люблю_тортики• 04 октября в 16:20
Как приготовить картофель в духовке, чтобы он был хрустящий снаружи и мягкий
внутри?
Там все розмивчато• 04 октября в 16:20
Сначала приварить, а потом запечь с маслом и специями
1
13
1
Мию вікна у мороз• 04 октября в 16:21
Ответ дляТам все розмивчато
Сначала приварить, а потом запечь с маслом и специями
это даже я, не хозяйка знаю
1
Невловимий Джо• 04 октября в 16:21
Насухо вытереть от влаги, повалять в масле и на режиме конвекция делать
1
Love_Love_Love_• 04 октября в 16:22
Варите хвилин 5 , потім на високу температуру, краще розрізати пополам
Мастер Класс• 04 октября в 16:22
залежить від духовки. на дачі у мене такий виходить без зусиль. а вдома я спочатку накриваю деком, а потім, на останні 15 хв я деко знімаю.
і не ставте конвекцію, просто так печіть.
прочитала, що он вище пишуть про конвекцію якраз, ну, у всіх свій метод.
і не ставте конвекцію, просто так печіть.
прочитала, що он вище пишуть про конвекцію якраз, ну, у всіх свій метод.
Король дивана• 04 октября в 16:35
Нажаль, залежить від сорту картоплі. З деякими, як не танцюй, все одно не виходить. Зазвичай, ми що купили - те й купили. Наче біла, наче кругла, а результат може бути різним
9
КараПузовна• 04 октября в 19:28
Ріжу скибками. В окроп.3 хв прокипить. Виймаю. Додаю сіль,спеції і трохи олії. Викладаю на деко. В духовку на 15-20хв на 180град.
Якщо хочете прям дуже запечену скоринку, то на останні 5хв підніміть під верхій тен.
Якщо хочете прям дуже запечену скоринку, то на останні 5хв підніміть під верхій тен.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу