sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Первые блюда
anonim_156
Апофиозная• 10 мая в 13:30

Шурпа

Кто ее готовит? Расскажите как
13 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_116
черная мамба• 10 мая в 13:35
1
Казахи готовят
anonim_209
Медсестричка• 10 мая в 13:39
2
Інтернет в доступі?
Що заважає знайти рецепт шурупи покроково?!
anonim_153
Яжбоматусяблін• 10 мая в 13:39
3
Я готую. Тільки скажу, що в казані. Рецепт з інета беру
anonim_187
Прокачую сідниці• 10 мая в 13:39
4
Впервые слышу
anonim_108
Неваляшкина• 10 мая в 13:41
5
вариация на тему бограча
интернет в помощь
woman_facepalming 2
anonim_109
Вимагаю спілкування• 10 мая в 13:45
6
Колись в Криму їли
Баранину потрібно
Таке на один раз
anonim_143
ПолБатона• 10 мая в 13:47
7
на Херсонщині це називається чабанина, традиційна страва
anonim_77
60 метрів сметани• 10 мая в 14:00
8
Ответ дляПолБатона
на Херсонщині це називається чабанина, традиційна страва
Это в каких краях Херсонщины
anonim_156
автор Апофиозная • 10 мая в 14:01
9
Ответ дляПолБатона
на Херсонщині це називається чабанина, традиційна страва
Даже гугл не знает
anonim_143
ПолБатона• 10 мая в 14:19
10
Ответ для60 метрів сметани
Это в каких краях Херсонщины
Білозерський р-н
noavatar
Алина-1240• 10 мая в 14:20
11
В казане когда то на природе готовили, помню куча мяса туда
anonim_109
Вареничніца• 10 мая в 14:48
12
я варила баранину жирну на кістці, потім у бульйоні варили картоплю великими шматами і моркву, цибулю і болгарський перець пасерувала на вершковому маслі, крупним кубиком, додавала під кінець і повертала м´ясо вже трохи розібране на шматки, сіль, свіжа зелень
anonim_109
Вареничніца• 10 мая в 14:50
13
Інгредієнти:

Баранина на кістці (грудинка, шийка, ребра) — 800 г
Картопля — 4–5 шт., розрізати навпіл або на великі шматки
Морква — 2 шт., нарізати кружальцями або крупною соломкою
Цибуля — 2 шт., півкільцями
Болгарський перець — 1–2 шт., крупним кубиком
Помідори — 2 шт. (або 2 ст. л. томатної пасти)
Часник — 3–4 зубчики
Вершкове масло — 1 ст. л. (або топлене)
Зіра — 1 ч. л.
Коріандр — 0,5 ч. л. (мелений або зерна)
Лавровий лист — 2 шт.
Сіль, чорний перець — за смаком
Свіжа зелень (кінза, петрушка, кріп) — щедро
Приготування:

Зваріть бульйон. Залийте м’ясо холодною водою, доведіть до кипіння, зніміть піну. Додайте лавровий лист, трохи солі й варіть 1,5–2 години на повільному вогні.
Пасеруйте овочі. На вершковому маслі обсмажте цибулю до м’якості, додайте моркву, болгарський перець, томати або томатну пасту, трохи тушкуйте до появи аромату.
Додайте овочі до бульйону. Коли м’ясо стане м’яким, вийміть його, відділіть від кісток і наріжте великими шматками. У бульйон покладіть картоплю, через 10 хвилин — пасеровані овочі, м’ясо і спеції (зіра, коріандр, чорний перець). Варіть ще 10–15 хвилин.
Завершіть. Додайте подрібнений часник, за потреби досоліть. Дайте супу настоятись під кришкою 10 хвилин.
Подавайте. Посипте щедрою кількістю зелені. Смакує чудово зі свіжим лавашем або хлібом.

це варіант більш наближений до класики
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff