sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_7
Коржик• 09 октября в 23:37

Спекла гарбузовий пиріг вперше

Ще не куштувала, але пахне як, супер. Дожила до 49 років, і тільки в цьому році спробувала і полюбила запечений гарбуз, тепер от пиріг спекла, ще на суп-пюре треба налаштуватись).
У мене якесь упередження щодо гарбуза було, мама його не готувала, і знайомі теж, ніколи не було нагоди навіть спробувати, батьки ними свиней годували, може через це.
Пишу просто щоб поділитись осіннім настроєм.
attached-photo
attached-photo
like 9 heart 26
25 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_103
Хомо_сапиенс• 09 октября в 23:37
1
Выглядит очень красиво
heart 6
anonim_118
Девальвация• 09 октября в 23:38
2
Гарний! А в розрізі як виглядає? Можна фото?
heart 2
anonim_7
автор Коржик • 09 октября в 23:39
3
Ответ дляДевальвация
Гарний! А в розрізі як виглядає? Можна фото?
ще не розрізала, завтра, стоїть в холодильнику вже стабілізується
anonim_163
курасаны• 09 октября в 23:40
4
Гарний, ви молодчинка
heart 2
anonim_163
курасаны• 09 октября в 23:41
5
Гарбуз не люблю, в принципі, але коли мама передає суп-пюре, то люблю І ще вертуту яблучно-гарбузову з корицею
face_with_tears_of_joy 1 heart 3
anonim_7
автор Коржик • 09 октября в 23:44
6
Ответ длякурасаны
Гарбуз не люблю, в принципі, але коли мама передає суп-пюре, то люблю І ще вертуту яблучно-гарбузову з корицею
оця ваша вертута звучить дуже апетитно, погуглю рецепт)
anonim_43
ЕлькиПальки• 09 октября в 23:46
7
Ответ дляКоржик
ще не розрізала, завтра, стоїть в холодильнику вже стабілізується
Дайте рецепт плиз
anonim_87
Сунуся в чужі справи• 09 октября в 23:46
8
я раньше на гарбузовый суп овощи просто варила вместе в кастрюле, а теперь по видеорецептам с ютуба стала делать как запад и япония - запекать все на листе (тыква, чеснок, лук, помидор, паприку) с маслом и травами, а потом блендер, сливки и закипятить - намного вкуснее
like 5 heart 1
anonim_43
ЕлькиПальки• 09 октября в 23:46
9
Ответ длякурасаны
Гарбуз не люблю, в принципі, але коли мама передає суп-пюре, то люблю І ще вертуту яблучно-гарбузову з корицею
И вы можете поделиться?
anonim_7
автор Коржик • 09 октября в 23:49
10
Ответ дляЕлькиПальки
Дайте рецепт плиз
я робила за цим, але трохи змінила пропорції, бо гарбузового пюре вийшло 300г, а не 400. https://kamelena.com/uk/recipe/Garbuzovij-pirig-Pu..., і частину цукру замінила на еритрол. ось мої грамовки:
Інгредієнти: Тісто: 200 г борошна, 100 г вершкового масла, 5 ст. л. холодної води, 1/2 ч. л. солі. Начинка: 300 г гарбузового пюре, 120 мл вершків 33%, 60 г цукру, 40г еритролу, 3 яйця, 0,5 ч. л. кориці, 0,5 ч. л. мускатного горіха, 1/3 ч. л. меленого імбиру, дрібка солі
anonim_7
автор Коржик • 09 октября в 23:51
11
Ответ дляСунуся в чужі справи
я раньше на гарбузовый суп овощи просто варила вместе в кастрюле, а теперь по видеорецептам с ютуба стала делать как запад и япония - запекать все на листе (тыква, чеснок, лук, помидор, паприку) с маслом и травами, а потом блендер, сливки и закипятить - намного вкуснее
от я надивилась саме таких відео і через них хочу спробувати. я так овочі собі на обід запікаю, а от перебити їх в пюре рука не підіймається. здається, що не сподобається консистенція. але я скоро зроблю, я себе знаю))
like 1
noavatar
nm1976• 09 октября в 23:54
12
Дуже апетитний пиріг! Ви молодець!
Я теж зроблю за вашим рецептом.
А ви спробуйте гарбузовий суп) Це смакота неймовірна!
heart 1
anonim_7
автор Коржик • 09 октября в 23:56
13
Ответ дляnm1976
Дуже апетитний пиріг! Ви молодець!
Я теж зроблю за вашим рецептом.
А ви спробуйте гарбузовий суп) Це смакота неймовірна!
обіцяю спробувати!
like 1
anonim_133
Чудовий каламбур• 09 октября в 23:59
14
Обожнюю смажені пиріжки з гарбузом і обов´язково істи зі сметаною)
heart 1
anonim_135
Поумничка• 10 октября в 00:03
15
дуже красивий! тепер теж хочу))) треба спекти
heart 1
anonim_87
Сунуся в чужі справи• 10 октября в 00:05
16
сейчас сезон гарбузовых супов, шарлоток, рагу из осенних овощей)
anonim_163
курасаны• 10 октября в 00:18
17
Ответ дляКоржик
оця ваша вертута звучить дуже апетитно, погуглю рецепт)
Можна і без рецепта, а купити тісто філо в атб - і буде 11 вертут) Мажете маслом розтопленим або олією, сипете цукор з корицею, смужка начинки (тертий гарбуз і яблуко), завернули, зверху знову олія і цукор з корицею. Але в нього є мінус, що воно не еластичне, а рветься, але нічого.
Я роблю тісто сама, воно міситься елементарно і майже безкоштовне) Дуже еластичне, в роботі легке. Ось недавно на штрудель давала тут його вже. І ось моя вертута
attached-photo
attached-photo
like 2
anonim_163
курасаны• 10 октября в 00:21
18
А крем-суп моя мама робить так: гарбуз, корінь селери, імбир, плавлений сирок, ложка манки
anonim_30
Бжоли-бандерівці• 10 октября в 04:35
19
Недавно угостила знакомую тыквенной кашей. Ей 50 и она впервые ее попробовала, была удивлена вкусом.
А мне приятно было сделать ей открытие, в нашей семье этот овощ с самого детства в разных вариациях
like 1
anonim_176
Мюллерная• 10 октября в 06:20
20
Ответ дляБжоли-бандерівці
Недавно угостила знакомую тыквенной кашей. Ей 50 и она впервые ее попробовала, была удивлена вкусом.
А мне приятно было сделать ей открытие, в нашей семье этот овощ с самого детства в разных вариациях
Колись відпочивала в Грузії, навчила грузинів варити наші гарбузову кашу, то дякували не один сезон.
heart 2
anonim_176
Мюллерная• 10 октября в 06:21
21
Я люблю вечерю запечений гарбуз в мікрохвильовці і потім, ще в теплий додати творогу. Такий собі корисний фаст.фуд
heart 2
anonim_65
Таракашечка• 10 октября в 09:32
22
Автор, как ваш пирог на вкус, понравился? Или слишком насыщенный тыквенный вкус?
anonim_7
автор Коржик • 10 октября в 11:55
23
Ответ дляДевальвация
Гарний! А в розрізі як виглядає? Можна фото?
добрий день, ось в розрізі
attached-photo
heart 2
anonim_7
автор Коржик • 10 октября в 11:58
24
Ответ дляТаракашечка
Автор, как ваш пирог на вкус, понравился? Или слишком насыщенный тыквенный вкус?
сподобався, але без вау ефекту. моркв´яний, наприклад, мені смачніший.
heart 1
anonim_118
Девальвация• 10 октября в 12:23
25
Ответ дляКоржик
добрий день, ось в розрізі
І в розрізі гарний! Виглядає апетитно. Дякую, що поділились фото.
like 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff