sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Рыба и морепродукты
anonim_192
Наездница• 02 января в 20:31

Запечь семгу

Как лучше запечь стейк семги в фольге или без? И еще, посоветовали замариновать в лимоном соке, кто-то делал так? Спасибо.
28 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_153
Луноликая Вика• 02 января в 20:32
1
прочитала запечь смегму))))
face_with_tears_of_joy 3 woman_facepalming 5
anonim_125
Червона калина• 02 января в 20:34
2
В закрытый контейнер с небольшим количеством воды на 2 минуты - пауза - ещё 2 мин в микроволновку - и готово
dislike 7
anonim_56
Мая твая не панимать• 02 января в 20:37
3
Ответ дляЛуноликая Вика
прочитала запечь смегму))))
И я)))
anonim_186
Блакитна устриця• 02 января в 20:38
4
Сьомгу роблю або у мікрохвильовці (це якщо шматками, мій улюблений метод): поклали шматки на тарілку, посолили, накрили харчової плівкою (не фольгою) і на 4 хв в мікрохвильову. Виходить ’бІмба’- дуже смачно.
Другий спосіб, якщо філе половини рибини - тоді за розмірами доводиться в духовці робити. Посолили, поклали на фольгу на деко, накрили фольгою і запікати. За пару хвилин до готовності відкрили фольгу.
Ніяких лимонів, петрушко і такого іншого я не використовую. Пробувала робити і з маринадами і лимоном і т.д. - фігня. Сьомга потребує лише солі і виходить ’бомба ракета’, навіщо псувати її смак?
dislike 2 like 2
anonim_55
Курочка-чубаточка• 02 января в 20:39
5
На мясорубку перекрутить сёмгу + 2 картошки сырые + манка + цыбулыну + 2 яйца и выложить в противень и запечь
pouting_face 2 face_with_tears_of_joy 2
noavatar
Murzeelka• 02 января в 20:39
6
Замариновать сперва в небольшом количестве соевого соуса, чеснока и острого перца, чуть коричневого сахара.
Сделать лодочки из фольги, туда -стейки,капнуть на ни виски или коньяк.
В разогретую до 180 духовку на 20 минут.
anonim_23
Квітка Миру• 02 января в 20:39
7
Тільки що робила
attached-photo
dislike 2 like 5
anonim_214
Невгамовна• 02 января в 20:41
8
Ответ дляКурочка-чубаточка
На мясорубку перекрутить сёмгу + 2 картошки сырые + манка + цыбулыну + 2 яйца и выложить в противень и запечь
ну зачем? вот зачем?
like 6
anonim_192
автор Наездница • 02 января в 20:42
9
Ответ дляКвітка Миру
Тільки що робила
Не в фольге? В духовке?
anonim_55
Курочка-чубаточка• 02 января в 20:42
10
Ответ дляНевгамовна
ну зачем? вот зачем?
Необычно и вкусно
anonim_184
буреЛОМКА• 02 января в 20:42
11
Я люблю в мультиварці робити, лимоном полити зверху обовʼязково
anonim_23
Квітка Миру• 02 января в 20:46
12
Ответ дляНаездница
Не в фольге? В духовке?
Так як на фото. Без фольги.
heart 1 dislike 1
anonim_147
Папобус• 02 января в 20:50
13
Запікаю без фольги. Маринади, які найбільше подобаються: соєвий соус , гірчиця, мед
Або соєвий соус, рисовий оцет, корейська гостра паста з перців, забула як називається,
Або трохи сметани, сухий часник, кріп.
Або ще один класний рецепт -на пательні з помідорами черрі, шпинатом у вершковому соусі.
anonim_186
Блакитна устриця• 02 января в 20:58
14
Ответ дляКвітка Миру
Тільки що робила
Рибу перетримали, перетримана дуже і суха. Я раніше робила таку саму помилку, потім навчилася готувати смачно - її не можна тримати довго. І без води і овочів вона значно смачніша.
dislike 1
anonim_192
автор Наездница • 02 января в 21:00
15
Ответ дляБлакитна устриця
Рибу перетримали, перетримана дуже і суха. Я раніше робила таку саму помилку, потім навчилася готувати смачно - її не можна тримати довго. І без води і овочів вона значно смачніша.
Це тому що без фольгі та не в духовці, напевно.
anonim_87
Маю декілька думок• 02 января в 21:00
16
Живу в Італії.
Посолити, поперчити, змастити олією на 200 гр на 20 хв в духовку, накривати не треба
Нічого видумувати не треба
like 3
anonim_23
Квітка Миру• 02 января в 21:00
17
Ответ дляБлакитна устриця
Рибу перетримали, перетримана дуже і суха. Я раніше робила таку саму помилку, потім навчилася готувати смачно - її не можна тримати довго. І без води і овочів вона значно смачніша.
Кому значно смачніша без овочів?
Ми їмо її двічі в тиждень, то ж готую за різними рецептами і готую дуже смачно для своєї родини.
dislike 1
anonim_186
Блакитна устриця• 02 января в 21:01
18
Ответ дляНаездница
Це тому що без фольгі та не в духовці, напевно.
Так її і в духовці можна так само ’засушити’ . Сьомга готується супер швидко, значно швидше, ніж цибуля, морква чи помідори) Тому або готові овочі і перетримана сьомга, або смачна риба без овочів.
like 1 woman_facepalming 2
anonim_23
Квітка Миру• 02 января в 21:01
19
Ответ дляНаездница
Це тому що без фольгі та не в духовці, напевно.
А в чому ? В печі на вуглях
dislike 1
anonim_23
Квітка Миру• 02 января в 21:04
20
Ответ дляБлакитна устриця
Так її і в духовці можна так само ’засушити’ . Сьомга готується супер швидко, значно швидше, ніж цибуля, морква чи помідори) Тому або готові овочі і перетримана сьомга, або смачна риба без овочів.
Помідори з цибулею були бланшеровані і майже готові. Я не для вас готувала. Нам дуже смачно
Моркви на фото немає
dislike 2
anonim_186
Блакитна устриця• 02 января в 21:07
21
Ответ дляКвітка Миру
Помідори з цибулею були бланшеровані і майже готові. Я не для вас готувала. Нам дуже смачно
Моркви на фото немає
Бланширування - це обробка продуктів парою або окропом. У вас на фото явно кинули овочі у форму до риби, щоб ’більше було’. Ніхто їх не бланширував. І моркви на фото немає:)
Якщо вам смачно - на здоров´я. Я поділилася власним досвідом, бо готую сьомгу щотижня і таки розумію як її не зіпсувати.
anonim_23
Квітка Миру• 02 января в 21:15
22
Ответ дляБлакитна устриця
Бланширування - це обробка продуктів парою або окропом. У вас на фото явно кинули овочі у форму до риби, щоб ’більше було’. Ніхто їх не бланширував. І моркви на фото немає:)
Якщо вам смачно - на здоров´я. Я поділилася власним досвідом, бо готую сьомгу щотижня і таки розумію як її не зіпсувати.
Взагалі не зрозуміло з чого ви взяли, що можете надавати оцінку моїй страві. І писати свої недолугі коментарі під моїм фото.
Ваш досвід мене не цікавить .
dislike 2
anonim_196
Забобонний фрукт• 02 января в 21:41
23
Ответ дляБлакитна устриця
Сьомгу роблю або у мікрохвильовці (це якщо шматками, мій улюблений метод): поклали шматки на тарілку, посолили, накрили харчової плівкою (не фольгою) і на 4 хв в мікрохвильову. Виходить ’бІмба’- дуже смачно.
Другий спосіб, якщо філе половини рибини - тоді за розмірами доводиться в духовці робити. Посолили, поклали на фольгу на деко, накрили фольгою і запікати. За пару хвилин до готовності відкрили фольгу.
Ніяких лимонів, петрушко і такого іншого я не використовую. Пробувала робити і з маринадами і лимоном і т.д. - фігня. Сьомга потребує лише солі і виходить ’бомба ракета’, навіщо псувати її смак?
А филе в микроволновке почему не подходит?
Из за малого объема мяса как бы?
anonim_186
Блакитна устриця• 02 января в 22:56
24
Ответ дляЗабобонний фрукт
А филе в микроволновке почему не подходит?
Из за малого объема мяса как бы?
Через малий об´єм мікрохвильовки :)
Філе (з половини тушки) не поміститься у мікрохвильовку, лише у духовку. Якщо філе порізане на шматочки без кісток та шкіри - воно чудово готується у свч печі.
anonim_196
Забобонний фрукт• 02 января в 23:34
25
Ответ дляБлакитна устриця
Через малий об´єм мікрохвильовки :)
Філе (з половини тушки) не поміститься у мікрохвильовку, лише у духовку. Якщо філе порізане на шматочки без кісток та шкіри - воно чудово готується у свч печі.
Ну я обычно около 400-500 грамм пркупаю)
Посолить, пленкой пищевой закрыть и в микроволновку можно, а пленка не поплавится?)
800 мощность или меньше?
Так, чтоб не пересушить, сколько по времени приблизительно?
anonim_186
Блакитна устриця• 02 января в 23:44
26
Ответ дляЗабобонний фрукт
Ну я обычно около 400-500 грамм пркупаю)
Посолить, пленкой пищевой закрыть и в микроволновку можно, а пленка не поплавится?)
800 мощность или меньше?
Так, чтоб не пересушить, сколько по времени приблизительно?
У мене маленька по об´єму мікрохвильовка. Половина філе на шкірі без кісток і голови це грам 700-800 напевно. Але ця половинка довга, вона не поміститься на ’тарілку’ мікрохвильовки ніяк.
Плівка не плавиться, я купую плівку, яка передбачає високі температури,її можна використовувати у мікрохвильовці, вона навіть не деформується. Основне її призначення для сьомги - щоб риба не сушилася і пічка залишалася чистою, інакше жир з риби забруднюватиме мікрохвильовку у процесі приготування.
По часу я готую стейки десь 4 хв, потужність виставлена одна, я її ніколи не регулюю. Я орієнтуюсь на колір - риба має стати з насиченого помаранчевого ніжно рожевою. Приготована в мікрохвильовці сьомга дуже соковита. Вона в мене ніколи не виходить такою ніжною і соковитою на пательні чи у духовці.
anonim_196
Забобонний фрукт• 02 января в 23:46
27
Ответ дляБлакитна устриця
У мене маленька по об´єму мікрохвильовка. Половина філе на шкірі без кісток і голови це грам 700-800 напевно. Але ця половинка довга, вона не поміститься на ’тарілку’ мікрохвильовки ніяк.
Плівка не плавиться, я купую плівку, яка передбачає високі температури,її можна використовувати у мікрохвильовці, вона навіть не деформується. Основне її призначення для сьомги - щоб риба не сушилася і пічка залишалася чистою, інакше жир з риби забруднюватиме мікрохвильовку у процесі приготування.
По часу я готую стейки десь 4 хв, потужність виставлена одна, я її ніколи не регулюю. Я орієнтуюсь на колір - риба має стати з насиченого помаранчевого ніжно рожевою. Приготована в мікрохвильовці сьомга дуже соковита. Вона в мене ніколи не виходить такою ніжною і соковитою на пательні чи у духовці.
Спасибо! Попробую сделать )
anonim_186
Блакитна устриця• 02 января в 23:51
28
Ответ дляЗабобонний фрукт
Спасибо! Попробую сделать )
Будь ласка!
Ви можете спробувати відрізати кілька шматочків філе (кубиками), покласти на блюдце, закрити плівкою і спробувати приготувати так хвилини 2,5 десь. Потім вирішите чи сподобалося вам так чи ні.
Якщо обгортатимете плівкою, то згори десь зробіть пару проколів виделкою чи кінчиком ножа, щоб пара виходила і не’стріляла’ в процесі приготування)
Якщо маєте сумнів - то можна зупинити мікрохвильовку і подивитися що з рибою - готова чи ні. Як не готова - ще тримати. Я так у своїй ’пристрілювалася’ до часу приготування. Головне - не пересушити.
Смачного!
heart 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff