Всех анонимов аноним• 14 мая в 20:57
Дівчатка, хто сам солить салко,
таке питання. Якщо засолити сало з м"ясом, м"яса товстенький прошарок , через скількі можна їсти? І як правильно засолити? Дякую!
Джага Джага• 14 мая в 21:01
Взвгвлі вже пів року як відказався від свинини.Ще ніразу не жалкував.Та і чи те що зараз продають це свинина?
6
2
Джага Джага• 14 мая в 21:03
Ответ дляКузякин
Зачем нам эта информация?
До того що немає що там солити,якщо ви самі не виростили свиню в себе в дома.І годували її хорошими харчами.
2
5
НеГолосую• 14 мая в 21:19
Ответ дляДжага Джага
Взвгвлі вже пів року як відказався від свинини.Ще ніразу не жалкував.Та і чи те що зараз продають це свинина?
Мы ж не знаем , что там у вас под видом свинины продают - козлятину или конину ...
2
Джага Джага• 14 мая в 21:20
Ответ дляНеГолосую
Мы ж не знаем , что там у вас под видом свинины продают - козлятину или конину ...
Вже по цій темі не пишу.Мене попросили що б я перейшов на іншу тему.
2
2
Твоя космішна• 14 мая в 21:46
Я солю и оно лежит ночь в комнатной температуре. Потом еще сутки в холодильнике. Дальше храню в морозилке и достаю сколько нужно. Всё отлично с мяском тоже делаем.
1
3
Танцепесенная• 14 мая в 21:56
Десь на добу засолюється великою кількістю солі і тримаємо при кімнатній температурі. Далі зайву сіль зчищаємо (можна просто ножем) і кладемо в ємності в холодильник або морозилку. Я без проблем вживаю вже на другу - третю добу
1
2
Крапипопка• 14 мая в 22:42
Ответ дляДжага Джага
Взвгвлі вже пів року як відказався від свинини.Ще ніразу не жалкував.Та і чи те що зараз продають це свинина?
А курица курица ли? А говядина, индейка? 😀
Крапипопка• 14 мая в 22:43
Ответ дляДжага Джага
До того що немає що там солити,якщо ви самі не виростили свиню в себе в дома.І годували її хорошими харчами.
Добавим, если не вспахали поле, не посеяли сами, не вырастили пшеницу для корма 🤭🤣
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
