Джавеліна• 08 июля в 13:19
Выпечка на смальце, кто делал?
Ответьте пожалуйста, есть привкус и запах смальца в готовом продукте?
Благодарю заранее за ответы.
Благодарю заранее за ответы.
Життє Бентежне• 08 июля в 13:21
Залежить від виду випічки і від смальцю. Я топлю сама, то немає.
1
Сливочная пенка• 08 июля в 13:23
Для того, аби не було запаху - треба чистий нутряний жир , з нього витопиться чистий без запаху смалець.
Випічка буде в рази калорійніша і жирніша за масло.
Колись пекли в моє дитинство з такого, через те, що не було достатньо масла. Але ми то дуже рідко практикували, бо не по випічці були, і лише пісочне печиво та пісочну основу для домашнього тортика - смачне, дуже крихке виходить і без запаху.
Випічка буде в рази калорійніша і жирніша за масло.
Колись пекли в моє дитинство з такого, через те, що не було достатньо масла. Але ми то дуже рідко практикували, бо не по випічці були, і лише пісочне печиво та пісочну основу для домашнього тортика - смачне, дуже крихке виходить і без запаху.
1
1
Мадам Тю-лю-лю• 08 июля в 13:52
Я з смальцем робила печиво на амонії через м´ясорубку. Але смалець був домашній і без запаха
Українська Мрія• 08 июля в 14:04
Ответ дляСливочная пенка
Для того, аби не було запаху - треба чистий нутряний жир , з нього витопиться чистий без запаху смалець.
Випічка буде в рази калорійніша і жирніша за масло.
Колись пекли в моє дитинство з такого, через те, що не було достатньо масла. Але ми то дуже рідко практикували, бо не по випічці були, і лише пісочне печиво та пісочну основу для домашнього тортика - смачне, дуже крихке виходить і без запаху.
Випічка буде в рази калорійніша і жирніша за масло.
Колись пекли в моє дитинство з такого, через те, що не було достатньо масла. Але ми то дуже рідко практикували, бо не по випічці були, і лише пісочне печиво та пісочну основу для домашнього тортика - смачне, дуже крихке виходить і без запаху.
Та ви шо? Прям в рази калорійніша та жирніша?
2
Сливочная пенка• 08 июля в 14:31
Ответ дляУкраїнська Мрія
Та ви шо? Прям в рази калорійніша та жирніша?
Я не шо. Що вас так розвеселило?
Якщо ви перевіряли калорійність - прошу поділитись інфою.
Про жирність, так, відчувається сильно, пам´ятаю, що ми клали менше смальцю, ніж масла за рецептом, оскільки це було відчутно у готовому виробі. До того ж на печінку було важче - це точно,
Можливо, це індивідуально. У нас із мамою печінка чутлива до таких речей, тому так.
Якщо ви перевіряли калорійність - прошу поділитись інфою.
Про жирність, так, відчувається сильно, пам´ятаю, що ми клали менше смальцю, ніж масла за рецептом, оскільки це було відчутно у готовому виробі. До того ж на печінку було важче - це точно,
Можливо, це індивідуально. У нас із мамою печінка чутлива до таких речей, тому так.
Кидстаффовна• 08 июля в 15:50
Ответ дляСливочная пенка
Я не шо. Що вас так розвеселило?
Якщо ви перевіряли калорійність - прошу поділитись інфою.
Про жирність, так, відчувається сильно, пам´ятаю, що ми клали менше смальцю, ніж масла за рецептом, оскільки це було відчутно у готовому виробі. До того ж на печінку було важче - це точно,
Можливо, це індивідуально. У нас із мамою печінка чутлива до таких речей, тому так.
Якщо ви перевіряли калорійність - прошу поділитись інфою.
Про жирність, так, відчувається сильно, пам´ятаю, що ми клали менше смальцю, ніж масла за рецептом, оскільки це було відчутно у готовому виробі. До того ж на печінку було важче - це точно,
Можливо, це індивідуально. У нас із мамою печінка чутлива до таких речей, тому так.
Вона буде калорійніша, але зовсім трохи і, звісно, не в рази.
Я_не_аноним_100%• 08 июля в 17:00
Я робила рогалики та тертий пиріг. Запаху ніякого не було, смачно.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу