побольшомусекретику• 14 сентября в 15:44
Що готуєте щоб дешево-сердито?
Дівчата, накидайте ваших ходових страв, кулінарна фантазія зламалася.
Пластилин_Колец• 14 сентября в 15:45
курка з картоплею в рукаві. м´ясна запіканка з фаршу, цибулі, сметани, кабачка (після 20.00 у Форі знижки на фарш).
суп з лосося (обрізь або хребет) та пшона
суп на курячому бульйоні + квасоля
суп з лосося (обрізь або хребет) та пшона
суп на курячому бульйоні + квасоля
1
автор
побольшомусекретику
• 14 сентября в 15:46
Ответ дляПластилин_Колец
курка з картоплею в рукаві. м´ясна запіканка з фаршу, цибулі, сметани, кабачка (після 20.00 у Форі знижки на фарш).
суп з лосося (обрізь або хребет) та пшона
суп на курячому бульйоні + квасоля
суп з лосося (обрізь або хребет) та пшона
суп на курячому бульйоні + квасоля
О,дякую, давно картоплю не запікала.
БершкомангоЗар• 14 сентября в 15:47
Борщ на курином бедрышке или суп любой (гречневый, рисовый, с лапшой), рис с овощами, вареники с картошкой, кабачковая икра, жареная картошка, каши с сердечками в подливе, макароны по-флотски, жаркое, перец фаршированный, когда найду его по акции.
Фарш тушу с овощами и томатом , затем к вермишели или пюре , картофельники , блинчики с мясом , супы у нас идут харчо, с грибами , бульон с фрикадельками , красный и зеленый борщ, бограч
Я еще люблю на курином бульоне сварить овощной суп( цветная и белокочанная капуста , сладкий перец , морковь , лук , кукуруза , кабачок ,помидоры , много зелени , все слегка протушить на сковородке буквально 5 минут и затем в кастрюлю )
Я еще люблю на курином бульоне сварить овощной суп( цветная и белокочанная капуста , сладкий перец , морковь , лук , кукуруза , кабачок ,помидоры , много зелени , все слегка протушить на сковородке буквально 5 минут и затем в кастрюлю )
Відірву та викину• 14 сентября в 16:00
Як робила мама в дитинстві - варила в супі курячу ногу чи якісь інші кістки з мʼясом - потім виймала їх з супу й ховала в холодильник (не було мʼяса в супі, лише запах). Потім на наступний день або смажила ті кістки на сковородці й перемішувала з макаронами чи гречкою або - молола на мясорубці туди ще мелену варену квасолю та хліб і робила котлети.
4
Пластилин_Колец• 14 сентября в 16:06
Ответ дляВідірву та викину
Як робила мама в дитинстві - варила в супі курячу ногу чи якісь інші кістки з мʼясом - потім виймала їх з супу й ховала в холодильник (не було мʼяса в супі, лише запах). Потім на наступний день або смажила ті кістки на сковородці й перемішувала з макаронами чи гречкою або - молола на мясорубці туди ще мелену варену квасолю та хліб і робила котлети.
Додам, що треба довго варити, хоча б 45 хв, а ще краще 60-90 хв. Тоді смак бульйон стає дуже насиченим і смачним без м´яса. Можна брати бульйонний набір для супу. Для того, щоб дотримати норму білка, можна яйца варені додавати в суп.
Каркуша Клара• 14 сентября в 16:12
Ответ дляпобольшомусекретику
Кабачки /баклажани діти не їдять((
А ви їх вмієте готувати?
Вся в кредитах• 14 сентября в 16:14
Супи, борщі, запіканки, деруни, оладки, плов на курячому м*ясі, різні рагу овочеві, тушу філе куряче з овочами, щоб була підливка до різних каш, або пюрешки, сирники, налисники, котлети, ліниві голубці, картопляні зрази з різними начинками, ліниві вареники, звичайні вареники, палюшки і т.д.
Нафаня Маня• 14 сентября в 16:23
Ответ дляпобольшомусекретику
Кабачки /баклажани діти не їдять((
Мой обычный ужин , скоро приятельки с работы придут . Сладенького принесут
2
Айболитная• 14 сентября в 16:30
Ответ дляНафаня Маня
Мой обычный ужин , скоро приятельки с работы придут . Сладенького принесут
а що це на першому фото?
Айболитная• 14 сентября в 16:53
Ответ дляНафаня Маня
Тюря
а зверху, пардон, тюрі ото що? шматок масла/сиру/бараболі? і хіба тюря не молочне їдло?
Нафаня Маня• 14 сентября в 17:05
Ответ дляАйболитная
а зверху, пардон, тюрі ото що? шматок масла/сиру/бараболі? і хіба тюря не молочне їдло?
Є багато різновидів тюрі , в мене Полтавська.
Привіт з ботойбіччя• 14 сентября в 18:15
Борщ без мяса, с фасоью, овощное рагу с кабачком и картофелем.
Тефтели с рисом, салат из капусты, моркови и перца сладкого.
Гарнир -каши любые.
К макаронам-соус болоньезе, его можно заморозить.
Грибы в белом соусе с луком.
В общем-много овощей, они недорогие.
Тефтели с рисом, салат из капусты, моркови и перца сладкого.
Гарнир -каши любые.
К макаронам-соус болоньезе, его можно заморозить.
Грибы в белом соусе с луком.
В общем-много овощей, они недорогие.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу