sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Консервация
noavatar
Teonaa• 07 сентября в 15:37

Порадьте по аджиці

Дивлюся є рецепти з морквою і кислими яблуками. Хто пробував - це смачно?
Коментар був один; «це не аджика, а овочевий салат або борщова заправка».
Інші коменти були гарні.

Скажімо так. Я пробувала аджику, ледве гостру і солоденьку. Я хочу таку. Навіть якщо вважається що це недоаджика.

Або порадьте свій рецепт пікантно-солодкої.

У мене є корінь хріна, теж думаю чи смачно мені буде чи ні, бо я не люблю аджику яка сильно така «грузинська»(пряна).

Яблука взагалі не можу зрозуміти нашо вони і який відтінок буде; морква в рамках солодкої аджики - наче годиться.
Дякую
27 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_45
Кому там слова не давали• 07 сентября в 15:39
1
Морква капризна в консервації, не радила б додавати. З яблуком буде ніжніше, але я гостре і кисле люблю, тому перець-перець-помідори-часник і мені достатньо.
noavatar
автор Teonaa • 07 сентября в 15:42
2
Ответ дляКому там слова не давали
Морква капризна в консервації, не радила б додавати. З яблуком буде ніжніше, але я гостре і кисле люблю, тому перець-перець-помідори-часник і мені достатньо.
А хрін
anonim_215
Шопингмонстр• 07 сентября в 15:42
3
У мене в тому році було мало перцю, то знайшла рецепт, де можна будо замінити яблуками. Дуже смачна була, смак яблук взагалі не відчувався
anonim_207
Юпитерная• 07 сентября в 15:42
4
Колись я була господиня і готувала таке. Дітям дуже подобалась молдавська приправа
attached-photo
attached-photo
anonim_45
Кому там слова не давали• 07 сентября в 15:42
5
Ответ дляTeonaa
А хрін
Важко сказати. Мені здається, він ні на що не повпливає.
anonim_41
дожену і ощасливлю• 07 сентября в 15:43
6
Да, она очень вкусная, больше сладкая, но это можно варьировать. Морковь и яблоки обязательно, там час это все варится, не слушайте ерунду про капризную морковь.
anonim_41
дожену і ощасливлю• 07 сентября в 15:44
7
Ответ дляЮпитерная
Колись я була господиня і готувала таке. Дітям дуже подобалась молдавська приправа
Этот рецепт был в советской книге молодой хозяйки , изданной в Кишиневе.
noavatar
Чаюри• 07 сентября в 15:44
8
З яблуками смачно, це, звісно, неправильна аджика, але хороший соус.
noavatar
автор Teonaa • 07 сентября в 15:45
9
Ответ длядожену і ощасливлю
Да, она очень вкусная, больше сладкая, но это можно варьировать. Морковь и яблоки обязательно, там час это все варится, не слушайте ерунду про капризную морковь.
Та я і не слухаю. Бо і томати і оцет, і стерилізовані банки+стерилізувати в кінці. Думаю що це з головою

Так. «Вона очєнь вкусная» - це яка - оця «борщова заправка» що я описала, да?
anonim_207
Юпитерная• 07 сентября в 15:46
10
Ответ длядожену і ощасливлю
Этот рецепт был в советской книге молодой хозяйки , изданной в Кишиневе.
Не знаю, жила в Украине. А рецепт дала женщина строила по всему Союзу, в т.ч. в Молдавии
noavatar
автор Teonaa • 07 сентября в 15:46
11
Ответ дляЧаюри
З яблуками смачно, це, звісно, неправильна аджика, але хороший соус.
А правивьна це тамщо перці і часник? Бо є відео деинаголошуєтьчя що помідори зайві тоже😂
noavatar
автор Teonaa • 07 сентября в 15:51
12
Ответ длядожену і ощасливлю
Да, она очень вкусная, больше сладкая, но это можно варьировать. Морковь и яблоки обязательно, там час это все варится, не слушайте ерунду про капризную морковь.
Ой
А цибуля там ще
Щось я не поняла..
noavatar
Чаюри• 07 сентября в 15:53
13
Ответ дляTeonaa
А правивьна це тамщо перці і часник? Бо є відео деинаголошуєтьчя що помідори зайві тоже😂
Я минулого року робила ’правильну’ (гострий перець, часник, горіхи і приправи), більше не буду робити, пече з двох боків
noavatar
автор Teonaa • 07 сентября в 16:00
14
Ответ дляЧаюри
Я минулого року робила ’правильну’ (гострий перець, часник, горіхи і приправи), більше не буду робити, пече з двох боків
Да) я люблю щось середнє між аджикою і сальсою. Щоб їсти ложкою. А не боятися лизнуть
anonim_38
Весела пiсенька• 07 сентября в 16:02
15
Всегда делаю с яблоком и морковью.
Все на мясорубку и варить часа 3
anonim_41
дожену і ощасливлю• 07 сентября в 16:07
16
Ответ дляTeonaa
Ой
А цибуля там ще
Щось я не поняла..
Нет там лука
anonim_41
дожену і ощасливлю• 07 сентября в 16:08
17
Ответ дляTeonaa
Да) я люблю щось середнє між аджикою і сальсою. Щоб їсти ложкою. А не боятися лизнуть
Хреновину тогда еще сделайте
noavatar
автор Teonaa • 07 сентября в 16:18
18
Ответ дляВесела пiсенька
Всегда делаю с яблоком и морковью.
Все на мясорубку и варить часа 3
А який це об‘єм 1.5 часа?
Піатора пропонується. Ну і по мєлочі ще трохи (коли часник кинув вроді)
noavatar
автор Teonaa • 07 сентября в 16:18
19
Ответ длядожену і ощасливлю
Хреновину тогда еще сделайте
Це назва?
anonim_38
Весела пiсенька• 07 сентября в 16:30
20
Ответ дляTeonaa
А який це об‘єм 1.5 часа?
Піатора пропонується. Ну і по мєлочі ще трохи (коли часник кинув вроді)
2,5 кг помидоров
0,5 кг яблок кисло-сладких
0,5 кг моркови
0,5 кг болгарского перца

варить 3 часа

2,5 шт острых перцев
150 гр. чеснока
1 ст. сахара
0,5 ст. уксуса
1,5 ст. л. соли

добавить за 30 минут до конца

острый перец регулировать по своему вкусу
anonim_38
Весела пiсенька• 07 сентября в 16:30
21
Ответ дляTeonaa
Це назва?
Да
anonim_41
дожену і ощасливлю• 07 сентября в 16:40
22
Ответ дляTeonaa
Це назва?
Да
Хрено́вина — острая приправа к основному блюду из пропущенных через мясорубку помидоров, корня хрена, чеснока и соли. Иногда также добавляют молотый чёрный и красный перец, болгарский сладкий перец, уксус, сахар, морковь. Такой соус иногда в быту также называют «огоньком», «хренодёром», «горлодёром».
noavatar
автор Teonaa • 07 сентября в 16:45
23
Ответ дляВесела пiсенька
2,5 кг помидоров
0,5 кг яблок кисло-сладких
0,5 кг моркови
0,5 кг болгарского перца

варить 3 часа

2,5 шт острых перцев
150 гр. чеснока
1 ст. сахара
0,5 ст. уксуса
1,5 ст. л. соли

добавить за 30 минут до конца

острый перец регулировать по своему вкусу
Боже
А чому 3 години?!?!?!?!??!
noavatar
автор Teonaa • 07 сентября в 16:45
24
Ответ длядожену і ощасливлю
Да
Хрено́вина — острая приправа к основному блюду из пропущенных через мясорубку помидоров, корня хрена, чеснока и соли. Иногда также добавляют молотый чёрный и красный перец, болгарский сладкий перец, уксус, сахар, морковь. Такой соус иногда в быту также называют «огоньком», «хренодёром», «горлодёром».
Дякую
anonim_38
Весела пiсенька• 07 сентября в 16:48
25
Ответ дляTeonaa
Боже
А чому 3 години?!?!?!?!??!
Варю каждый год, вот так у меня получается, может помидоры водянистые, не знаю.
Сморите по своей массе.
Надо чтоб не кипело, а уже пухкало.

Выходит почти не острое.
anonim_46
Мяо мой мяо• 07 сентября в 17:30
26
Я люблю таку, як ви хочете: лагідну, ложкою їсти, теж буду робити, десь не найду рецепт, правда, у себе, буду дивитися в ютубі, щоб був, як я робила)) Гостроту підганяєте під себе кількістю гострого перцю, бо у всіх різні смаки, я і часника кладу трохи менше, наприклад, щоб не дуже прям він був злий. Але для мене аджика - це простий рецепт, нічеих трьох годин, ніяких стерилізацій, ніяких яблук, цибулі і моркви. Перець, томат, гострий перець на м´ясорубку, варити, оцет, часник, сіль, цукор, закрить і забуть
noavatar
автор Teonaa • 07 сентября в 19:45
27
Ответ дляМяо мой мяо
Я люблю таку, як ви хочете: лагідну, ложкою їсти, теж буду робити, десь не найду рецепт, правда, у себе, буду дивитися в ютубі, щоб був, як я робила)) Гостроту підганяєте під себе кількістю гострого перцю, бо у всіх різні смаки, я і часника кладу трохи менше, наприклад, щоб не дуже прям він був злий. Але для мене аджика - це простий рецепт, нічеих трьох годин, ніяких стерилізацій, ніяких яблук, цибулі і моркви. Перець, томат, гострий перець на м´ясорубку, варити, оцет, часник, сіль, цукор, закрить і забуть
Ну мені приблизно так само, просто цікаво може морква підсолодить гарно. І від яблук цікаво що буде
Але таку як «просту» теж зроблю
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff