Стигла полуниця• 06 августа в 22:28
Хто ще боїться купувати фарш?
Вічно здається, що там щось не те, але робити домашній лінь.
2
2
Стрекоза любви• 06 августа в 22:28
Зараз багато де існує послуга, що вам з обраного шматочка мʼяса зроблять одразу при вас фарш.
3
10
Малая Налегке• 06 августа в 22:31
Я не купую. Брєзгую. Готовий раз спробувала - ну гівно. Знаю що крутять який шматок треба, але я цибильку додаю те се і м´ясо в іншому місці купую.
1
1
Спішу - перекидаюсь• 06 августа в 22:31
Я не покупаю. Пока еще не приходилось видеть как они моют мясорубку
3
Все буде• 06 августа в 22:32
Фарш не боюся брати за кордоном, тут він дійсно з м´яса. В Україні він з чого завгодно, але не м´яса. У мене подружка купувала готовий, я не могла нічого з нього їсти - жирний і смердючий.
7
4
Престидижитатор• 06 августа в 22:32
Я купую в м´ясних магазинах типу ’Ріжки та ніжки’- обираю шматок м´яса і прошу зробити з нього фарш! Твк само можу і в ЛеСільпо зробити.
1
3
Все буде• 06 августа в 22:33
Ответ дляЛуноходик_Ик
Я покупаю. Мясорубки нет, а в блендере он не такой.
М´ясорубка вам би вже давно окупилася, вона не дорого коштує, навіть електрична.
1
2
Треба підробіток• 06 августа в 22:33
Лучше просто кусок мяса отварить и быть без котлет если так лень, или делать рубленные, чем покупать не пойми что..
1
4
Луноходик_Ик• 06 августа в 22:33
Ответ дляВсе буде
М´ясорубка вам би вже давно окупилася, вона не дорого коштує, навіть електрична.
Хорошая 3-4 тысячи, фарш мне нужен не часто.
2
А_я_ЛОЖУ!• 06 августа в 22:34
В фарш , який продається на вагу в супермаркетах додають якісь добавки, щоб він не псувався швидко і через те він такий слизявий, але без запаху
2
1
Galina_vinsport• 06 августа в 22:36
Регулярно покупаю, ну нет у меня мясорубки, да и фарш хорошего качества
1
2
Все буде• 06 августа в 22:36
Ответ дляЛуноходик_Ик
Хорошая 3-4 тысячи, фарш мне нужен не часто.
12 кг м´яса. Не так багато. Моя коштувала 100 доларів, прослужила 15 років)
Можна і за 1500 грн купити, топ продажів. Зате будете фарш з м´яса їсти, а не з жиру і шкірки.
Можна і за 1500 грн купити, топ продажів. Зате будете фарш з м´яса їсти, а не з жиру і шкірки.
2
1
Капитанша• 06 августа в 22:38
Купую філейний в невеликому магазинчику, нічим не відрізняється від домашнього, і ціна там як за філе, а от м´ясні то вже інша справа. Як мінімум там багато сала, а як максимум - колись, ще в Біллі ми купили фарш, я приготувала тефтелі, їсти ту гидоту було неможливо, ми тільки трохи спробували, і то нам було не дуже добре.
А_мій_самий_самий• 06 августа в 22:41
Є м´ясорубка, тому дуже рідко купую. Не боюсь тільки в Метро брати яловичий фарш. Він там без жил і надлишків жиру.
В інших магазинах той, що на вагу - не можу, він не такий як домашній.
Іноді беру фасований в лотках вакуумованих, але теж не будь-який, а певних виробників (козятинський завод, наприклад).
В інших магазинах той, що на вагу - не можу, він не такий як домашній.
Іноді беру фасований в лотках вакуумованих, але теж не будь-який, а певних виробників (козятинський завод, наприклад).
Просериарила молодость• 06 августа в 22:42
Так сейчас можно выбрать мясо и они вам фарш делают , то что предлагают тоже не беру , выбираю мясо и мне перекручивают уже как лет 10 так покупаю
1
Ася Карповна• 06 августа в 22:56
Я покупала на Лесном рынке готовый фарш (в углу рядом с рыбой). За три года войны превратился в кашу их каких-то хрящей и отходов. Стала делать сама. И дома даже их хренового мяса получается хороший!
Я не Тролль• 06 августа в 23:01
В Сильпо мне нравится, но конечно лучше самостоятельно крутить , но у меня даже нет мясорубки
1
Лорка-хлорка• 06 августа в 23:17
Сейчас в маркетах хороший фарш. Если боитесь мешанины, то берите чистый из куриного филе, из индюка в Сильпо прекрасный именно этот
Вакцениро Вона• 06 августа в 23:49
В свежине красивейший фарш беру. И сб у меня нет обсессивно-компульсивного расстройства
2
Мстящий за Зайца• 07 августа в 00:47
Ответ дляВсе буде
Фарш не боюся брати за кордоном, тут він дійсно з м´яса. В Україні він з чого завгодно, але не м´яса. У мене подружка купувала готовий, я не могла нічого з нього їсти - жирний і смердючий.
Фарш заграницей 90 процентов мяса. Котлеты прилипают, готовить невозможно.
Все буде• 07 августа в 00:54
Ответ дляМстящий за Зайца
Фарш заграницей 90 процентов мяса. Котлеты прилипают, готовить невозможно.
Я беру 95% м´яса і 5% жиру. Готую з нього лазанью, це яловичина. На котлети беру зовсім нежирне. Нічого не прилипає.
Куплю орехи• 07 августа в 07:13
Я не купляю бо гидую, мені не важко самій зробити, це займає п´ять хвилин
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу