sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Десерты
anonim_42
Перекус беру завжди• 14 сентября в 20:18

Бисквитный рулет крем

Нашла рецепт офигенского бисквитного рулета, сделала с маскарпоне и клубничным конфитюром.
А какие ваши любимые начинки в таком рулете?
like 2
11 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_187
МеняАЖтрусит• 14 сентября в 20:23
1
Заглядаюсь на рулет Снікерс, хочу зробити. Я тільки меренгові роблю з малиновим конфі. З маскарпоне менше люблю, ніж з кремчізом (але я і сметану набагато більше люблю, ніж вершки). В дитинстві мама робила бісквітні рулети з масляним кремом і фруктами - тоді здавалося шедевром, а зараз би масляний точно не робила - дуже важкий і жирний
anonim_67
Бесбардак• 14 сентября в 20:24
2
Учили одно время меня по ГОСТу творог +сливочное масло качественное + пудра

Я делала сливочный сыр + сливки + пудра
anonim_117
Забула що?• 14 сентября в 20:37
3
Я люблю з ягодами чи з кавовим кремом..
anonim_187
МеняАЖтрусит• 14 сентября в 21:14
4
Ответ дляЗабула що?
Я люблю з ягодами чи з кавовим кремом..
А як кавовий крем робиться?
anonim_117
Забула що?• 14 сентября в 21:15
5
Ответ дляМеняАЖтрусит
А як кавовий крем робиться?
Просто додати в ваш улюблений розчинну каву.
anonim_187
МеняАЖтрусит• 14 сентября в 21:39
6
Ответ дляЗабула що?
Просто додати в ваш улюблений розчинну каву.
Суху чи рідину?
anonim_42
автор Перекус беру завжди • 14 сентября в 21:47
7
Ответ дляМеняАЖтрусит
Заглядаюсь на рулет Снікерс, хочу зробити. Я тільки меренгові роблю з малиновим конфі. З маскарпоне менше люблю, ніж з кремчізом (але я і сметану набагато більше люблю, ніж вершки). В дитинстві мама робила бісквітні рулети з масляним кремом і фруктами - тоді здавалося шедевром, а зараз би масляний точно не робила - дуже важкий і жирний
А какой крем чиз берете? Он солёный?
anonim_187
МеняАЖтрусит• 14 сентября в 21:53
8
Ответ дляПерекус беру завжди
А какой крем чиз берете? Он солёный?
Будь-який по акції, чесно. Різниці в смаку не бачу в різних фірмах, веде себе однаково в кремі завжди. Польські всякі, Натурелла часто по акції, вона ще й не така жирна, та різні, на яких написано крем сир, вершковий сир. Ну не прям солоний, він трііішки наче солонуватий. Крем роблю: кремчіз+пудра+вершки жирні, збивається за хвилину в плотний стабільний крем
anonim_117
Забула що?• 14 сентября в 22:02
9
Ответ дляМеняАЖтрусит
Суху чи рідину?
Трохи води додати чи будь якої рідини.
Тільки не в сметанниц крем! Краще вершеовий, масляний, сирний..в заварний можна.
anonim_187
МеняАЖтрусит• 14 сентября в 22:03
10
Ответ дляЗабула що?
Трохи води додати чи будь якої рідини.
Тільки не в сметанниц крем! Краще вершеовий, масляний, сирний..в заварний можна.
Якось просто страшнувато, що розшарується, але ідея мене зацікавила, вивчу це питання
anonim_117
Забула що?• 14 сентября в 22:05
11
Ответ дляМеняАЖтрусит
Якось просто страшнувато, що розшарується, але ідея мене зацікавила, вивчу це питання
То просто загугліть кавовий крем і підбирайте по своїм інгредієнтам.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff