Триндю-бриндю• 18 июля в 17:41
Що робити з хлібом для квасу?
Ось роблю я квас. Потім же залишиться 350 грам мокрого хлібу. Що з ним робити потім?
Попразендовна• 18 июля в 17:43
Ответ дляСоня-сонятко
Съесть или похоронить
А почему не кремировать? Кремация дешевле.
1
1
Сонячний промінь• 18 июля в 17:44
Ответ дляКриниця щастя
Викидати хліб не можна. Пташкам дайте
Вони сп´яніють же. Мені здається краще на добриво.
Попразендовна• 18 июля в 17:44
Можно скормить голубям, а потом смотреть как они пьяненькие по району летают
4
1
Единорог помог• 18 июля в 17:49
Ответ дляСонячний промінь
Вони сп´яніють же. Мені здається краще на добриво.
от кваса?
Сонячний промінь• 18 июля в 17:51
Ответ дляЕдинорог помог
от кваса?
Так, можливо, але там ще ймовірні проблеми з травленням через бродіння.
1
Попразендовна• 18 июля в 17:56
Ответ дляКудряшка Сью
Вот это у вас безотходное производство.
Я бы выбросила.
Я бы выбросила.
Слабачка.
1
волосатое стекло• 18 июля в 18:14
Пудинг сделайте. Или снова подсушите и можно будет по второму кругу квас сделать. Не, ну не выбрасывать же такой деликатес.
1
1
Кудряшка Сью• 18 июля в 18:30
Ответ дляПопразендовна
Слабачка.
Та отож, каждый раз когда смотрю темы, куда пристроить кожу с окорочков или жмых из соковыжималки, думаю, что неудачница, вон люди какие изобретательные.
2
Злива інформації• 18 июля в 18:31
Не знаю, что за рецепт. Рядом пекарня. Чёрного сухого хлеба, дофига.
Беру 6 булок на 20 л воды..
Дальше - моё. Какие остатки? Бред...((
Беру 6 булок на 20 л воды..
Дальше - моё. Какие остатки? Бред...((
Злива інформації• 18 июля в 18:32
Ответ дляКудряшка Сью
Та отож, каждый раз когда смотрю темы, куда пристроить кожу с окорочков или жмых из соковыжималки, думаю, что неудачница, вон люди какие изобретательные.
Глупые вопросы - боты...
Злива інформації• 18 июля в 18:34
Ответ дляПопразендовна
Можно скормить голубям, а потом смотреть как они пьяненькие по району летают
Уже не летают - их на суп забирают...)
НеКонец-Света• 18 июля в 18:51
Так з цього хліба Ви поставите наступний квас, наступні кваси завжди смачніші за перший. Ви перший раз готуєте?
автор
Триндю-бриндю
• 18 июля в 19:42
Ответ дляНеКонец-Света
Так з цього хліба Ви поставите наступний квас, наступні кваси завжди смачніші за перший. Ви перший раз готуєте?
Так, перший
НеКонец-Света• 18 июля в 21:49
Ответ дляТриндю-бриндю
Так, перший
Почитайте в інеті або на ютубі можна глянути, оця хлібна гуща буде закваскою, до неї наступні рази додають ще трохи хлібу і цукру, коли на якийсь з разів уже стане багато її, то можна частину відібрати і викинути, ця закваска буде вічна, у мене в холодильнику взимку в банці спокійно стоїть, влітку знову дістаю і ставлю квас. Я ще в наступні рази купую квас у пачці і роблю так - додаю на трилітрову банку 3 ст ложки сухарів мелених з пачки і 3 ст л цукру і на сонечко чи в тепле, якщо прям тепло, то через добу квас готовий вже.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу