Дивлюся є рецепти з морквою і кислими яблуками. Хто пробував - це смачно?
Коментар був один; «це не аджика, а овочевий салат або борщова заправка».
Інші коменти були гарні.
Скажімо так. Я пробувала аджику, ледве гостру і солоденьку. Я хочу таку. Навіть якщо вважається що це недоаджика.
Або порадьте свій рецепт пікантно-солодкої.
У мене є корінь хріна, теж думаю чи смачно мені буде чи ні, бо я не люблю аджику яка сильно така «грузинська»(пряна).
Яблука взагалі не можу зрозуміти нашо вони і який відтінок буде; морква в рамках солодкої аджики - наче годиться.
Дякую
Коментар був один; «це не аджика, а овочевий салат або борщова заправка».
Інші коменти були гарні.
Скажімо так. Я пробувала аджику, ледве гостру і солоденьку. Я хочу таку. Навіть якщо вважається що це недоаджика.
Або порадьте свій рецепт пікантно-солодкої.
У мене є корінь хріна, теж думаю чи смачно мені буде чи ні, бо я не люблю аджику яка сильно така «грузинська»(пряна).
Яблука взагалі не можу зрозуміти нашо вони і який відтінок буде; морква в рамках солодкої аджики - наче годиться.
Дякую
Кому там слова не давали• 07 сентября в 15:39
Морква капризна в консервації, не радила б додавати. З яблуком буде ніжніше, але я гостре і кисле люблю, тому перець-перець-помідори-часник і мені достатньо.
Шопингмонстр• 07 сентября в 15:42
У мене в тому році було мало перцю, то знайшла рецепт, де можна будо замінити яблуками. Дуже смачна була, смак яблук взагалі не відчувався
Юпитерная• 07 сентября в 15:42
Кому там слова не давали• 07 сентября в 15:42
Ответ дляTeonaa
А хрін
Важко сказати. Мені здається, він ні на що не повпливає.
дожену і ощасливлю• 07 сентября в 15:43
Да, она очень вкусная, больше сладкая, но это можно варьировать. Морковь и яблоки обязательно, там час это все варится, не слушайте ерунду про капризную морковь.
дожену і ощасливлю• 07 сентября в 15:44
Ответ дляЮпитерная
Колись я була господиня і готувала таке. Дітям дуже подобалась молдавська приправа
Этот рецепт был в советской книге молодой хозяйки , изданной в Кишиневе.
Ответ длядожену і ощасливлю
Да, она очень вкусная, больше сладкая, но это можно варьировать. Морковь и яблоки обязательно, там час это все варится, не слушайте ерунду про капризную морковь.
Та я і не слухаю. Бо і томати і оцет, і стерилізовані банки+стерилізувати в кінці. Думаю що це з головою
Так. «Вона очєнь вкусная» - це яка - оця «борщова заправка» що я описала, да?
Так. «Вона очєнь вкусная» - це яка - оця «борщова заправка» що я описала, да?
Юпитерная• 07 сентября в 15:46
Ответ длядожену і ощасливлю
Этот рецепт был в советской книге молодой хозяйки , изданной в Кишиневе.
Не знаю, жила в Украине. А рецепт дала женщина строила по всему Союзу, в т.ч. в Молдавии
Весела пiсенька• 07 сентября в 16:02
Всегда делаю с яблоком и морковью.
Все на мясорубку и варить часа 3
Все на мясорубку и варить часа 3
дожену і ощасливлю• 07 сентября в 16:07
Ответ дляTeonaa
Ой
А цибуля там ще
Щось я не поняла..
А цибуля там ще
Щось я не поняла..
Нет там лука
дожену і ощасливлю• 07 сентября в 16:08
Ответ дляTeonaa
Да) я люблю щось середнє між аджикою і сальсою. Щоб їсти ложкою. А не боятися лизнуть
Хреновину тогда еще сделайте
Весела пiсенька• 07 сентября в 16:30
Ответ дляTeonaa
А який це об‘єм 1.5 часа?
Піатора пропонується. Ну і по мєлочі ще трохи (коли часник кинув вроді)
Піатора пропонується. Ну і по мєлочі ще трохи (коли часник кинув вроді)
2,5 кг помидоров
0,5 кг яблок кисло-сладких
0,5 кг моркови
0,5 кг болгарского перца
варить 3 часа
2,5 шт острых перцев
150 гр. чеснока
1 ст. сахара
0,5 ст. уксуса
1,5 ст. л. соли
добавить за 30 минут до конца
острый перец регулировать по своему вкусу
0,5 кг яблок кисло-сладких
0,5 кг моркови
0,5 кг болгарского перца
варить 3 часа
2,5 шт острых перцев
150 гр. чеснока
1 ст. сахара
0,5 ст. уксуса
1,5 ст. л. соли
добавить за 30 минут до конца
острый перец регулировать по своему вкусу
дожену і ощасливлю• 07 сентября в 16:40
Ответ дляTeonaa
Це назва?
Да
Хрено́вина — острая приправа к основному блюду из пропущенных через мясорубку помидоров, корня хрена, чеснока и соли. Иногда также добавляют молотый чёрный и красный перец, болгарский сладкий перец, уксус, сахар, морковь. Такой соус иногда в быту также называют «огоньком», «хренодёром», «горлодёром».
Хрено́вина — острая приправа к основному блюду из пропущенных через мясорубку помидоров, корня хрена, чеснока и соли. Иногда также добавляют молотый чёрный и красный перец, болгарский сладкий перец, уксус, сахар, морковь. Такой соус иногда в быту также называют «огоньком», «хренодёром», «горлодёром».
Ответ дляВесела пiсенька
2,5 кг помидоров
0,5 кг яблок кисло-сладких
0,5 кг моркови
0,5 кг болгарского перца
варить 3 часа
2,5 шт острых перцев
150 гр. чеснока
1 ст. сахара
0,5 ст. уксуса
1,5 ст. л. соли
добавить за 30 минут до конца
острый перец регулировать по своему вкусу
0,5 кг яблок кисло-сладких
0,5 кг моркови
0,5 кг болгарского перца
варить 3 часа
2,5 шт острых перцев
150 гр. чеснока
1 ст. сахара
0,5 ст. уксуса
1,5 ст. л. соли
добавить за 30 минут до конца
острый перец регулировать по своему вкусу
Боже
А чому 3 години?!?!?!?!??!
А чому 3 години?!?!?!?!??!
Ответ длядожену і ощасливлю
Да
Хрено́вина — острая приправа к основному блюду из пропущенных через мясорубку помидоров, корня хрена, чеснока и соли. Иногда также добавляют молотый чёрный и красный перец, болгарский сладкий перец, уксус, сахар, морковь. Такой соус иногда в быту также называют «огоньком», «хренодёром», «горлодёром».
Хрено́вина — острая приправа к основному блюду из пропущенных через мясорубку помидоров, корня хрена, чеснока и соли. Иногда также добавляют молотый чёрный и красный перец, болгарский сладкий перец, уксус, сахар, морковь. Такой соус иногда в быту также называют «огоньком», «хренодёром», «горлодёром».
Дякую
Весела пiсенька• 07 сентября в 16:48
Ответ дляTeonaa
Боже
А чому 3 години?!?!?!?!??!
А чому 3 години?!?!?!?!??!
Варю каждый год, вот так у меня получается, может помидоры водянистые, не знаю.
Сморите по своей массе.
Надо чтоб не кипело, а уже пухкало.
Выходит почти не острое.
Сморите по своей массе.
Надо чтоб не кипело, а уже пухкало.
Выходит почти не острое.
Мяо мой мяо• 07 сентября в 17:30
Я люблю таку, як ви хочете: лагідну, ложкою їсти, теж буду робити, десь не найду рецепт, правда, у себе, буду дивитися в ютубі, щоб був, як я робила)) Гостроту підганяєте під себе кількістю гострого перцю, бо у всіх різні смаки, я і часника кладу трохи менше, наприклад, щоб не дуже прям він був злий. Але для мене аджика - це простий рецепт, нічеих трьох годин, ніяких стерилізацій, ніяких яблук, цибулі і моркви. Перець, томат, гострий перець на м´ясорубку, варити, оцет, часник, сіль, цукор, закрить і забуть
Ответ дляМяо мой мяо
Я люблю таку, як ви хочете: лагідну, ложкою їсти, теж буду робити, десь не найду рецепт, правда, у себе, буду дивитися в ютубі, щоб був, як я робила)) Гостроту підганяєте під себе кількістю гострого перцю, бо у всіх різні смаки, я і часника кладу трохи менше, наприклад, щоб не дуже прям він був злий. Але для мене аджика - це простий рецепт, нічеих трьох годин, ніяких стерилізацій, ніяких яблук, цибулі і моркви. Перець, томат, гострий перець на м´ясорубку, варити, оцет, часник, сіль, цукор, закрить і забуть
Ну мені приблизно так само, просто цікаво може морква підсолодить гарно. І від яблук цікаво що буде
Але таку як «просту» теж зроблю
Але таку як «просту» теж зроблю
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу