Упругая попка• 04 января в 19:21
Олії в раціоні
Яких олій найбільше в вашому раціоні?
Результат:
вже голосів:
42
16 (38.1%)
Соняшникова рафінована
6 (14.29%)
Соняшникова нерафінована
5 (11.9%)
Оливкова нерафінована
4 (9.52%)
Оливкова рафінована
4 (9.52%)
Свій варіант
3 (7.14%)
Авокадо
3 (7.14%)
Кукурудзяна
1 (2.38%)
Лляна
0 (0%)
Соєва
0 (0%)
Гарбузова
Радостина• 04 января в 19:23
Подсолнечное рафинированное и оливковое нерафинированное 50/50. И сливочное масло)
1
автор
Упругая попка
• 04 января в 19:26
3
Будьте так ласкаві• 04 января в 19:29
Подсолнечное ароматное нерафинированное, рафинированное и оливковое
Оливкова екстра вірджн в склі, чиста кунжутна в склі і трохи рафінованої соняшникової для жарки+вершкове масло. Ще авокадо майже щодня, обожнюю.
Щоденный сніданок: 2 смажені яйця, зелений салат з томатами і авокадо +смажене насіння. Заправляю оливковою та кунжутною олією з лимонним соком і гранатовим соусом.
Щоденный сніданок: 2 смажені яйця, зелений салат з томатами і авокадо +смажене насіння. Заправляю оливковою та кунжутною олією з лимонним соком і гранатовим соусом.
3
автор
Упругая попка
• 04 января в 19:35
Ответ дляА.р.і
Оливкова екстра вірджн в склі, чиста кунжутна в склі і трохи рафінованої соняшникової для жарки+вершкове масло. Ще авокадо майже щодня, обожнюю.
Щоденный сніданок: 2 смажені яйця, зелений салат з томатами і авокадо +смажене насіння. Заправляю оливковою та кунжутною олією з лимонним соком і гранатовим соусом.
Щоденный сніданок: 2 смажені яйця, зелений салат з томатами і авокадо +смажене насіння. Заправляю оливковою та кунжутною олією з лимонним соком і гранатовим соусом.
На новий рік подарували три літри Агуреліо з Греції. Це найкращий подарунок за останній час.
Авокадо купуєте на Iherb?
Авокадо купуєте на Iherb?
автор
Упругая попка
• 04 января в 19:36
Ответ дляБудьте так ласкаві
Подсолнечное ароматное нерафинированное, рафинированное и оливковое
Повертаючись з Криму колись купували на оліярнях, соняшникову. В нас таку знайти не можу
1
Пусин Кукин• 04 января в 19:40
Соняшникова високоолеїнова рафінована - для жарки та супів.
Кукурудзяна - для салатів.
Оливкова - дуже не подобається смак.
Кукурудзяна - для салатів.
Оливкова - дуже не подобається смак.
1
Пусин Кукин• 04 января в 19:41
Ответ дляУпругая попка
Теж сьогодні зробила. Топлене.
На топленому смажити шкідливо.
Почитайте дослідження на цю тему.
Почитайте дослідження на цю тему.
автор
Упругая попка
• 04 января в 19:41
Ответ дляПусин Кукин
На топленому смажити шкідливо.
Почитайте дослідження на цю тему.
Почитайте дослідження на цю тему.
Я не смажу взагалі нічого.
ПолБатона• 04 января в 19:57
Очень вкусное греческое Каламата,вкус оливки но только на салаты а так топленое
Пусин Кукин• 04 января в 19:57
Ответ дляУпругая попка
Я не смажу взагалі нічого.
Ви не робите яєчню, омлети?
Впораюсь зі всим• 04 января в 20:45
Ответ дляПусин Кукин
На топленому смажити шкідливо.
Почитайте дослідження на цю тему.
Почитайте дослідження на цю тему.
Де про це можна почитати? Швидке гуглення показує тільки результати про користь смаження на топлему маслі.
В курсі діла• 04 января в 22:56
Виключно сиродавлені - оливкова, кунжутна, чіа, росторопші, гарбузова.
В курсі діла• 04 января в 22:56
Ответ дляПусин Кукин
На топленому смажити шкідливо.
Почитайте дослідження на цю тему.
Почитайте дослідження на цю тему.
Смажити шкідливо на вершковому. На топленому якраз і можна.
Ви щось наплутали
Ви щось наплутали
автор
Упругая попка
• 04 января в 23:05
Ответ дляВ курсі діла
Виключно сиродавлені - оливкова, кунжутна, чіа, росторопші, гарбузова.
Недавно статтю читала, що в сиродавленій може бути ботулізм
В курсі діла• 04 января в 23:09
Ответ дляУпругая попка
Недавно статтю читала, що в сиродавленій може бути ботулізм
Ну то їжте рафіновану на здоров´я)
автор
Упругая попка
• 04 января в 23:16
Ответ дляВ курсі діла
Ну то їжте рафіновану на здоров´я)
Я без вас вирішу яку мені їсти)
Вам бачу і стродавлена без толку
Вам бачу і стродавлена без толку
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу