Додаю напруги• 03 августа в 13:53
Дівчата хто закриває солоні огірки на зиму?
Не мариновані,а солоні як з бочки,холодною водою. Скільки солі на скільки літрів води? У мене літрові баночки і малесенькі огірочки.
МаксХмара• 03 августа в 13:54
Кіло солі на 10л
Це на такі, що спочатку в соляному розчині замочуються, потім через днів 5 промиваються і заливаються холодною водою
Це на такі, що спочатку в соляному розчині замочуються, потім через днів 5 промиваються і заливаються холодною водою
1
4
Мамаша в бигудях• 03 августа в 13:58
Классика стограммовый стаканчик соли на трехлитровую банку. Вы же не возитесь с литровыми банками пока прокиснут пару дней?
2
Омлетик• 03 августа в 14:02
Не солю в 1 л, а в 3 л.
Раніше брала 100г на 3 л банку. Зараз беру 120 г солі на 3 л банку +пару листків смородина, вишні, зонтик кропу, 3-4 зубки часнику, почищений корінь хрону і листок хрону зверху банки, під капронову кришку
Раніше брала 100г на 3 л банку. Зараз беру 120 г солі на 3 л банку +пару листків смородина, вишні, зонтик кропу, 3-4 зубки часнику, почищений корінь хрону і листок хрону зверху банки, під капронову кришку
Зам. зав. Анонима• 03 августа в 14:04
Ответ дляОмлетик
Не солю в 1 л, а в 3 л.
Раніше брала 100г на 3 л банку. Зараз беру 120 г солі на 3 л банку +пару листків смородина, вишні, зонтик кропу, 3-4 зубки часнику, почищений корінь хрону і листок хрону зверху банки, під капронову кришку
Раніше брала 100г на 3 л банку. Зараз беру 120 г солі на 3 л банку +пару листків смородина, вишні, зонтик кропу, 3-4 зубки часнику, почищений корінь хрону і листок хрону зверху банки, під капронову кришку
І одразу в підвал чи киснуть в теплі?
Единорог помог• 03 августа в 14:07
Я солю 50 грамм соли на литр воды, мне отличные.
Пробовала в прошлом году в ропе (100 грамм на литр, потом сливают и чистой водой заливают), на мой вкус соленые сильно
Пробовала в прошлом году в ропе (100 грамм на литр, потом сливают и чистой водой заливают), на мой вкус соленые сильно
Бибер-анонимер• 03 августа в 14:08
Десь грам 100 солі на 3 літррову банку огірків. 2-3 доби стоїть під капроновою, потім зливаю розсіл, кип´ячу, заливаю огірки і під залізну кришку.
Спочатку стоять в 3-х літрових банках, а вже перед заливкою кип´ятком розложую чи в 1 літрові, чи 1.5
Спочатку стоять в 3-х літрових банках, а вже перед заливкою кип´ятком розложую чи в 1 літрові, чи 1.5
Единорог помог• 03 августа в 14:11
Ответ дляБибер-анонимер
Десь грам 100 солі на 3 літррову банку огірків. 2-3 доби стоїть під капроновою, потім зливаю розсіл, кип´ячу, заливаю огірки і під залізну кришку.
Спочатку стоять в 3-х літрових банках, а вже перед заливкою кип´ятком розложую чи в 1 літрові, чи 1.5
Спочатку стоять в 3-х літрових банках, а вже перед заливкою кип´ятком розложую чи в 1 літрові, чи 1.5
Не на 3л, а на 3л банку, туда води десь 1,6-1,7 л
Бибер-анонимер• 03 августа в 14:12
Ответ дляЕдинорог помог
Не на 3л, а на 3л банку, туда води десь 1,6-1,7 л
Дякую, що виправили 🌷, вже відредагувала.
ХуАнита• 03 августа в 14:13
Ответ дляМаксХмара
Кіло солі на 10л
Це на такі, що спочатку в соляному розчині замочуються, потім через днів 5 промиваються і заливаються холодною водою
Це на такі, що спочатку в соляному розчині замочуються, потім через днів 5 промиваються і заливаються холодною водою
Я 700 г на 10л кидают, мне 1 кг очень солёные. Хотя наверное все от соли зависит.
Омлетик• 03 августа в 14:42
Ответ дляЗам. зав. Анонима
І одразу в підвал чи киснуть в теплі?
В підвал. Пробувала, щоб покисли - перекисають :(
Зам. зав. Анонима• 03 августа в 15:35
Ответ дляОмлетик
В підвал. Пробувала, щоб покисли - перекисають :(
Дякую
Швендяю містами• 03 августа в 15:54
Я посолила, у меня мягкие огурцы, пальцем продавливаются. Это сорт такой, подскажите?
Нафиг, расстроилась(
Нафиг, расстроилась(
1
Перша на селі• 03 августа в 16:20
3 столові ложки солі (з невеликим верхом) на трилітрову банку.
Три дні стоять, киснуть, тоді промиваємо, кип´ятимо росіл і закатуємо.
Три дні стоять, киснуть, тоді промиваємо, кип´ятимо росіл і закатуємо.
Перша на селі• 03 августа в 16:22
Ответ дляШвендяю містами
Я посолила, у меня мягкие огурцы, пальцем продавливаются. Это сорт такой, подскажите?
Нафиг, расстроилась(
Нафиг, расстроилась(
Може. Моя свекруха купляє лише домашні, щоб квасити. Оті всі роднічки і т.д. Каже, що темні і гладенькі салатні, що вони розлазяться. Ще від солі залежить. Нейодована, кам´яна, без усяких єшок, без антизлежувального компонента.
Соня-сонятко• 03 августа в 16:35
Ответ дляШвендяю містами
Я посолила, у меня мягкие огурцы, пальцем продавливаются. Это сорт такой, подскажите?
Нафиг, расстроилась(
Нафиг, расстроилась(
Пересолили.
Ще треба огірки перед засолкою вимочувати у воді пару годин
Ще треба огірки перед засолкою вимочувати у воді пару годин
КвартираЧья• 03 августа в 17:53
На літрову банку ложка солі з невеликою горкою, треба куштувати на смак, хрін листя і корінь, листя вишні, смородини якщо є, шапка укропу, часник 4 зубчики, залити водою з крану, на три дні. Потім прокип´ятити росіл, долити туди ще води, і посолити за смаком, залити в банки на 10 хв,потім прокип´ятити і закрити
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу