sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_36
Джавеліна• 08 июля в 13:19

Выпечка на смальце, кто делал?

Ответьте пожалуйста, есть привкус и запах смальца в готовом продукте?

Благодарю заранее за ответы.
15 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_219
Вишня на торті• 08 июля в 13:20
1
Я делала. Нет никакого запаха и привкуса
heart 1 like 7
anonim_33
Невловимий Джо• 08 июля в 13:21
2
Песочное тесто?
anonim_76
Життє Бентежне• 08 июля в 13:21
3
Залежить від виду випічки і від смальцю. Я топлю сама, то немає.
heart 1
anonim_33
мадамГрицацуева• 08 июля в 13:22
4
Наверное от смальца зависит. Я делала, запаха и вкуса не было.
heart 1
anonim_36
автор Джавеліна • 08 июля в 13:22
5
Ответ дляНевловимий Джо
Песочное тесто?
да.
anonim_160
Сливочная пенка• 08 июля в 13:23
6
Для того, аби не було запаху - треба чистий нутряний жир , з нього витопиться чистий без запаху смалець.
Випічка буде в рази калорійніша і жирніша за масло.
Колись пекли в моє дитинство з такого, через те, що не було достатньо масла. Але ми то дуже рідко практикували, бо не по випічці були, і лише пісочне печиво та пісочну основу для домашнього тортика - смачне, дуже крихке виходить і без запаху.
dislike 1 heart 1
anonim_121
БеллаДонна• 08 июля в 13:23
7
Смотря какой смалец. На хорошем отличная выпечка без запаха
like 1 heart 2
anonim_33
Залізний занавіс• 08 июля в 13:24
8
Нюхайте смалець,якщо є запах, то і в випічці буде. Все просто.
anonim_3
Репетиторша• 08 июля в 13:26
9
Якщо свіжий смалець, то все буде ок
Я навпіл з маслом готую
anonim_75
Шопингмонстр• 08 июля в 13:32
10
Ні
anonim_187
Мадам Тю-лю-лю• 08 июля в 13:52
11
Я з смальцем робила печиво на амонії через м´ясорубку. Але смалець був домашній і без запаха
anonim_31
Українська Мрія• 08 июля в 14:04
12
Ответ дляСливочная пенка
Для того, аби не було запаху - треба чистий нутряний жир , з нього витопиться чистий без запаху смалець.
Випічка буде в рази калорійніша і жирніша за масло.
Колись пекли в моє дитинство з такого, через те, що не було достатньо масла. Але ми то дуже рідко практикували, бо не по випічці були, і лише пісочне печиво та пісочну основу для домашнього тортика - смачне, дуже крихке виходить і без запаху.
Та ви шо? Прям в рази калорійніша та жирніша?
like 2
anonim_160
Сливочная пенка• 08 июля в 14:31
13
Ответ дляУкраїнська Мрія
Та ви шо? Прям в рази калорійніша та жирніша?
Я не шо. Що вас так розвеселило?
Якщо ви перевіряли калорійність - прошу поділитись інфою.

Про жирність, так, відчувається сильно, пам´ятаю, що ми клали менше смальцю, ніж масла за рецептом, оскільки це було відчутно у готовому виробі. До того ж на печінку було важче - це точно,
Можливо, це індивідуально. У нас із мамою печінка чутлива до таких речей, тому так.
anonim_117
Кидстаффовна• 08 июля в 15:50
14
Ответ дляСливочная пенка
Я не шо. Що вас так розвеселило?
Якщо ви перевіряли калорійність - прошу поділитись інфою.

Про жирність, так, відчувається сильно, пам´ятаю, що ми клали менше смальцю, ніж масла за рецептом, оскільки це було відчутно у готовому виробі. До того ж на печінку було важче - це точно,
Можливо, це індивідуально. У нас із мамою печінка чутлива до таких речей, тому так.
Вона буде калорійніша, але зовсім трохи і, звісно, не в рази.
anonim_104
Я_не_аноним_100%• 08 июля в 17:00
15
Я робила рогалики та тертий пиріг. Запаху ніякого не було, смачно.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff