Аннуитет• 04 января в 19:25
Хто сам пече Київський торт? Можна свіжі білки не заквашені?
Не встигаю квасити. Яка різниця?
Це важливо?
Це важливо?
Полтавська галушка• 04 января в 19:30
Меренга буде нестабільною, і,якщо у вас нема досвіду, то просто опаде
1
3
автор
Аннуитет
• 04 января в 19:37
Ответ дляПолтавська галушка
Меренга буде нестабільною, і,якщо у вас нема досвіду, то просто опаде
Досвід є. Але не на 100% впевнена що пекла із незаквашених
все по ГОСТу!• 04 января в 19:37
Ответ дляtimyrkina
Ніколи не квасила, роблю із тих яєць, що є в холодильнику, тобто свіжо куплених.
Бізе (чи меренга, як вона там правильно називається?) чудово просихає, вкуснєнько всім😉
Бізе (чи меренга, як вона там правильно називається?) чудово просихає, вкуснєнько всім😉
класс
4
автор
Аннуитет
• 04 января в 19:38
Ответ дляtimyrkina
Ніколи не квасила, роблю із тих яєць, що є в холодильнику, тобто свіжо куплених.
Бізе (чи меренга, як вона там правильно називається?) чудово просихає, вкуснєнько всім😉
Бізе (чи меренга, як вона там правильно називається?) чудово просихає, вкуснєнько всім😉
Вау вау))))
Тоді іду готувати)
У вас навіть декор по класиці🫶🏻
Тоді іду готувати)
У вас навіть декор по класиці🫶🏻
Зубожиння• 04 января в 19:38
Можна, але краще хоча б на кілька годин на столі залишити - вам легше буде
автор
Аннуитет
• 04 января в 19:38
Ответ дляЗубожиння
Можна, але краще хоча б на кілька годин на столі залишити - вам легше буде
Дякую, ок
Зубожиння• 04 января в 19:39
Ответ дляАннуитет
Дякую, ок
Вони легше збиваються навіть) але я і зі свіжих готувала, все більш ніж ок
Бегущаяпо• 04 января в 19:40
Ответ дляtimyrkina
Ніколи не квасила, роблю із тих яєць, що є в холодильнику, тобто свіжо куплених.
Бізе (чи меренга, як вона там правильно називається?) чудово просихає, вкуснєнько всім😉
Бізе (чи меренга, як вона там правильно називається?) чудово просихає, вкуснєнько всім😉
какие орехи используете?
Бегущаяпо• 04 января в 19:47
Ответ дляtimyrkina
найбільше с кешью подобається. Але робила і з фундуком, і з грецькими навіть. Але кешью - це топ)))
вопрос скорее всего дурацкий, но спрошу - есть ли шанс испечь хорошо в газовой духовке, где нет даже термометра?
автор
Аннуитет
• 04 января в 19:48
Ответ дляtimyrkina
найбільше с кешью подобається. Але робила і з фундуком, і з грецькими навіть. Але кешью - це топ)))
І я взяла кешью
1
Большой секретик• 04 января в 20:45
Ответ дляtimyrkina
Ніколи не квасила, роблю із тих яєць, що є в холодильнику, тобто свіжо куплених.
Бізе (чи меренга, як вона там правильно називається?) чудово просихає, вкуснєнько всім😉
Бізе (чи меренга, як вона там правильно називається?) чудово просихає, вкуснєнько всім😉
Вы крутая)
4
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу