sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Семья, Дом, Дети - Домашние хлопоты
anonim_52
ГоловнаЯ• Изменено 29 сентября в 21:16

Ви ще варите варення? Чи простіше купити готове?

Дуже люблю сливове, але рідко коли є в продажу. Зараз сливи не дорогі, думаю може зварити? Я вмію, колись варила, але особо не прям просять, а для себе лінь. Я взагалі варення не любитель, але саме сливове і абрикосове обожнюю
Зварити б баночок 10 по 0.5 чи не варто гратись? Чистити,Пару раз варити/остивати…з банками гратись((
Ви б варили? Чи так і робите регулярно
показать весь текст
Результат:
вже голосів: 99
32 (32.32%) Звичайно, своє смачніше
24 (24.24%) Варити, смачно і економія
21 (21.21%) Ні домашнє,ні з магазину не їм
12 (12.12%) Ні, простіше купити
6 (6.06%) Тиц
4 (4.04%) Люблю, але лінь варити, купую
55 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_21
Да_Я_ТакаЯ_• 29 сентября в 21:31
31
Я би не варила, якби свої фрукти і ягоди не пропадали.
Але 10 баночок це не мало.
Я менше.
Малиновий джем і персиково-малиновий.
Все
anonim_133
Вишиванка• 29 сентября в 21:33
32
Ответ дляГоловнаЯ
Саме так ) і сливове має дуже цікавий смак, хто любить, то ніякі шоколадки не замінять
Моя подружка всегда ! делала соус из слив. Это как из прошлой счастливой жизни ....
heart 2
anonim_52
автор ГоловнаЯ • 29 сентября в 21:33
33
Ответ дляВишиванка
Чому геморой від варення ?
Мама видно лякала в дитинстві що попа злипнеться
face_with_tears_of_joy 2
anonim_133
Вишиванка• 29 сентября в 21:34
34
Ответ дляГоловнаЯ
Мама видно лякала в дитинстві що попа злипнеться
вибачте , в мене видно зовсім почуття гумору тю-тю )))
Доречі слива природній засіб від запору )))))
anonim_104
Мамина корзиночка• 29 сентября в 21:35
35
Варю абрикос, полуниця, чорна смородина, айва, яблуко повидло, леквар
Чоловік і діти їдять, я не їм
Цукру мало, зберігаю в окремому холодильнику
noavatar
Like-995b• 29 сентября в 21:35
36
Ответ дляВишиванка
Моя подружка всегда ! делала соус из слив. Это как из прошлой счастливой жизни ....
Я делаю сливовый соус барбекю, тут как-то добрый человек выложил рецепт) к мясу лучше любого покупного
anonim_133
Вишиванка• 29 сентября в 21:36
37
Ответ дляLike-995b
Я делаю сливовый соус барбекю, тут как-то добрый человек выложил рецепт) к мясу лучше любого покупного
Да, именно к мясу.
Такая вкуснотища
heart 2
anonim_10
Морская свинка• 29 сентября в 21:41
38
Я варю, ціни на варення в магазині якісь зашкварні
like 2
anonim_136
Ушла и Пришла• 29 сентября в 21:42
39
Ответ дляКарапулька
варю по паре баночек всего разнообразия, одна дочка любит варить, другая и муж - есть)
теж варила тільки сливове та яблучно повидло коли хтось яблука принесе пригостить, але цього літа зварила абрикосове та вишневе ще, бо був час та натхнення, в мене усе люблять, довго не варила, але стали просити, люблять з налисниками

єдине що, я все перекручую та джем роблю, половинками не варю давно
anonim_136
Ушла и Пришла• 29 сентября в 21:43
40
Ответ дляКружите меня,кружите
Никогда не варила. Зато бабушка варила из лепестков чайной розы, а мама - малиновое.
до речі, малинове, дуже корисно коли хтось хворіє
anonim_115
Жена аллигатора• 29 сентября в 21:45
41
Ответ дляМамОмужа
А вы только полезное едите? Варенье- это про удовольствие. Типа шоколадки.
и шоколад не ем и вам не советую, то что создал человек для удовольствия все не полезно
woman_facepalming 4 like 2 face_with_tears_of_joy 2
anonim_46
Карапулька• 29 сентября в 21:45
42
Ответ дляУшла и Пришла
теж варила тільки сливове та яблучно повидло коли хтось яблука принесе пригостить, але цього літа зварила абрикосове та вишневе ще, бо був час та натхнення, в мене усе люблять, довго не варила, але стали просити, люблять з налисниками

єдине що, я все перекручую та джем роблю, половинками не варю давно
Вот и я перед закаткой блендером прохожусь, потому что варенье идет к блинам и творогу)
anonim_57
Намазюкана нішою• 29 сентября в 21:46
43
Я малиновое варю, 1 кг малины 180 грн, 1 кг сахара 30. Выходит 1,2 литра за 210 грн, тогда как в магазине около 100 грн за 250-300 грамм
like 1
anonim_210
Дама_из_рекламы• 29 сентября в 21:53
44
Варю и сразу съедаем, не лежит оно у нас). Вот решила ещё ткемали сварить.
anonim_156
Мама Чели• 29 сентября в 21:55
45
Варила, але просто був надлишок своїх ягід. Купувати і варити мабуть не стала б
anonim_68
Обнимашкина• 29 сентября в 21:56
46
Варила раніше і варю зараз, але набагато менше і розкладаю в маленькі баночки. Подрібнюю все, тому не варення, а джем. Діти до каші чи млинців їдять. А сливу мариную до м´яса
anonim_136
Ушла и Пришла• 29 сентября в 22:00
47
Ответ дляLike-995b
Я делаю сливовый соус барбекю, тут как-то добрый человек выложил рецепт) к мясу лучше любого покупного
є ж грузинський соус ткемалі саме зі слив
anonim_156
Мама Чели• 29 сентября в 22:02
48
Ответ дляЖена аллигатора
и шоколад не ем и вам не советую, то что создал человек для удовольствия все не полезно
Так створила то людина, з божою поміччю, значить нащось треба. Чи у вашій парадигмі Бог заповідав лишень мучитись)))
heart 2
anonim_73
Мадам Тю-лю-лю• 29 сентября в 22:40
49
Сливове варю, слива не дорога і смачна. На багато і в банки які є, іноді і меншого обʼєму закриваю.
anonim_131
Я тут Живу• 29 сентября в 23:03
50
А я щось і не пам´ятаю яке те сливове варення. Може я його й не їла🤔.
Варити як і всі? Чи є особливий рецепт?
anonim_115
Жена аллигатора• 29 сентября в 23:05
51
Ответ дляМама Чели
Так створила то людина, з божою поміччю, значить нащось треба. Чи у вашій парадигмі Бог заповідав лишень мучитись)))
природа создала фрукты, человек сотворил сахар и пихает теперь этот человек сахар везде, природа не дура,у нее все взвешено и для чего-то придумано. я понимаю, что сахар это консервант, но что там от тех фруктов остается? а шоколад в чистом виде даже очень горький, опять же сахар спасает дело в кавычках. Сахар это белый яд.
like 1 woman_facepalming 1
anonim_186
Коренная киевлянка• 29 сентября в 23:33
52
Я варенье вообще не люблю, мы мед едим.
anonim_204
МамОмужа• 29 сентября в 23:49
53
Ответ дляЖена аллигатора
и шоколад не ем и вам не советую, то что создал человек для удовольствия все не полезно
Человек создан для счастья, как птица для полёта. Мучайтесь без вкусняшек в одиночестве)
heart 2
noavatar
Like-995b• 30 сентября в 06:43
54
Ответ дляУшла и Пришла
є ж грузинський соус ткемалі саме зі слив
То другое, тот соус для харчо, он с кислинкой
anonim_156
Мама Чели• 30 сентября в 08:54
55
Ответ дляЖена аллигатора
природа создала фрукты, человек сотворил сахар и пихает теперь этот человек сахар везде, природа не дура,у нее все взвешено и для чего-то придумано. я понимаю, что сахар это консервант, но что там от тех фруктов остается? а шоколад в чистом виде даже очень горький, опять же сахар спасает дело в кавычках. Сахар это белый яд.
У природі человек жив у печері із жопу тер лопухом чи не тер взагалі. Тож ваша теорія стосується лише цукру, чи на штучно створений туалетний папір також поширюється? Бо якщо так, то все, що оточує сучасну людину - створене штучно. Навіть фрукти продукт тривалої селекції задля покращень їх характеристик. Щось ніхто не хоче негарні кислі яблука, всі хочуть великі і красиві. Тае що ваші тези дещо лицемірні, вибачте. Цукор це такий же продукт як туалетниц папір. І буде він приносити користь чи шкоду залежить виключно від того, хто ним користується
heart 1
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff