sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_71
Аннуитет• 04 января в 19:25

Хто сам пече Київський торт? Можна свіжі білки не заквашені?

Не встигаю квасити. Яка різниця?
Це важливо?
17 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_181
Полтавська галушка• 04 января в 19:30
1
Меренга буде нестабільною, і,якщо у вас нема досвіду, то просто опаде
like 1 dislike 3
noavatar
timyrkina• 04 января в 19:35
2
Ніколи не квасила, роблю із тих яєць, що є в холодильнику, тобто свіжо куплених.
Бізе (чи меренга, як вона там правильно називається?) чудово просихає, вкуснєнько всім😉
attached-photo
attached-photo
attached-photo
attached-photo
attached-photo
heart 26 like 3
anonim_71
автор Аннуитет • 04 января в 19:37
3
Ответ дляПолтавська галушка
Меренга буде нестабільною, і,якщо у вас нема досвіду, то просто опаде
Досвід є. Але не на 100% впевнена що пекла із незаквашених
anonim_33
все по ГОСТу!• 04 января в 19:37
4
Ответ дляtimyrkina
Ніколи не квасила, роблю із тих яєць, що є в холодильнику, тобто свіжо куплених.
Бізе (чи меренга, як вона там правильно називається?) чудово просихає, вкуснєнько всім😉
класс
like 4
anonim_71
автор Аннуитет • 04 января в 19:38
5
Ответ дляtimyrkina
Ніколи не квасила, роблю із тих яєць, що є в холодильнику, тобто свіжо куплених.
Бізе (чи меренга, як вона там правильно називається?) чудово просихає, вкуснєнько всім😉
Вау вау))))
Тоді іду готувати)
У вас навіть декор по класиці🫶🏻
anonim_181
Зубожиння• 04 января в 19:38
6
Можна, але краще хоча б на кілька годин на столі залишити - вам легше буде
anonim_71
автор Аннуитет • 04 января в 19:38
7
Ответ дляЗубожиння
Можна, але краще хоча б на кілька годин на столі залишити - вам легше буде
Дякую, ок
anonim_181
Зубожиння• 04 января в 19:39
8
Ответ дляАннуитет
Дякую, ок
Вони легше збиваються навіть) але я і зі свіжих готувала, все більш ніж ок
noavatar
timyrkina• 04 января в 19:39
9
Ответ дляАннуитет
Вау вау))))
Тоді іду готувати)
У вас навіть декор по класиці🫶🏻
да, стараюсь щось максимально схоже робити. Дякую
like 1 heart 4
anonim_133
Бегущаяпо• 04 января в 19:40
10
Ответ дляtimyrkina
Ніколи не квасила, роблю із тих яєць, що є в холодильнику, тобто свіжо куплених.
Бізе (чи меренга, як вона там правильно називається?) чудово просихає, вкуснєнько всім😉
какие орехи используете?
noavatar
evgeniiya• 04 января в 19:42
11
Ответ дляtimyrkina
Ніколи не квасила, роблю із тих яєць, що є в холодильнику, тобто свіжо куплених.
Бізе (чи меренга, як вона там правильно називається?) чудово просихає, вкуснєнько всім😉
Обалдеть
noavatar
timyrkina• 04 января в 19:43
12
Ответ дляБегущаяпо
какие орехи используете?
найбільше с кешью подобається. Але робила і з фундуком, і з грецькими навіть. Але кешью - це топ)))
heart 3
anonim_133
Бегущаяпо• 04 января в 19:47
13
Ответ дляtimyrkina
найбільше с кешью подобається. Але робила і з фундуком, і з грецькими навіть. Але кешью - це топ)))
вопрос скорее всего дурацкий, но спрошу - есть ли шанс испечь хорошо в газовой духовке, где нет даже термометра?
anonim_71
автор Аннуитет • 04 января в 19:48
14
Ответ дляtimyrkina
найбільше с кешью подобається. Але робила і з фундуком, і з грецькими навіть. Але кешью - це топ)))
І я взяла кешью
attached-photo
like 1
noavatar
timyrkina• 04 января в 20:03
15
Ответ дляБегущаяпо
вопрос скорее всего дурацкий, но спрошу - есть ли шанс испечь хорошо в газовой духовке, где нет даже термометра?
Не знаю, бо робила завжди в електро з термометром🤷‍♀️
anonim_23
Играю у края• 04 января в 20:17
16
Главное чтобы белки были не холодные.
anonim_206
Большой секретик• 04 января в 20:45
17
Ответ дляtimyrkina
Ніколи не квасила, роблю із тих яєць, що є в холодильнику, тобто свіжо куплених.
Бізе (чи меренга, як вона там правильно називається?) чудово просихає, вкуснєнько всім😉
Вы крутая)
heart 4
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff