно на Рождество колачи (калачи) и рулеты пекли, но никак не немецкие штоллены)))
3
Ответ дляУказка
Читаю и думаю, может, и мне все же надо)) Хотя в этом году опять собиралась покупать.
Поделитесь рецептом, плз.
Поделитесь рецептом, плз.
Я пекла по рецепту Глинской в инсте. Моя подруга его испытала неоднократно, а потом и я за ней.. Несмотря на то, что я дуб дубом в тесте, у меня все вышло.
1
Кому там слова не давали• 05 декабря 2024
Ніколи не пробувала, то не знаю, чи є сенс заморочитися.
Пасочки печу, морока, але ж знаю, заради чого)
Пасочки печу, морока, але ж знаю, заради чого)
автор
Ранковий базар
• 05 декабря 2024
Ответ дляЯ на хвилинку
А для мене срач на кухні :)
Куди ж без цього)
Перезагрузка• 05 декабря 2024
Ответ дляПліснявілий сир
Откуда в Украине эта традиция?
Я тоже такой не знаю.🤷♀️
автор
Ранковий базар
• 05 декабря 2024
Ответ дляMs. Сама прямота
Паски и кутя понятно, но традиции штолена у нас не было .
Да, не було.
Ця традиція відносно недавно з´явилась. Мені вона подобається, тому хочу, щоб прижилася.
Бабуся зазвичай на Різдво пироги всякі пекла до узвару. Моя сім´я не дуже любить пироги і пиріжки. На Різдво багато смачної їжі, вони не розходяться, засихають, пропадають. А штолен довго лежить, можна їсти тиждень по шматку щодня. Люблю на гостинець передать свекрам, батькам
Ця традиція відносно недавно з´явилась. Мені вона подобається, тому хочу, щоб прижилася.
Бабуся зазвичай на Різдво пироги всякі пекла до узвару. Моя сім´я не дуже любить пироги і пиріжки. На Різдво багато смачної їжі, вони не розходяться, засихають, пропадають. А штолен довго лежить, можна їсти тиждень по шматку щодня. Люблю на гостинець передать свекрам, батькам
3
1
автор
Ранковий базар
• 05 декабря 2024
Ответ дляСвисток ля-минор
Я печу ті, що спрощені
Я теж не складний рецепт. Він дуже простий
язззззь!!!• 05 декабря 2024
Ответ дляРанковий базар
Да, не було.
Ця традиція відносно недавно з´явилась. Мені вона подобається, тому хочу, щоб прижилася.
Бабуся зазвичай на Різдво пироги всякі пекла до узвару. Моя сім´я не дуже любить пироги і пиріжки. На Різдво багато смачної їжі, вони не розходяться, засихають, пропадають. А штолен довго лежить, можна їсти тиждень по шматку щодня. Люблю на гостинець передать свекрам, батькам
Ця традиція відносно недавно з´явилась. Мені вона подобається, тому хочу, щоб прижилася.
Бабуся зазвичай на Різдво пироги всякі пекла до узвару. Моя сім´я не дуже любить пироги і пиріжки. На Різдво багато смачної їжі, вони не розходяться, засихають, пропадають. А штолен довго лежить, можна їсти тиждень по шматку щодня. Люблю на гостинець передать свекрам, батькам
Де вона з´явилась? Це національне німецьке.
2
З царем в голові• 05 декабря 2024
Я цих штоленах +10 кг за пів року набрала, правда купувала великі кілограмові з марципаном.
язззззь!!!• 05 декабря 2024
Ответ дляЗ царем в голові
Я цих штоленах +10 кг за пів року набрала, правда купувала великі кілограмові з марципаном.
Вы их півроку жерли в Німеччині? Їх жеж тільки на свято продають
2
1
З царем в голові• 05 декабря 2024
Ответ дляязззззь!!!
Вы их півроку жерли в Німеччині? Їх жеж тільки на свято продають
По -перше не в Німеччині, по-друге не жерла, жруть тільки свіні, по-третє їх починають продавати з осені і до весни, а в деяких магазинах вони є увесь рік.
1
Зрадорозганячка• 05 декабря 2024
Обожнюю штоллений, ще не пекла цього року, але буду обов´язково. Вже купила ром. Ще обираю рецепт.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу