sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Консервация
anonim_203
Додаю напруги• 03 августа в 13:53

Дівчата хто закриває солоні огірки на зиму?

Не мариновані,а солоні як з бочки,холодною водою. Скільки солі на скільки літрів води? У мене літрові баночки і малесенькі огірочки.
19 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_155
МаксХмара• 03 августа в 13:54
1
Кіло солі на 10л
Це на такі, що спочатку в соляному розчині замочуються, потім через днів 5 промиваються і заливаються холодною водою
dislike 1 like 4
anonim_159
Мамаша в бигудях• 03 августа в 13:58
2
Классика стограммовый стаканчик соли на трехлитровую банку. Вы же не возитесь с литровыми банками пока прокиснут пару дней?
like 2
anonim_196
Омлетик• 03 августа в 14:02
3
Не солю в 1 л, а в 3 л.
Раніше брала 100г на 3 л банку. Зараз беру 120 г солі на 3 л банку +пару листків смородина, вишні, зонтик кропу, 3-4 зубки часнику, почищений корінь хрону і листок хрону зверху банки, під капронову кришку
anonim_114
Зам. зав. Анонима• 03 августа в 14:04
4
Ответ дляОмлетик
Не солю в 1 л, а в 3 л.
Раніше брала 100г на 3 л банку. Зараз беру 120 г солі на 3 л банку +пару листків смородина, вишні, зонтик кропу, 3-4 зубки часнику, почищений корінь хрону і листок хрону зверху банки, під капронову кришку
І одразу в підвал чи киснуть в теплі?
anonim_151
Единорог помог• 03 августа в 14:07
5
Я солю 50 грамм соли на литр воды, мне отличные.
Пробовала в прошлом году в ропе (100 грамм на литр, потом сливают и чистой водой заливают), на мой вкус соленые сильно
anonim_207
Бибер-анонимер• 03 августа в 14:08
6
Десь грам 100 солі на 3 літррову банку огірків. 2-3 доби стоїть під капроновою, потім зливаю розсіл, кип´ячу, заливаю огірки і під залізну кришку.
Спочатку стоять в 3-х літрових банках, а вже перед заливкою кип´ятком розложую чи в 1 літрові, чи 1.5
anonim_151
Единорог помог• 03 августа в 14:11
7
Ответ дляБибер-анонимер
Десь грам 100 солі на 3 літррову банку огірків. 2-3 доби стоїть під капроновою, потім зливаю розсіл, кип´ячу, заливаю огірки і під залізну кришку.
Спочатку стоять в 3-х літрових банках, а вже перед заливкою кип´ятком розложую чи в 1 літрові, чи 1.5
Не на 3л, а на 3л банку, туда води десь 1,6-1,7 л
anonim_207
Бибер-анонимер• 03 августа в 14:12
8
Ответ дляЕдинорог помог
Не на 3л, а на 3л банку, туда води десь 1,6-1,7 л
Дякую, що виправили 🌷, вже відредагувала.
anonim_91
ХуАнита• 03 августа в 14:13
9
Ответ дляМаксХмара
Кіло солі на 10л
Це на такі, що спочатку в соляному розчині замочуються, потім через днів 5 промиваються і заливаються холодною водою
Я 700 г на 10л кидают, мне 1 кг очень солёные. Хотя наверное все от соли зависит.
anonim_196
Омлетик• 03 августа в 14:42
10
Ответ дляЗам. зав. Анонима
І одразу в підвал чи киснуть в теплі?
В підвал. Пробувала, щоб покисли - перекисають :(
anonim_114
Зам. зав. Анонима• 03 августа в 15:35
11
Ответ дляОмлетик
В підвал. Пробувала, щоб покисли - перекисають :(
Дякую
anonim_220
Швендяю містами• 03 августа в 15:54
12
Я посолила, у меня мягкие огурцы, пальцем продавливаются. Это сорт такой, подскажите?
Нафиг, расстроилась(
crying_face 1
anonim_201
Перша на селі• 03 августа в 16:20
13
3 столові ложки солі (з невеликим верхом) на трилітрову банку.
Три дні стоять, киснуть, тоді промиваємо, кип´ятимо росіл і закатуємо.
anonim_201
Перша на селі• 03 августа в 16:22
14
Ответ дляШвендяю містами
Я посолила, у меня мягкие огурцы, пальцем продавливаются. Это сорт такой, подскажите?
Нафиг, расстроилась(
Може. Моя свекруха купляє лише домашні, щоб квасити. Оті всі роднічки і т.д. Каже, що темні і гладенькі салатні, що вони розлазяться. Ще від солі залежить. Нейодована, кам´яна, без усяких єшок, без антизлежувального компонента.
anonim_33
Соня-сонятко• 03 августа в 16:35
15
Ответ дляШвендяю містами
Я посолила, у меня мягкие огурцы, пальцем продавливаются. Это сорт такой, подскажите?
Нафиг, расстроилась(
Пересолили.
Ще треба огірки перед засолкою вимочувати у воді пару годин
noavatar
Мнята• 03 августа в 16:39
16
Ответ дляШвендяю містами
Я посолила, у меня мягкие огурцы, пальцем продавливаются. Это сорт такой, подскажите?
Нафиг, расстроилась(
Або солі мало, або неякісна чи йодована сіль попалася. Обов,язково додаю листя та корінь хрону. Звісно ще часник та лаврушку.
noavatar
Мнята• 03 августа в 16:40
17
Ответ дляСоня-сонятко
Пересолили.
Ще треба огірки перед засолкою вимочувати у воді пару годин
Ніколи не замочую. Все ок. Це якщо солити, а не маринувати.
noavatar
Мнята• 03 августа в 16:41
18
Ответ дляЗам. зав. Анонима
І одразу в підвал чи киснуть в теплі?
Одразу до підвалу!
anonim_95
КвартираЧья• 03 августа в 17:53
19
На літрову банку ложка солі з невеликою горкою, треба куштувати на смак, хрін листя і корінь, листя вишні, смородини якщо є, шапка укропу, часник 4 зубчики, залити водою з крану, на три дні. Потім прокип´ятити росіл, долити туди ще води, і посолити за смаком, залити в банки на 10 хв,потім прокип´ятити і закрити
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff