Леннон_Жив!• Изменено 22 января в 18:10
Порадьте, будь ласка, рецепт лінивих вареників
Я б і з Ютубу взяла, та справа в тому, що мені потрібно знати інгредієнти конкретно на одну порцію.
1
2
Бриджит_Фрикандо• 22 января в 18:15
Я взагалі не знаю як таке можна їсти? Як робиш сам вареник класичний, то начинки багато,тісто тоненьке .а це тісто перекалапуцяне з сиром, причому сиру не покладеш багато. Просто тупо варене тісто з мізером сиру. Їдять же таке
напхався вареного тіста і радій
7
2
1
автор
Леннон_Жив!
• 22 января в 18:16
Ответ дляБриджит_Фрикандо
Я взагалі не знаю як таке можна їсти? Як робиш сам вареник класичний, то начинки багато,тісто тоненьке .а це тісто перекалапуцяне з сиром, причому сиру не покладеш багато. Просто тупо варене тісто з мізером сиру. Їдять же таке
напхався вареного тіста і радій
Ну ви ж якось хліб їсте.
Малая еще та• 22 января в 18:24
Ответ дляБриджит_Фрикандо
Я взагалі не знаю як таке можна їсти? Як робиш сам вареник класичний, то начинки багато,тісто тоненьке .а це тісто перекалапуцяне з сиром, причому сиру не покладеш багато. Просто тупо варене тісто з мізером сиру. Їдять же таке
напхався вареного тіста і радій
Если у вас перекалампоцане, еще и тупо, тогда да, невкусно.
Примарочка• 22 января в 18:26
Просто возьмите сто грамм творога,одно яйцо,ложку муки,нет никакого особого рецепта,все на глаз делают.
6
Примарочка• 22 января в 18:27
Ответ дляБриджит_Фрикандо
Я взагалі не знаю як таке можна їсти? Як робиш сам вареник класичний, то начинки багато,тісто тоненьке .а це тісто перекалапуцяне з сиром, причому сиру не покладеш багато. Просто тупо варене тісто з мізером сиру. Їдять же таке
напхався вареного тіста і радій
Вкус практически одинаковый
Помилуйте мадам• 22 января в 18:51
А для кого порція - для дитини чи для здорового дядька? Ви якось конкретніше кажіть. Там рецепт ділиться на частини по кількості яєць. Хочете як в ресторані - купуйте стерилізовані яйця і шукайте рецепт, де вказано, скільки грамм яєць, а не штук.
Светлана 50• 22 января в 19:07
300гр творога
2-3 лож.муки
1 яйце
1-2 ст.лож.вершкового масла
2 чайну.лож. цукру
Сіль
Перед подачею посипати трішки цукром і полити вершковим маслом.
2-3 лож.муки
1 яйце
1-2 ст.лож.вершкового масла
2 чайну.лож. цукру
Сіль
Перед подачею посипати трішки цукром і полити вершковим маслом.
автор
Леннон_Жив!
• 22 января в 19:08
Ответ дляПримарочка
Просто возьмите сто грамм творога,одно яйцо,ложку муки,нет никакого особого рецепта,все на глаз делают.
Дякую
автор
Леннон_Жив!
• 22 января в 19:08
Ответ дляРучки-Крючки
Роблю по цьому рецепту. Виходить 4 порції
Дякую
1
автор
Леннон_Жив!
• 22 января в 19:08
Ответ дляСветлана 50
300гр творога
2-3 лож.муки
1 яйце
1-2 ст.лож.вершкового масла
2 чайну.лож. цукру
Сіль
Перед подачею посипати трішки цукром і полити вершковим маслом.
2-3 лож.муки
1 яйце
1-2 ст.лож.вершкового масла
2 чайну.лож. цукру
Сіль
Перед подачею посипати трішки цукром і полити вершковим маслом.
Дякую
Трусиковед• 22 января в 19:42
Ответ дляПримарочка
Просто возьмите сто грамм творога,одно яйцо,ложку муки,нет никакого особого рецепта,все на глаз делают.
А дальше что делать? Я никогда такое не готовила, ела в детстве давно. Это смешать, слепить и отварить?
автор
Леннон_Жив!
• 22 января в 19:42
Ответ дляТрусиковед
А дальше что делать? Я никогда такое не готовила, ела в детстве давно. Это смешать, слепить и отварить?
По ідеї так.
Сорока-ворона• 22 января в 19:53
Я вместо муки кладу манку. Тесто как на сырники не крутое, липнет. Потом беру его ложкой раскатываю в муке в колбаску, и режу наискосок небольшими кусочками.
1
Бриджит_Фрикандо• 22 января в 23:48
Ответ дляПримарочка
Вкус практически одинаковый
Хто не вміє готувати, тому однаковий. Класичний вареник з начинкою, з тоненьким тістом ніколи не порівняється з лінивим. Це просто небо і земля.
Примарочка• 23 января в 06:55
Ответ дляБриджит_Фрикандо
Хто не вміє готувати, тому однаковий. Класичний вареник з начинкою, з тоненьким тістом ніколи не порівняється з лінивим. Це просто небо і земля.
Ну , тот кто ест,не обязательно умеет готовить
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу