ГоловнаЯ• Изменено 29 сентября в 21:16
Ви ще варите варення? Чи простіше купити готове?
Дуже люблю сливове, але рідко коли є в продажу. Зараз сливи не дорогі, думаю може зварити? Я вмію, колись варила, але особо не прям просять, а для себе лінь. Я взагалі варення не любитель, але саме сливове і абрикосове обожнюю
Зварити б баночок 10 по 0.5 чи не варто гратись? Чистити,Пару раз варити/остивати…з банками гратись((
Ви б варили? Чи так і робите регулярно
Зварити б баночок 10 по 0.5 чи не варто гратись? Чистити,Пару раз варити/остивати…з банками гратись((
Ви б варили? Чи так і робите регулярно
показать весь текст
Результат:
вже голосів:
99
32 (32.32%)
Звичайно, своє смачніше
24 (24.24%)
Варити, смачно і економія
21 (21.21%)
Ні домашнє,ні з магазину не їм
12 (12.12%)
Ні, простіше купити
6 (6.06%)
Тиц
4 (4.04%)
Люблю, але лінь варити, купую
Да_Я_ТакаЯ_• 29 сентября в 21:31
Я би не варила, якби свої фрукти і ягоди не пропадали.
Але 10 баночок це не мало.
Я менше.
Малиновий джем і персиково-малиновий.
Все
Але 10 баночок це не мало.
Я менше.
Малиновий джем і персиково-малиновий.
Все
Вишиванка• 29 сентября в 21:33
Ответ дляГоловнаЯ
Саме так ) і сливове має дуже цікавий смак, хто любить, то ніякі шоколадки не замінять
Моя подружка всегда ! делала соус из слив. Это как из прошлой счастливой жизни ....
2
автор
ГоловнаЯ
• 29 сентября в 21:33
Ответ дляВишиванка
Чому геморой від варення ?
Мама видно лякала в дитинстві що попа злипнеться
2
Вишиванка• 29 сентября в 21:34
Ответ дляГоловнаЯ
Мама видно лякала в дитинстві що попа злипнеться
вибачте , в мене видно зовсім почуття гумору тю-тю ))) Доречі слива природній засіб від запору )))))
Мамина корзиночка• 29 сентября в 21:35
Варю абрикос, полуниця, чорна смородина, айва, яблуко повидло, леквар
Чоловік і діти їдять, я не їм
Цукру мало, зберігаю в окремому холодильнику
Чоловік і діти їдять, я не їм
Цукру мало, зберігаю в окремому холодильнику
Вишиванка• 29 сентября в 21:36
Ответ дляLike-995b
Я делаю сливовый соус барбекю, тут как-то добрый человек выложил рецепт) к мясу лучше любого покупного
Да, именно к мясу.
Такая вкуснотища
Такая вкуснотища
2
Ушла и Пришла• 29 сентября в 21:42
Ответ дляКарапулька
варю по паре баночек всего разнообразия, одна дочка любит варить, другая и муж - есть)
теж варила тільки сливове та яблучно повидло коли хтось яблука принесе пригостить, але цього літа зварила абрикосове та вишневе ще, бо був час та натхнення, в мене усе люблять, довго не варила, але стали просити, люблять з налисниками
єдине що, я все перекручую та джем роблю, половинками не варю давно
єдине що, я все перекручую та джем роблю, половинками не варю давно
Ушла и Пришла• 29 сентября в 21:43
Ответ дляКружите меня,кружите
Никогда не варила. Зато бабушка варила из лепестков чайной розы, а мама - малиновое.
до речі, малинове, дуже корисно коли хтось хворіє
Жена аллигатора• 29 сентября в 21:45
Ответ дляМамОмужа
А вы только полезное едите? Варенье- это про удовольствие. Типа шоколадки.
и шоколад не ем и вам не советую, то что создал человек для удовольствия все не полезно
4
2
2
Карапулька• 29 сентября в 21:45
Ответ дляУшла и Пришла
теж варила тільки сливове та яблучно повидло коли хтось яблука принесе пригостить, але цього літа зварила абрикосове та вишневе ще, бо був час та натхнення, в мене усе люблять, довго не варила, але стали просити, люблять з налисниками
єдине що, я все перекручую та джем роблю, половинками не варю давно
єдине що, я все перекручую та джем роблю, половинками не варю давно
Вот и я перед закаткой блендером прохожусь, потому что варенье идет к блинам и творогу)
Намазюкана нішою• 29 сентября в 21:46
Я малиновое варю, 1 кг малины 180 грн, 1 кг сахара 30. Выходит 1,2 литра за 210 грн, тогда как в магазине около 100 грн за 250-300 грамм
1
Дама_из_рекламы• 29 сентября в 21:53
Варю и сразу съедаем, не лежит оно у нас). Вот решила ещё ткемали сварить.
Мама Чели• 29 сентября в 21:55
Варила, але просто був надлишок своїх ягід. Купувати і варити мабуть не стала б
Обнимашкина• 29 сентября в 21:56
Варила раніше і варю зараз, але набагато менше і розкладаю в маленькі баночки. Подрібнюю все, тому не варення, а джем. Діти до каші чи млинців їдять. А сливу мариную до м´яса
Ушла и Пришла• 29 сентября в 22:00
Ответ дляLike-995b
Я делаю сливовый соус барбекю, тут как-то добрый человек выложил рецепт) к мясу лучше любого покупного
є ж грузинський соус ткемалі саме зі слив
Мама Чели• 29 сентября в 22:02
Ответ дляЖена аллигатора
и шоколад не ем и вам не советую, то что создал человек для удовольствия все не полезно
Так створила то людина, з божою поміччю, значить нащось треба. Чи у вашій парадигмі Бог заповідав лишень мучитись)))
2
Мадам Тю-лю-лю• 29 сентября в 22:40
Сливове варю, слива не дорога і смачна. На багато і в банки які є, іноді і меншого обʼєму закриваю.
Я тут Живу• 29 сентября в 23:03
А я щось і не пам´ятаю яке те сливове варення. Може я його й не їла🤔.
Варити як і всі? Чи є особливий рецепт?
Варити як і всі? Чи є особливий рецепт?
Жена аллигатора• 29 сентября в 23:05
Ответ дляМама Чели
Так створила то людина, з божою поміччю, значить нащось треба. Чи у вашій парадигмі Бог заповідав лишень мучитись)))
природа создала фрукты, человек сотворил сахар и пихает теперь этот человек сахар везде, природа не дура,у нее все взвешено и для чего-то придумано. я понимаю, что сахар это консервант, но что там от тех фруктов остается? а шоколад в чистом виде даже очень горький, опять же сахар спасает дело в кавычках. Сахар это белый яд.
1
1
МамОмужа• 29 сентября в 23:49
Ответ дляЖена аллигатора
и шоколад не ем и вам не советую, то что создал человек для удовольствия все не полезно
Человек создан для счастья, как птица для полёта. Мучайтесь без вкусняшек в одиночестве)
2
Мама Чели• 30 сентября в 08:54
Ответ дляЖена аллигатора
природа создала фрукты, человек сотворил сахар и пихает теперь этот человек сахар везде, природа не дура,у нее все взвешено и для чего-то придумано. я понимаю, что сахар это консервант, но что там от тех фруктов остается? а шоколад в чистом виде даже очень горький, опять же сахар спасает дело в кавычках. Сахар это белый яд.
У природі человек жив у печері із жопу тер лопухом чи не тер взагалі. Тож ваша теорія стосується лише цукру, чи на штучно створений туалетний папір також поширюється? Бо якщо так, то все, що оточує сучасну людину - створене штучно. Навіть фрукти продукт тривалої селекції задля покращень їх характеристик. Щось ніхто не хоче негарні кислі яблука, всі хочуть великі і красиві. Тае що ваші тези дещо лицемірні, вибачте. Цукор це такий же продукт як туалетниц папір. І буде він приносити користь чи шкоду залежить виключно від того, хто ним користується
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу