Апофиозная• 10 мая в 13:30
Шурпа
Кто ее готовит? Расскажите как
60 метрів сметани• 10 мая в 14:00
Ответ дляПолБатона
на Херсонщині це називається чабанина, традиційна страва
Это в каких краях Херсонщины
автор
Апофиозная
• 10 мая в 14:01
Ответ дляПолБатона
на Херсонщині це називається чабанина, традиційна страва
Даже гугл не знает
ПолБатона• 10 мая в 14:19
Ответ для60 метрів сметани
Это в каких краях Херсонщины
Білозерський р-н
Вареничніца• 10 мая в 14:48
я варила баранину жирну на кістці, потім у бульйоні варили картоплю великими шматами і моркву, цибулю і болгарський перець пасерувала на вершковому маслі, крупним кубиком, додавала під кінець і повертала м´ясо вже трохи розібране на шматки, сіль, свіжа зелень
Вареничніца• 10 мая в 14:50
Інгредієнти:
Баранина на кістці (грудинка, шийка, ребра) — 800 г
Картопля — 4–5 шт., розрізати навпіл або на великі шматки
Морква — 2 шт., нарізати кружальцями або крупною соломкою
Цибуля — 2 шт., півкільцями
Болгарський перець — 1–2 шт., крупним кубиком
Помідори — 2 шт. (або 2 ст. л. томатної пасти)
Часник — 3–4 зубчики
Вершкове масло — 1 ст. л. (або топлене)
Зіра — 1 ч. л.
Коріандр — 0,5 ч. л. (мелений або зерна)
Лавровий лист — 2 шт.
Сіль, чорний перець — за смаком
Свіжа зелень (кінза, петрушка, кріп) — щедро
Приготування:
Зваріть бульйон. Залийте м’ясо холодною водою, доведіть до кипіння, зніміть піну. Додайте лавровий лист, трохи солі й варіть 1,5–2 години на повільному вогні.
Пасеруйте овочі. На вершковому маслі обсмажте цибулю до м’якості, додайте моркву, болгарський перець, томати або томатну пасту, трохи тушкуйте до появи аромату.
Додайте овочі до бульйону. Коли м’ясо стане м’яким, вийміть його, відділіть від кісток і наріжте великими шматками. У бульйон покладіть картоплю, через 10 хвилин — пасеровані овочі, м’ясо і спеції (зіра, коріандр, чорний перець). Варіть ще 10–15 хвилин.
Завершіть. Додайте подрібнений часник, за потреби досоліть. Дайте супу настоятись під кришкою 10 хвилин.
Подавайте. Посипте щедрою кількістю зелені. Смакує чудово зі свіжим лавашем або хлібом.
це варіант більш наближений до класики
Баранина на кістці (грудинка, шийка, ребра) — 800 г
Картопля — 4–5 шт., розрізати навпіл або на великі шматки
Морква — 2 шт., нарізати кружальцями або крупною соломкою
Цибуля — 2 шт., півкільцями
Болгарський перець — 1–2 шт., крупним кубиком
Помідори — 2 шт. (або 2 ст. л. томатної пасти)
Часник — 3–4 зубчики
Вершкове масло — 1 ст. л. (або топлене)
Зіра — 1 ч. л.
Коріандр — 0,5 ч. л. (мелений або зерна)
Лавровий лист — 2 шт.
Сіль, чорний перець — за смаком
Свіжа зелень (кінза, петрушка, кріп) — щедро
Приготування:
Зваріть бульйон. Залийте м’ясо холодною водою, доведіть до кипіння, зніміть піну. Додайте лавровий лист, трохи солі й варіть 1,5–2 години на повільному вогні.
Пасеруйте овочі. На вершковому маслі обсмажте цибулю до м’якості, додайте моркву, болгарський перець, томати або томатну пасту, трохи тушкуйте до появи аромату.
Додайте овочі до бульйону. Коли м’ясо стане м’яким, вийміть його, відділіть від кісток і наріжте великими шматками. У бульйон покладіть картоплю, через 10 хвилин — пасеровані овочі, м’ясо і спеції (зіра, коріандр, чорний перець). Варіть ще 10–15 хвилин.
Завершіть. Додайте подрібнений часник, за потреби досоліть. Дайте супу настоятись під кришкою 10 хвилин.
Подавайте. Посипте щедрою кількістю зелені. Смакує чудово зі свіжим лавашем або хлібом.
це варіант більш наближений до класики
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
