Яйцеголовая• 16 июля в 11:05
Порадьте перевірений рецепт холодного чізкейку (без випічки)
Маю відерце сирної маси President, хочу холодного чизкейка))) робила кілька разів з інтернету, в принципі непогано, але може хтось має свій, перевірений рецепт, то буду вдячна) може бути з ягодами
автор
Яйцеголовая
• 16 июля в 11:08
Ответ дляБез Баяна
Вершки теж є?
Чи як у сусідній темі
Чи як у сусідній темі
нема, але можна купити))) головне,щоб сирна (творожна) основа, не з маскарпоне чи ін.
Без Баяна• 16 июля в 11:10
Ответ дляЯйцеголовая
нема, але можна купити))) головне,щоб сирна (творожна) основа, не з маскарпоне чи ін.
В чому смакота чизкейка? Смаку надає жирность і вершковість.
А відро президента має 6%, якщо я не помиляюся. І смак буде, як у запіканки
А відро президента має 6%, якщо я не помиляюся. І смак буде, як у запіканки
3
автор
Яйцеголовая
• 16 июля в 11:12
Ответ дляБез Баяна
В чому смакота чизкейка? Смаку надає жирность і вершковість.
А відро президента має 6%, якщо я не помиляюся. І смак буде, як у запіканки
А відро президента має 6%, якщо я не помиляюся. І смак буде, як у запіканки
без випічки)))вершки можна додати, але не як основу, не люблю дуже жирне
Кручу хвости• 16 июля в 11:12
Я беру дві пачки білоцерківського сиру 5% і 250 г г йогурту (не питного), типу грецького. На цю кількість 25 грамів желатину, розвожу його у воді, приблизно 500 мл.
3
1
Без Баяна• 16 июля в 11:13
Ответ дляЯйцеголовая
без випічки)))вершки можна додати, але не як основу, не люблю дуже жирне
Випічку можна замінити на готовий бісквітний корж або крихти печива з теплим маслом
автор
Яйцеголовая
• 16 июля в 11:13
Ответ дляКручу хвости
Я беру дві пачки білоцерківського сиру 5% і 250 г г йогурту (не питного), типу грецького. На цю кількість 25 грамів желатину, розвожу його у воді, приблизно 500 мл.
пачка сиру- 250г?
Ниф_ниф• 16 июля в 11:13
Ответ дляЯйцеголовая
нема, але можна купити))) головне,щоб сирна (творожна) основа, не з маскарпоне чи ін.
Додайте желе з улюбленим смаком в творожну масу. Так колір ще і колір гарний буде. Або можна розплавити і додати білий шоколад в творожну масу.
Кручу хвости• 16 июля в 11:13
Ягоди то взагалі опціонно, кладете зверху які хочете і заливаєте желе
Кручу хвости• 16 июля в 11:15
Ответ дляЯйцеголовая
пачка сиру- 250г?
Там менше.
’сирна’ частина виходить десь 4 см у готовому вигляді
’сирна’ частина виходить десь 4 см у готовому вигляді
ЗдохниПуйло• 16 июля в 12:29
Мнете печиво, туди масло розтоплене, стаканом утрамбовувєте у форму, вистелену плівкою, сир збиваю з сметаною, добавляю цукор, цедру лимона, маса має бути не забитою, 25 гр желатину, заливаю у форму, застигло, викладаю любі фрукти, і заливаю холодним вже желе, яке вже майже драглюється,
1
Крапипопка• 16 июля в 12:32
Ответ дляЗдохниПуйло
Мнете печиво, туди масло розтоплене, стаканом утрамбовувєте у форму, вистелену плівкою, сир збиваю з сметаною, добавляю цукор, цедру лимона, маса має бути не забитою, 25 гр желатину, заливаю у форму, застигло, викладаю любі фрукти, і заливаю холодним вже желе, яке вже майже драглюється,
Я теж так роблю
1
Ацетилсалициловая кислота• 16 июля в 16:35
Немного заморочливо, но вкусно
Печенье брала наше обычное До кавы или Савоярди, по вкусу одинаково.
Ягоды были под желе: малина и клубника.
Печенье брала наше обычное До кавы или Савоярди, по вкусу одинаково.
Ягоды были под желе: малина и клубника.
автор
Яйцеголовая
• 16 июля в 23:19
Ответ дляАцетилсалициловая кислота
Немного заморочливо, но вкусно
Печенье брала наше обычное До кавы или Савоярди, по вкусу одинаково.
Ягоды были под желе: малина и клубника.
Печенье брала наше обычное До кавы или Савоярди, по вкусу одинаково.
Ягоды были под желе: малина и клубника.
Дякую ❤️
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
