Великий сатирик• 22 января в 23:40
Хліб в хліпобічці не допікається
От що воно може бути? Вже кілька разі робила і завжди він блідий і таке враженн що не кінця пропікся.
Рецепти рідні, закладка як має бути, скоринку вже ставлю темну щоб довше випікався - і все одно ледь-ледь підрум´янений.
Рецепти рідні, закладка як має бути, скоринку вже ставлю темну щоб довше випікався - і все одно ледь-ледь підрум´янений.
мимАпроходила• 22 января в 23:44
А мощность какая? Отзывы о модели хорошие? Если есть возможность, пробуйте выбрать еще более длительный режим выпечки и класть немного меньше теста.
2
Бяки-козяки• 23 января в 00:22
Может, как-то неправильно устанавливаете форму для выпечки в хлебопечь. Я первый раз когда делала, то установила не до щелчка и у меня хлеб получился недопеченный. Но, правда, при этом он еще и как-то плохо замешался.
Коник-стрибунець• 23 января в 00:39
Было такое смените режим. На одном - светлый хлеб, на другом - румянее!
автор
Великий сатирик
• 23 января в 04:00
Ответ дляСолоденька цукОрка
Який у вас рецепт?
Що кладете?
Що кладете?
Та чимало перепробувала, останній найпримітивніший був:
1. Білий хліб
Інгредієнти:
Вода – 300 мл
Пшеничне борошно – 500 г
Сіль – 1,5 ч.л.
Цукор – 2 ч.л.
Сухі дріжджі – 1,5 ч.л.
Олія – 2 ст.л.
Спосіб приготування:
Завантажте інгредієнти в хлібопічку згідно з інструкцією: спочатку рідини, потім сухі інгредієнти, дріжджі в останню чергу. Оберіть програму ’Основний хліб’ (Basic), середню корочку та натисніть старт.
1. Білий хліб
Інгредієнти:
Вода – 300 мл
Пшеничне борошно – 500 г
Сіль – 1,5 ч.л.
Цукор – 2 ч.л.
Сухі дріжджі – 1,5 ч.л.
Олія – 2 ст.л.
Спосіб приготування:
Завантажте інгредієнти в хлібопічку згідно з інструкцією: спочатку рідини, потім сухі інгредієнти, дріжджі в останню чергу. Оберіть програму ’Основний хліб’ (Basic), середню корочку та натисніть старт.
Карма хамелеона• 23 января в 07:10
Було таке, раніше додавала ще годину випікання. Але сама піч має малу потужність, тому не дуже допомогло. Зараз лише тісто змішуються та підходить перший раз у хлібопічці, далі розкладаю по алюмінієвим формам і в газову духовку - красунчики виходять.
Анонимарик• 23 января в 08:46
Ответ дляВеликий сатирик
Та чимало перепробувала, останній найпримітивніший був:
1. Білий хліб
Інгредієнти:
Вода – 300 мл
Пшеничне борошно – 500 г
Сіль – 1,5 ч.л.
Цукор – 2 ч.л.
Сухі дріжджі – 1,5 ч.л.
Олія – 2 ст.л.
Спосіб приготування:
Завантажте інгредієнти в хлібопічку згідно з інструкцією: спочатку рідини, потім сухі інгредієнти, дріжджі в останню чергу. Оберіть програму ’Основний хліб’ (Basic), середню корочку та натисніть старт.
1. Білий хліб
Інгредієнти:
Вода – 300 мл
Пшеничне борошно – 500 г
Сіль – 1,5 ч.л.
Цукор – 2 ч.л.
Сухі дріжджі – 1,5 ч.л.
Олія – 2 ст.л.
Спосіб приготування:
Завантажте інгредієнти в хлібопічку згідно з інструкцією: спочатку рідини, потім сухі інгредієнти, дріжджі в останню чергу. Оберіть програму ’Основний хліб’ (Basic), середню корочку та натисніть старт.
Уберите кол-во воды до 200 мл.
Масла- хватит и 1 ст.л.
Я еще добавляю 100 мл любого йогурта.
Хлеб волшебный получается)
Масла- хватит и 1 ст.л.
Я еще добавляю 100 мл любого йогурта.
Хлеб волшебный получается)
Сарафанное радио• 23 января в 08:52
Ответ дляАнонимарик
Уберите кол-во воды до 200 мл.
Масла- хватит и 1 ст.л.
Я еще добавляю 100 мл любого йогурта.
Хлеб волшебный получается)
Масла- хватит и 1 ст.л.
Я еще добавляю 100 мл любого йогурта.
Хлеб волшебный получается)
200 мл мало для 500 г муки.
1
Сарафанное радио• 23 января в 08:54
Ответ дляВеликий сатирик
Та чимало перепробувала, останній найпримітивніший був:
1. Білий хліб
Інгредієнти:
Вода – 300 мл
Пшеничне борошно – 500 г
Сіль – 1,5 ч.л.
Цукор – 2 ч.л.
Сухі дріжджі – 1,5 ч.л.
Олія – 2 ст.л.
Спосіб приготування:
Завантажте інгредієнти в хлібопічку згідно з інструкцією: спочатку рідини, потім сухі інгредієнти, дріжджі в останню чергу. Оберіть програму ’Основний хліб’ (Basic), середню корочку та натисніть старт.
1. Білий хліб
Інгредієнти:
Вода – 300 мл
Пшеничне борошно – 500 г
Сіль – 1,5 ч.л.
Цукор – 2 ч.л.
Сухі дріжджі – 1,5 ч.л.
Олія – 2 ст.л.
Спосіб приготування:
Завантажте інгредієнти в хлібопічку згідно з інструкцією: спочатку рідини, потім сухі інгредієнти, дріжджі в останню чергу. Оберіть програму ’Основний хліб’ (Basic), середню корочку та натисніть старт.
Можете попробовать уменьшить количество воды на 10-20 мл. В инструкции к моей хлебопечке такие рекомендации.
Анонимарик• 23 января в 08:55
Ответ дляСарафанное радио
200 мл мало для 500 г муки.
Ну, как то же пеку хлеб в хлебопечке в данной пропорции уже лет 15
И всегда она получается очень пышный и вкусный.
И всегда она получается очень пышный и вкусный.
Сарафанное радио• 23 января в 09:06
Ответ дляАнонимарик
Ну, как то же пеку хлеб в хлебопечке в данной пропорции уже лет 15
И всегда она получается очень пышный и вкусный.
И всегда она получается очень пышный и вкусный.
Я тоже пеку уже лет 20.
Анонимарик• 23 января в 09:07
Ответ дляСарафанное радио
Я тоже пеку уже лет 20.
Вот и будем печь каждая так, как считает нужным.
Чемна панночка• 23 января в 09:10
Ответ дляАнонимарик
Ну, как то же пеку хлеб в хлебопечке в данной пропорции уже лет 15
И всегда она получается очень пышный и вкусный.
И всегда она получается очень пышный и вкусный.
Так ви ж ще +100 мл йогурта додаєте
1
Анонимарик• 23 января в 09:11
Ответ дляЧемна панночка
Так ви ж ще +100 мл йогурта додаєте
очень редко.. т.к. вечно забываю его купить..
так что и с 200 все тип топ
так что и с 200 все тип топ
Чемна панночка• 23 января в 09:12
Ответ дляАнонимарик
очень редко.. т.к. вечно забываю его купить..
так что и с 200 все тип топ
так что и с 200 все тип топ
В моїй хлібопічці на 500 грам муки 330 мл води.
На 400 грам 260 мл.
Завжди гарний хліб.
Тому мені важко уявити 200 мл води на 500 грам муки, тісто буде дуже крутим
На 400 грам 260 мл.
Завжди гарний хліб.
Тому мені важко уявити 200 мл води на 500 грам муки, тісто буде дуже крутим
1
Анонимарик• 23 января в 09:41
Ответ дляЧемна панночка
В моїй хлібопічці на 500 грам муки 330 мл води.
На 400 грам 260 мл.
Завжди гарний хліб.
Тому мені важко уявити 200 мл води на 500 грам муки, тісто буде дуже крутим
На 400 грам 260 мл.
Завжди гарний хліб.
Тому мені важко уявити 200 мл води на 500 грам муки, тісто буде дуже крутим
нет.. все ок)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу