Бабка_в_кедах• 23 июля в 19:29
Підкажіть рецепт як приготувати гарний прозорий джем
Джем Із абрикосів, як з магазину
Вага 2.7 кг вже без кісточок
Заздалегідь всім щиро вдячна
Вага 2.7 кг вже без кісточок
Заздалегідь всім щиро вдячна
1
Там все розмивчато• 23 июля в 19:37
Послухаю як взагалі робиться) ну або вишневий
Ніколи не вдається такого зробити…
Хотілося б як в в макі вишневий пиріг той
Ніколи не вдається такого зробити…
Хотілося б як в в макі вишневий пиріг той
1
1
2
На пів ставки• 23 июля в 19:40
Спросите у Оли, у нее там буквально как на производстве милки маленькі звірятка загортають шоколад у фольгу, в скобках - пчелы обсасывают абрикосы
ОбережнаЯ• 23 июля в 19:45
С помощью агар-агар.
Можно купить готовую смесь агар-агар с сахарной пудрой. Желфикс называется
Можно купить готовую смесь агар-агар с сахарной пудрой. Желфикс называется
Лиса Патрикевна• 23 июля в 19:50
Ответ дляОбережнаЯ
С помощью агар-агар.
Можно купить готовую смесь агар-агар с сахарной пудрой. Желфикс называется
Можно купить готовую смесь агар-агар с сахарной пудрой. Желфикс называется
Не в агарі справа.
Ось на фото абрикосовий джем з агаром, він не прозорий.
Для прозорості потрібно відділити сік від м´якоті, уварити його і вже після цього додавати желефікуючий елемент.
Ось на фото абрикосовий джем з агаром, він не прозорий.
Для прозорості потрібно відділити сік від м´якоті, уварити його і вже після цього додавати желефікуючий елемент.
2
миссДавеча• 23 июля в 20:01
Я щось не розумію, хто не знає значення слова «прозорий» - автор чи відповідаючі
2
БоВжеВільна• 23 июля в 21:05
Трохи проварити , подрібнити блендером + желфікс. Я б додала кисле яблуко чи лимонний сік.
БоВжеВільна• 23 июля в 21:07
Ответ длямиссДавеча
Я щось не розумію, хто не знає значення слова «прозорий» - автор чи відповідаючі
Вам потрібен рецепт желе чи мармелада. Вибачте, випадкоао вам написала.
Лиса Патрикевна• 23 июля в 21:49
Ответ дляБоВжеВільна
Трохи проварити , подрібнити блендером + желфікс. Я б додала кисле яблуко чи лимонний сік.
Не буде воно прозорим.
Я вище фото виклала абрикосового джему, приготованого саме за таким методом. Воно абсолютно НЕ прозоре.
Щоб було прозорим, треба уварювати чистий сік, без м´якоті.
Я вище фото виклала абрикосового джему, приготованого саме за таким методом. Воно абсолютно НЕ прозоре.
Щоб було прозорим, треба уварювати чистий сік, без м´якоті.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу