Коржик• 09 октября в 23:37
Спекла гарбузовий пиріг вперше
Ще не куштувала, але пахне як, супер. Дожила до 49 років, і тільки в цьому році спробувала і полюбила запечений гарбуз, тепер от пиріг спекла, ще на суп-пюре треба налаштуватись).
У мене якесь упередження щодо гарбуза було, мама його не готувала, і знайомі теж, ніколи не було нагоди навіть спробувати, батьки ними свиней годували, може через це.
Пишу просто щоб поділитись осіннім настроєм.
У мене якесь упередження щодо гарбуза було, мама його не готувала, і знайомі теж, ніколи не було нагоди навіть спробувати, батьки ними свиней годували, може через це.
Пишу просто щоб поділитись осіннім настроєм.
9
26
автор
Коржик
• 09 октября в 23:39
Ответ дляДевальвация
Гарний! А в розрізі як виглядає? Можна фото?
ще не розрізала, завтра, стоїть в холодильнику вже стабілізується
курасаны• 09 октября в 23:41
Гарбуз не люблю, в принципі, але коли мама передає суп-пюре, то люблю
І ще вертуту яблучно-гарбузову з корицею
І ще вертуту яблучно-гарбузову з корицею
1
3
автор
Коржик
• 09 октября в 23:44
Ответ длякурасаны
Гарбуз не люблю, в принципі, але коли мама передає суп-пюре, то люблю
І ще вертуту яблучно-гарбузову з корицею
І ще вертуту яблучно-гарбузову з корицею
оця ваша вертута звучить дуже апетитно, погуглю рецепт)
ЕлькиПальки• 09 октября в 23:46
Ответ дляКоржик
ще не розрізала, завтра, стоїть в холодильнику вже стабілізується
Дайте рецепт плиз
Сунуся в чужі справи• 09 октября в 23:46
я раньше на гарбузовый суп овощи просто варила вместе в кастрюле, а теперь по видеорецептам с ютуба стала делать как запад и япония - запекать все на листе (тыква, чеснок, лук, помидор, паприку) с маслом и травами, а потом блендер, сливки и закипятить - намного вкуснее
5
1
ЕлькиПальки• 09 октября в 23:46
Ответ длякурасаны
Гарбуз не люблю, в принципі, але коли мама передає суп-пюре, то люблю
І ще вертуту яблучно-гарбузову з корицею
І ще вертуту яблучно-гарбузову з корицею
И вы можете поделиться?
автор
Коржик
• 09 октября в 23:49
Ответ дляЕлькиПальки
Дайте рецепт плиз
я робила за цим, але трохи змінила пропорції, бо гарбузового пюре вийшло 300г, а не 400. , і частину цукру замінила на еритрол. ось мої грамовки:
Інгредієнти: Тісто: 200 г борошна, 100 г вершкового масла, 5 ст. л. холодної води, 1/2 ч. л. солі. Начинка: 300 г гарбузового пюре, 120 мл вершків 33%, 60 г цукру, 40г еритролу, 3 яйця, 0,5 ч. л. кориці, 0,5 ч. л. мускатного горіха, 1/3 ч. л. меленого імбиру, дрібка солі
Інгредієнти: Тісто: 200 г борошна, 100 г вершкового масла, 5 ст. л. холодної води, 1/2 ч. л. солі. Начинка: 300 г гарбузового пюре, 120 мл вершків 33%, 60 г цукру, 40г еритролу, 3 яйця, 0,5 ч. л. кориці, 0,5 ч. л. мускатного горіха, 1/3 ч. л. меленого імбиру, дрібка солі
автор
Коржик
• 09 октября в 23:51
Ответ дляСунуся в чужі справи
я раньше на гарбузовый суп овощи просто варила вместе в кастрюле, а теперь по видеорецептам с ютуба стала делать как запад и япония - запекать все на листе (тыква, чеснок, лук, помидор, паприку) с маслом и травами, а потом блендер, сливки и закипятить - намного вкуснее
от я надивилась саме таких відео і через них хочу спробувати. я так овочі собі на обід запікаю, а от перебити їх в пюре рука не підіймається. здається, що не сподобається консистенція. але я скоро зроблю, я себе знаю))
1
автор
Коржик
• 09 октября в 23:56
Ответ дляnm1976
Дуже апетитний пиріг! Ви молодець!
Я теж зроблю за вашим рецептом.
А ви спробуйте гарбузовий суп) Це смакота неймовірна!
Я теж зроблю за вашим рецептом.
А ви спробуйте гарбузовий суп) Це смакота неймовірна!
обіцяю спробувати!
1
Чудовий каламбур• 09 октября в 23:59
Обожнюю смажені пиріжки з гарбузом і обов´язково істи зі сметаною)
1
Сунуся в чужі справи• 10 октября в 00:05
сейчас сезон гарбузовых супов, шарлоток, рагу из осенних овощей)
курасаны• 10 октября в 00:18
Ответ дляКоржик
оця ваша вертута звучить дуже апетитно, погуглю рецепт)
Можна і без рецепта, а купити тісто філо в атб - і буде 11 вертут) Мажете маслом розтопленим або олією, сипете цукор з корицею, смужка начинки (тертий гарбуз і яблуко), завернули, зверху знову олія і цукор з корицею. Але в нього є мінус, що воно не еластичне, а рветься, але нічого.
Я роблю тісто сама, воно міситься елементарно і майже безкоштовне) Дуже еластичне, в роботі легке. Ось недавно на штрудель давала тут його вже. І ось моя вертута
Я роблю тісто сама, воно міситься елементарно і майже безкоштовне) Дуже еластичне, в роботі легке. Ось недавно на штрудель давала тут його вже. І ось моя вертута
2
курасаны• 10 октября в 00:21
А крем-суп моя мама робить так: гарбуз, корінь селери, імбир, плавлений сирок, ложка манки
Бжоли-бандерівці• 10 октября в 04:35
Недавно угостила знакомую тыквенной кашей. Ей 50 и она впервые ее попробовала, была удивлена вкусом.
А мне приятно было сделать ей открытие, в нашей семье этот овощ с самого детства в разных вариациях
А мне приятно было сделать ей открытие, в нашей семье этот овощ с самого детства в разных вариациях
1
Мюллерная• 10 октября в 06:20
Ответ дляБжоли-бандерівці
Недавно угостила знакомую тыквенной кашей. Ей 50 и она впервые ее попробовала, была удивлена вкусом.
А мне приятно было сделать ей открытие, в нашей семье этот овощ с самого детства в разных вариациях
А мне приятно было сделать ей открытие, в нашей семье этот овощ с самого детства в разных вариациях
Колись відпочивала в Грузії, навчила грузинів варити наші гарбузову кашу, то дякували не один сезон.
2
Мюллерная• 10 октября в 06:21
Я люблю вечерю запечений гарбуз в мікрохвильовці і потім, ще в теплий додати творогу. Такий собі корисний фаст.фуд
2
Таракашечка• 10 октября в 09:32
Автор, как ваш пирог на вкус, понравился? Или слишком насыщенный тыквенный вкус?
автор
Коржик
• 10 октября в 11:55
2
автор
Коржик
• 10 октября в 11:58
Ответ дляТаракашечка
Автор, как ваш пирог на вкус, понравился? Или слишком насыщенный тыквенный вкус?
сподобався, але без вау ефекту. моркв´яний, наприклад, мені смачніший.
1
Девальвация• 10 октября в 12:23
Ответ дляКоржик
добрий день, ось в розрізі
І в розрізі гарний! Виглядає апетитно. Дякую, що поділились фото.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу