60 метрів сметани• 07 августа в 18:38
На вибір є олія авокадо, з виноградних кісточок, та оливкова
Яка для вас є кориснішою і смачною?
Дуболом• 07 августа в 18:44
Авокадо та оливкова. Купляла з цих тільки оливкову. Тільки головне, щоб була справжня, екстра вірджин та кислотність не більше 0,9%, краще навіть до 0,5%, інакше нема сенсу гроші викидати за бадяжку.
автор
60 метрів сметани
• 07 августа в 18:47
Ответ дляДуболом
Авокадо та оливкова. Купляла з цих тільки оливкову. Тільки головне, щоб була справжня, екстра вірджин та кислотність не більше 0,9%, краще навіть до 0,5%, інакше нема сенсу гроші викидати за бадяжку.
А де тут про кислотність вказано?
Шкварочка• 07 августа в 18:48
Ответ для60 метрів сметани
А де тут про кислотність вказано?
так это не оливковая
Пригаю-цибаю• 07 августа в 18:48
Ответ для60 метрів сметани
А де тут про кислотність вказано?
зачем вам рафинированная?
Дуболом• 07 августа в 18:48
Ответ для60 метрів сметани
А де тут про кислотність вказано?
До авокадо це не відноситься. Доречі, краще беріть нерафіновану.
Пригаю-цибаю• 07 августа в 18:49
Ответ для60 метрів сметани
А де тут про кислотність вказано?
у авокадо кислотность не указывают
авокадо масло лучше испанское все же
а греческие - оливка и италия
авокадо масло лучше испанское все же
а греческие - оливка и италия
автор
60 метрів сметани
• 07 августа в 18:50
Ответ дляДуболом
До авокадо це не відноситься. Доречі, краще беріть нерафіновану.
Зрозуміло. Думала авокадо взяти для салатів, іншу на все решта.
Так це погана?
Так це погана?
Дуболом• 07 августа в 18:51
Ответ для60 метрів сметани
Зрозуміло. Думала авокадо взяти для салатів, іншу на все решта.
Так це погана?
Так це погана?
Вона рафінована. Вже не така корисна. В салат краще нерафіновану холодного віджиму.
Блондинка в Шоколаде• 07 августа в 18:55
Ответ для60 метрів сметани
А де тут про кислотність вказано?
Это для жарки наверное
Я вообще рафинированное никогда не беру
Берите для салатов нерафиновану
Я беру оливковое только
Виногр.косточек оно мне безвкусное
Авокадо раз брала, как то не зашло
Я вообще рафинированное никогда не беру
Берите для салатов нерафиновану
Я беру оливковое только
Виногр.косточек оно мне безвкусное
Авокадо раз брала, как то не зашло
Сливочная пенка• 07 августа в 19:27
Для мене тільки авокадо, але це більше про запах і смак, я не дуже дивлюся на користь.Оливкову терпіти не можу, вона мені бензином воняє
1
Козачка• 07 августа в 19:56
Масло авокадо достаточно дорогое.
Но в нем меньше всего омега 6.
Подходит и для жарки и для салатов.
Но в нем меньше всего омега 6.
Подходит и для жарки и для салатов.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу